|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-01-2007, 09:26
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Merlin21
Helo.
Egy ideje hódítózom már és régebben volt egy progim ami arra volt jó, hogy kiszámoljam hogy valakihez betudok támadni , vagy nem.Lopni tudok tőlle vagy nem.Varim sikerül vagy nemés stb....
Aztán egy ideig szabin voltam és elveszett a progi.
Akkor egy barátomtól kaptam, de már neki sincs meg!
Honnan szedhetem le vagy tud esetleg segíteni nekem valaki?
Előre is köszi a segítség nyújtóknak!!
Merlin21!
|
Beírod a gugliba ,hogy hódító és a 3. lehetőségre klikk!
Aztán a letöltés 
|

10-01-2007, 09:27
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
Beírod a gugliba ,hogy hódító és a 3. lehetőségre klikk!
Aztán a letöltés 
|
Beírtam. Harmadik találatra klikk. Bejött a fórunra való regisztráció lehetősége. Itt nincs letöltés. 
|

10-01-2007, 09:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Beírtam. Harmadik találatra klikk. Bejött a fórunra való regisztráció lehetősége. Itt nincs letöltés. 
|
Magyar oldalakat pipáld be és akkor talán más eredményed lesz   
Aztán klikk és máris ott vagy ahol terem a dió 
|

10-01-2007, 09:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
|
Nincs pipálási lehetőség.
Amúgy a Guglinek van néhányszáz szervere, a sorrend attól függ, hogy épp hova sodor a szerencséd. Úgyhogy ilyeneket, hogy "harmadik találat" nem igazán lehet hatékonyan értelmezni, mert ez szerverenként más és más.
|

10-01-2007, 09:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nincs pipálási lehetőség.
Amúgy a Guglinek van néhányszáz szervere, a sorrend attól függ, hogy épp hova sodor a szerencséd. Úgyhogy ilyeneket, hogy "harmadik találat" nem igazán lehet hatékonyan értelmezni, mert ez szerverenként más és más.
|
Lehet igazad van,de nekem harmadik volt és szerintem pár embernek biztos ,hogy harmadik lesz.
Bár,ha épp 4. lenne vagy 2. akkor a szerencsés kezdőnek több melója lesz maxi  
|

10-01-2007, 09:58
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Attól függetlenül, hogy nem értek vele egyet, Ati hozzászólása megért egy zöldet. Majdnem kiköptem a kávémat amikor elolvastam. 
(A egyet nem értés abból fakad, hogy én hódító terén EXCEL mániás vagyok, mert ott minden tényezőt látok, hogy miből jön ki a végeredmény, gyorsan tudom korrigálni, stb. De a számológép is hasznos, általában nyersanyagvásárláskor használom, amikor mondjuk 131 hektárra építenék valamit, és 789 nyersanyag kell hozzá. Ez a szorzás még fejben nem megy.  )
|

10-01-2007, 10:00
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Attól függetlenül, hogy nem értek vele egyet, Ati hozzászólása megért egy zöldet. Majdnem kiköptem a kávémat amikor elolvastam. 
(A egyet nem értés abból fakad, hogy én hódító terén EXCEL mániás vagyok, mert ott minden tényezőt látok, hogy miből jön ki a végeredmény, gyorsan tudom korrigálni, stb. De a számológép is hasznos, általában nyersanyagvásárláskor használom, amikor mondjuk 131 hektárra építenék valamit, és 789 nyersanyag kell hozzá. Ez a szorzás még fejben nem megy.  )
|
Nem megy fejben?
Akkor ülj le matekolni még egy kicsit 
Kár a progi,ha van a fejünkben is számológép 
|

10-01-2007, 10:02
|
Administrator
|
|
|
|
Lehet, hogy elsőre nagyon ironikusnak hangzott a beírásom, de a konkrét számolóprogramokra elég sok "panasz" érkezik hozzánk, hogy nem jól számol dolgokat. Az Excel tábla sokkal jobb, mert látod, hogy mi alapján számol, de ezt mindenképp megelőzném egy kis kézi számolgatással, hogy tudd, hogy mi miért van ott. Utána lehet már egyszerüsíteni.
|

10-01-2007, 10:04
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Itt aztán pörögnek az események.Épp, hogy csak beírtam a kérdésem és már is többen írtak mint azt gondoltam.Ez nagyon tetszik.
Megyek meg nézem az orimat mert már kíváncsi vagyok mi történt.
Később még benézek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|