Quote:
Originally Posted by Kubbi
Mivel a kezdők nem állnak le tekit irogatni, ezért ez a módosítás éppen a kezdőket szivatja. Mint ahogy korábban is írtam én ez esetben biztos ujrázgatnám a pénzem. Tehát csak egy tüske lenne az ülepemben a kis hekis kopás, de egy kezdőnek marha nagy problémát fog jelenteni.
Mert ugye 120könyvtárral, is csak az kezd irogatni akinek van fentebb 2-3 országa. Azok meg már nem olcsó prédaként szorják a tekijüket.
|
Ezzel nagyon egyetértek. Ezért is kardoskodom amellett, hogy 200 alatt ne kezdjen el kopni.
Viszont azt senki nem állította, hogy a hatalmas csalások 200 hekin mennek. Inkább a csoportok TOPjában, meg A-ban mennek a külső fórumokon (msn, chat, stb) történő földleadások, piacolások.
De valljuk be, sok a 200 hekis JKSZ is. Ezeket ki lehetne szűrni. (Nagyrészt.)
Quote:
Originally Posted by Synkel
200 hekin, vagy az alatt fél évig tekit írni én nem jellemezném úgy, hogy az ölembe hullik a vagyon...
|
Neked is külön köszönöm ezt a mondatot, többek között ezt is próbálom elmondani... 199 hekin tekit írni fél éven keresztül 'kézzel' nagyon durva dolog. A monotonitás öl. Ha VIP országról van szó, akkor meg a HT írja helyetted. Ugyanúgy fél év. Itt meg az unalom öl meg.
Én nem nevezném 'könnyen jött' vagyonnak.
Ha valaki rááldoz fél évet 199 hekin, hogy vagyont írjon magának. Hát én biztos nem fogom meggátolni benne. Tegye. Én addigra már nem is abban a csoportban vagyok. Nem törődök vele. Megérdemli. (Szerintem.)