Az értelmetlen dolog nem az, amikor valaki téved. Egy dologban tévedtem, mert kb az 5. oldalon összeadtam 2 számot, amit nem kellett volna. Attól még nem értelmetlen beírás. Hanem hibás. A két fogalom, közel sem hasonlít egymásra.
Igen, rohadtul mocskos dolog volt, hogy te, akinek nem ártottam, csak beírtam a topicodba, hogy én hogy számolok, te azonnal elmentél Ati-hoz panaszkodni, hogy piszkállak..
EZEK UTÁN emeltem fel a hangom!!!
Százszor leírtam, hogy a hangnemet te provokáltad ki azzal, hogy mivel félreértettem (a félreérthető!) topikcímet, te nem nekem írtad, hogy ne ezt írjam le, mert nem erre vagy kiváncsi, hogynem szemét módon másoknak kezdted el duruzsolni, hogy én kötekedek veled a topicban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez mi, ha nem "rohadtul mocskos" dolog?
Vagy most mival? Ebben mi a vulgáris? A mocsok? Vagy a rohadt? :O
Írjam azt, hgyo +Igazán nem volt szép tőled, hogy nem hozzám fordultál a problémáddal, hanem mások előtt sároztál be, hogy én rosszindulatú vagyok. Ejnye-bejnye!"
Ezt kellett volna írnom? :O
:O
Nem vagyok felhúzva? Én rég lezártam a témát, amikor TE idejössz, és elkezdesz oltogatni !!!!!!!!!! Most épp szándékosan piszkálsz! De ne vedd észre, hiszen itt csak és kizárólag mindenért én vagyok a hibás.....
Erről ennyit.
Nekem azt mondták, hogy elszúrtam valamit!
Ez el lett ismerve! Ki lett javítva!
Ez közel sem egyenértékű azzal, hogy szándékosan idióta beírásokat teszek be valahova!!!
De látom, MEGINT sikerült kiemelni valamit 193241938419324-res betűmérettel a mondandóból, cask azért, hogy a valódi dolgokat elpalástoljuk.
Mert most, hogy mindenkinek be lett adva, hogy én idegbeteg vagyok, most már hiába védekezek, mert ha csak le merek nyomni 1 gombot is a billentyűzeten, te jössz, és közlöd mindenkivel, hogy "Hagyjátok rá.... idegrohama van..."
Hja és kérlek...
Válaszolj rá!
Mert kíváncsi vagyok a véleményedre!
Kíávncsi vagyok, mint mondassz arra, hogy az első hozzászólásom után, amit abszolut mértéknben nem szántam sértőnek (nem is volt az!) te beírtad Atinak, hyog én szándékosan provokállak...... Ha ez nem volt aljas húzás, akkor szeretném hallani a TE szádból (kezedbből, leírva), hogy ez mégis mi volt!!!
Ugyanis te nem választottad először az egyenes utat, mert nem nekem mondtad, hogy ne írjak be módosítókat, hanem Atinak mondtad, hogy csesztetlek................
Ez az igazi, egyenes, gerinces emberi magatartás! Így kell ezt csinálni! Igen!
Ha valakivel problémám van, akkor én azt neki mondom el.
És nem valaki harmadik személynek.
Pusztán kíváncsi vagyok, miért támadtál meg egyből, miután bele írtam abba a topicba, és most, hogy kitöröltem minden hozzászólásom, miért jössz ide, és miért piszkálsz tovább?
Ez bűn? A kíváncsiság?
:O :O :O :O
|