Quote:
Originally Posted by Synkel
Ezt az egészet nem értem, de könnyen lehet, hogy bennem van a hiba.
Nem kéne megadni a lehetőséget minden egyes orinak, hogy milliárdokat halmozzon fel? Ez alatt mit értesz? Azok páran akik uralják a topot, illetve a haverjaik, akiket odaengednek halmozhassanak, a többi pedig nem, vagy hogy gondoltad? Ráadásul azért is értelmetlen, mert a lehetőség most is adott mindenki számára: vagy összehaverkodik a toposokkal, vagy lemegy 200 heki alá, csak úgy sokkal több idő.
A pénz nem fog elértéktelenedni, akármennyi tekit viszel is a játékba. A teki olcsóbb lesz, de mivel a pénz mennyisége változatlan marad a csoportokban, azt nem befolyásolja az ott fellelhető teki. A pénzt szerintem legfeljebb direkt termeléssel -lásd bank- lehetne elértékteleníteni...
200 hekin, vagy az alatt fél évig tekit írni én nem jellemezném úgy, hogy az ölembe hullik a vagyon...
|
Egy picit azért azon a vonalon gondolkodjál már el légyszi, hogy minek is írnak tekit az emberek? Nekem eddig meggyőződésem volt, hogy azért, hogy pénzük legyen belőle...

Az most csak részletkérdés, hogy átmenetileg miben tartják a pénzt, a lényeg ugyanaz lesz...annyi pénz kerül közvetetten a játékba, hogy nem csak a tekinek, de mindennek lemegy majd az ára...legalábbis szerintem

ugyanis nem mindenki tekiben tárolja később a lóvét

Hihetetlen, lehet eddig rossz felé kacsingattam