|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-12-2007, 15:37
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Nem is az volt a célja , hogy meggyözön bárkit is.
Ez már méregből ment , és egyetértek vele .
Hónapokig dolgozik valaki valamin , és 1 anyukádért , 1 pöcsért kap 1 hetet
, ami alatt szétszedik az oriját .
Valószinű én se ugrálnék örömömbe , de gondolom te igen ,
|
Mit is csinalnek? Elgondolkodnek. Nem tetszene a rendszer, de vagy elfogadnam, vagy abbahagynam a hoditot. Ha elfogadnam, nem irnek a forumra ilyen uzenetet. Talpra allnek, extrem esetben ujraznek, elnezest kernek es talan suppon visszaadnak az irasjogom egyszercsak. De ha abbahagynam se irnek ilyen uzenetet...  Bar akkor mar mindegy lenne 

10-12-2007, 15:46
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Mit is csinalnek? Elgondolkodnek. Nem tetszene a rendszer, de vagy elfogadnam, vagy abbahagynam a hoditot. Ha elfogadnam, nem irnek a forumra ilyen uzenetet. Talpra allnek, extrem esetben ujraznek, elnezest kernek es talan suppon visszaadnak az irasjogom egyszercsak. De ha abbahagynam se irnek ilyen uzenetet...  Bar akkor mar mindegy lenne 
|
ez megoldás ujrázni , valószinű nem lesz ujrázás , felépités se lesz.
De remélem olvassa az a bátor ember , aki csak védtelen orikkal tud mit kezdeni , őa NAGY HŐS .
1 GYÁVA
|

10-12-2007, 16:05
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
ez megoldás ujrázni , valószinű nem lesz ujrázás , felépités se lesz.
De remélem olvassa az a bátor ember , aki csak védtelen orikkal tud mit kezdeni , őa NAGY HŐS .
1 GYÁVA
|
Van egy sanda gyanúm, hogy Révész cimborád gnómmal nyomja/nyomta. 168 körre kitlitott gnómokkal szemben meg ez a szabvány eljárás. Tolikat leirtani, kivárni míg letelik a kulcs, és visszajön a piacra mentett tartalék, aztán lopni amíg érdemes. Jó gnómot sokáig érdemes...
Súgóban asszem olyat is olvastam, hogy épp emiatt célszerű baromira vigyázni a kitiltásokkal, merthogy támadhatnak, de te nem tehetsz ellene semmit. Ne kérdezz rá, hogy melyik rovatban olvastam, nem vagyok egy súgóbajnok 

10-12-2007, 17:04
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Van egy sanda gyanúm, hogy Révész cimborád gnómmal nyomja/nyomta. 168 körre kitlitott gnómokkal szemben meg ez a szabvány eljárás. Tolikat leirtani, kivárni míg letelik a kulcs, és visszajön a piacra mentett tartalék, aztán lopni amíg érdemes. Jó gnómot sokáig érdemes...
Súgóban asszem olyat is olvastam, hogy épp emiatt célszerű baromira vigyázni a kitiltásokkal, merthogy támadhatnak, de te nem tehetsz ellene semmit. Ne kérdezz rá, hogy melyik rovatban olvastam, nem vagyok egy súgóbajnok 
|
He? Nemtom Te hogy vagy vele, de nalam a "szabvany eljaras" az, hogy kitiltott orikat nem bantunk.... Erdekes egy felfogasod van...

10-12-2007, 17:11
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
He? Nemtom Te hogy vagy vele, de nalam a "szabvany eljaras" az, hogy kitiltott orikat nem bantunk.... Erdekes egy felfogasod van...
|
Miért is nem lehetne / kellene azt az orit bántani, amelyik vét a Hódító szabályai ellen???

10-12-2007, 17:19
|
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Miért is nem lehetne / kellene azt az orit bántani, amelyik vét a Hódító szabályai ellen???
|
Te nagyon bátor lehetsz
|

10-12-2007, 17:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by fáy
Te nagyon bátor lehetsz
|
1. Valóban az vagyok... És be is tartom azokat a szabályokat, amiket elfogadtam...
2. Miért is ne lehetnék bátor? (főként ilyen szövi és ilyen hozzáállás mellett)
ui.: úgy látom, h nagyon nehezen tanulsz, pedig nem kevesen a javadat (javatokat) akartuk...

10-12-2007, 17:20
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
|
Lehet. Nekem nem fer bele a moralomba  Aki a foldon van, es vedtelen, nem rugdosom, ha gyilkos, akkor se 

10-12-2007, 17:28
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Lehet. Nekem nem fer bele a moralomba  Aki a foldon van, es vedtelen, nem rugdosom, ha gyilkos, akkor se 
|
Nem is te morálodéba kell, h beférjen.. Hanem azéba, aki büntiben van...
Ezt a fajta "betyárbecsületet" nem díjazom...

10-12-2007, 17:21
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
A bántunk többesszámával kire céloztál még Remy?
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules