Quote:
Originally Posted by BeeLord
Zsidóságról: volt tanáraim, jó barátaim vannak, akik zsidó vallásúak és inkább magyarok, mint sok nagydarab, kopasz, elvadult, rasszista barom. Így megkérnélek, hogy amennyiben Izrael országával van bajod, azt ne az MTK-val kapcsolatban írd le, amennyiben a zsidó vallással van problémád, akkor inkább halgass.
|
Nem érdekel hogy milyen a viszonyod a zsidósággal! SEm ez, sem az én topicom nem szól zsidók bántásáról! Sose bántottam egyet se! Sehol, egy szóval sem mondtam, hogy bajom van Izraellel! Vagy az MTK-val! Sem a zsidó vallással!
Úgyhogy ez hazugság! Ilyet nem mondtam!
Annyit mondtam, hogy az MTK zsidó csapat. Ők alaptították, ők tartják fent. Ez tény, sé nem antiszemitizmus! Ha te annak ítéled, ELTÉVEDTÉL!
Ha egy orosz csapatnak szurkolnál, ha egy németnek, ha egy angolnak, ha egy indiainak, ha egy amerikainak, ha egy ... stb... Akkor az nem magyar. Akkor se, ha Magyarországon játszanak. Ugynúgy, amit már írtam, ha magyar emberek elmennek Izlandra, és ott alapítanak egy focicsapatot, az attól még magyar!
Az, hogy te ezt amit leírtam összemosod bárminemű megtévedt eszmeiségel, az mások megtévesztése!
Úgyhogy egyértelmáen és világosan elhatárolódok attól, hogy engem te itt megpróbálsz gyűlölködőnek feltűntetni. Mert ez
hazugság, és
provokáció!
Ha a kedvenc csapatod éppenséggel elefántcsontpartiak által lett volna alapítva, akkor ugyanígy írtam volna! És ez nem azt jelenti, hogy problémám van velük! Hanem azt, hogy egy elefántcsontpartit nem tartok magyarnak!
Úgyhogy szállj le rólam most, és mindörökre!