|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

09-22-2007, 22:20
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Ok, akkor mégegyszer. Nem az a problémám, hogy mindenki otthon csücsül a saját országában én támadok és akkor telesegítségelik egymást. Ha mindeki otthon ül, akkor nem kunszt úgy ütni, hogy ne legyen segítség. Viszont, ha majd mindenki csak egyszer kérhet segítséget, akkor pontosan fogom tudni, hogy mi a legroszabb eset. Így kiveszünk egy komoly taktikai elemet a védő oldalról.
Megint kiegészítek. Azt írod, hogy így jobban kell gondolkodni támadás előtt. Így is kell gondolkodni, ha keresztbe kasul küldik át egymásnak a segítséget.
|
Cél az, hogy a védő oldaltól elvegyünk egy taktikai elemet?

09-22-2007, 22:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by webesc
Ebben igazad van.
Csak nincs egyensúlyban a támadáshoz kérhető help,
a védekezéshez kérhetővel.Ez szúrja a szemem.
Erre tett javaslatot Smooth és most gondolom át.
|
már ne haragudj,ha ezzel megsértelek, de ha nem játszol hadist, akkor min gondolkodsz el??? ha nem tudod milyen egy szöviháborúban kisakkozni hogy kinél mi lehet otthon, akkor mi alapján itéled meg a dolgot?
Azon gondolkodj el, hogy mit jelent ha valaki behívja a max helpet. 3ori olyan csont üres marad, hogy egy varis is simán befér 5sereggel!

09-22-2007, 22:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Cél az, hogy a védő oldaltól elvegyünk egy taktikai elemet?
|
Most nem értem, ide miért engem idézel. Szerintem nem ez a cél, de ha mindenki csak egyszer hívhat be, akkor eltűnik egy taktikai elem.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

09-22-2007, 22:25
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
hmmm nem hiszem hogy elkéne venni egy olyan lehetőséget a védő felektől amit így is nehéz használni mert az utolsó másodpercekbe észrevenni egy sereget és megfelelő mennyiségű íjjat behívni és védeni nem olyan egyszerű ám mint megfelelő időben megnyomni egy gombot és ezáltal elindul x nagyságú sereg 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

09-22-2007, 22:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by webesc
Ebben igazad van.
Csak nincs egyensúlyban a támadáshoz kérhető help,
a védekezéshez kérhetővel.Ez szúrja a szemem.
Erre tett javaslatot Smooth és most gondolom át.
|
Ezzel kapcsolatban igaza van Dragonnak. A támadó fél viszont pontosan tudja, hogy mikor mekkora sereggel kit támad. Ha jó időben támad, akkor a védő fél ezt nem tudja meg időben. Ez sem kis előny.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

09-22-2007, 22:46
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Ezzel kapcsolatban igaza van Dragonnak. A támadó fél viszont pontosan tudja, hogy mikor mekkora sereggel kit támad. Ha jó időben támad, akkor a védő fél ezt nem tudja meg időben. Ez sem kis előny.
|
Rendben. Meggyőztetek. 
Az 1. pont azért mindenképp jó.
Az olyan esetekre amiből kiindult Smooth.
|

09-22-2007, 23:15
|
Member
|
|
|
|
1. tőlem mehet, de szerintem maradhat így is ahogy most van.
2. nem támogatom, már leírtak előttem pár érvet hogy miért is nem.
|

09-22-2007, 23:49
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Az első jónak tűnik. De az se lenne egy utolsó dolog, ha le lehetne 0-zni a védekező segítséget azzal könnyen ki lehetne küszöbölni ezt a visszaélési lehetőséget.
A második viszont így önmagában értelmetlen. Mivel nem hátrány nélküli a segítség kérése. Meghal út közben a segítők egy része és a másik ország gyengül. Aki pedig egy kicsit is tapasztaltabb, tudja hogy lehet ezt könnyen kivédeni  Ha nagyon be akarjátok vezetni védő segítség korlátozását, akkor valamivel kompenzálni kell érte a szöviket. Azért azt ne feledjük el, hogy egy mf 40%-al erősebb, nem kell őket annyira sajnálni.
|

09-23-2007, 06:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A javaslat első részét támogatom. Amikor a szövetségi viszony felbomlik azonnal induljanak haza a segítségben kinn lévő seregek.
A második részt viszont nem. Támadáshoz is annyiszor viszel helpet ahányszor akarsz, illetve max ahány tábornokod van. Védekezésnél is meg kell hagyni a lehetőséget. Varis ori kitámad pl, és marad 1k íja. Arra sokszor kell helpet vigyen a szöviktől, hogy védekezni is tudjon.
|
Egyetértek Synkkel.
A javaslat első része jogos a második több kárt csinálna mint hasznot. Helyette inkább lehessen nullára venni a szövihelpet ha egy tag szövetségi viszonya változóban van (24 körig ugye)
|

09-23-2007, 07:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem ne csináljunk tamagocsit a játékból mert Smooth nem tudja megválogatni a szövijeit 
Nagyon jól működik ez így...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|