|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
|
View Poll Results: Torkig vagyok azzal, hogy Gee soha nem toleráns!
|
|
Én már nagyon unom őt!
|

|
6 |
66.67% |
|
Ruhadtul utálom!
|

|
1 |
11.11% |
|
Még annál is jobban utálom!
|

|
2 |
22.22% |

09-20-2007, 09:02
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Amíg olyan beírások születnek, mint ami az utolsó hónapokban, addig szerintem a fórumozóknak fenn kéne tartani azt a lehetőséget, hogy az ilyen tevékenység ellen fellázadjanak, és fellépjenek.
|
Most nem azért, de ez itt rohadtul nem a Kossuth tér.
Nekem pl. abból van elegem.

09-20-2007, 09:11
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Most nem azért, de ez itt rohadtul nem a Kossuth tér.
Nekem pl. abból van elegem.
|
Ne haragudj, de hogy jön ide a Kossuth tér? Ez nem egy politikai topic!
Ati:
Ha valami felett szemet húnyok, attól az még nem szűnik meg!
Ha bekötik a szemem, és érzéstelenítenek, majd levágják a lábam, attól még nincs lábam. Hiába nem érzem, és látom annak hiányát.
Attól hogy én leignorálok valakit, aki agyonvág egy topicot, attól a topic még agyon lesz vágva, csak én nem látom. Szerintem hosszú távon ez nem megoldás. (Ez persze csak magánvélemény.)
|

09-20-2007, 09:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ne haragudj, de hogy jön ide a Kossuth tér?
|
Nem haragszom 
Mikor Téged olvaslak, sokszor ez jut eszembe. De biztos jó ez így.
Quote:
|
Ez nem egy politikai topic!
|
Miért, állította valaki az ellenkezőjét? 
Last edited by Csokibácsi; 09-20-2007 at 09:17..
Reason: Ja, nem haragszom
|

09-20-2007, 09:34
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Nem haragszom 
Mikor Téged olvaslak, sokszor ez jut eszembe. De biztos jó ez így.
|
Végülis a probléma gyökere megegyezik.
A fórum tökéletesen megegyezik a kossuth térrel jelen esetben.
Mert mi van az országban? Valaki valami nagyon rosszat csinált. Ez ellen voltak, akik felemelték a hangjukat, és nem tetszésüket kinyilvánították. A végén ki lett a rohadék? Nem az, aki tönkrevágott egy országot, hanem az, aki ezt szóvá merte tenni...
Mert mi van a topicban? Ereszkedő színvonal, a hozzárétők/régiek inkább már hozzá se szólnak a legtöbb dologhoz, topicokat már nem nagyon nyitnak, így a feltörekvő idiotizmus teret hódít. (És ezt most nem Harcosoknak címzem!) Mert fél éve, egy éve 100-ból 1 volt 'mumus', mostanában inkább azt veszem észre, hogy 10-ből 1. Ez ellen ki mertem nyitni az arcom. Ki lett a rohadék a végén? Nem az, aki tönkreteszi a fórumot, hanem az, aki a tönkretevők vesztét érzi igazságosnak...
Ebben a tekintetben semmi különbség a Kossuth tér, és a forum.hodito között.
Megfordult a világ, manapság a hülyék vannak többen, ezért a hülyeség kezd normális lenni, az eddigi normálisok meg kezdenek lassan kisebbségbe szorulni.
Én így látom, nekem ez a véleményem.
Aki meg ezzel nem ért egyet, az nyugodtan igénybe veheti a szavazást, és ledorgálhat engem.
|

09-20-2007, 09:55
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ebben a tekintetben semmi különbség a Kossuth tér, és a forum.hodito között.
|
A megnyilvánulás módjában semmi. De lehet kultúráltan is szót emelni. Ha így tettél volna, nem kellett volna saját kommenteket törölnöd, ez a topic sem jött volna létre, stb ...
Ha.
Quote:
|
Megfordult a világ, manapság a hülyék vannak többen, ezért a hülyeség kezd normális lenni, az eddigi normálisok meg kezdenek lassan kisebbségbe szorulni.
|
A föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk rá ...

09-20-2007, 09:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
A föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk rá ...
|
Le a kalappal a mai bejegyzéseid elött  Másodszor nevettetél meg, köszi 
|

09-20-2007, 09:26
|
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Attól hogy én leignorálok valakit, aki agyonvág egy topicot, attól a topic még agyon lesz vágva, csak én nem látom. Szerintem hosszú távon ez nem megoldás. (Ez persze csak magánvélemény.)
|
A topic attól lesz agyonvágva, hogy egy esetleg viccesnek szánt megjegyzésen 2-3-4 ember elkezd lázongani, majd azon újabbak és újabbak. Azt ne mondd, hogy ilyen esetben nem vagy ugyanolyan aktív résztvevője a téma agyonvágásának, mint az, aki egy poénos megjegyzéssel nyitott. Sőt, talán mégjobban, hiszen tovább szítod azt a hangulatot, aminek semmi keresnivalója az adott témában.
|

09-20-2007, 09:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A topic attól lesz agyonvágva, hogy egy esetleg viccesnek szánt megjegyzésen 2-3-4 ember elkezd lázongani, majd azon újabbak és újabbak. Azt ne mondd, hogy ilyen esetben nem vagy ugyanolyan aktív résztvevője a téma agyonvágásának, mint az, aki egy poénos megjegyzéssel nyitott. Sőt, talán mégjobban, hiszen tovább szítod azt a hangulatot, aminek semmi keresnivalója az adott témában.
|
Sztem semmi gond a veszekedős topicokkal ha azok nem valami fejlesztős topicban vannak. Hiába erőlködünk a fórum "tisztaságával" és a jó hangulat megteremtésével ha genetikailag arra vagyunk kódolva, hogy imádjuk ha bizonygathatjuk az igazunkat.
Könnyen belátható, hogy ez így van csak meg kell figyelni a topicok látogatottságát amikor "bunyó" van  Minden topic ahol összevesznek hirtelen látogatókkal telik meg akik szeretnék kifejteni a véleményüket annak ellenére, hogy amit olvasnak az éppen tetszik e nekik vagy sem. Nem tudunk mit tenni ha MINDENKIT ÉRDEKEL A CSATA! És ezek a veszekedések bizony csaták 
|

09-20-2007, 09:46
|
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Sztem semmi gond a veszekedős topicokkal ha azok nem valami fejlesztős topicban vannak. Hiába erőlködünk a fórum "tisztaságával" és a jó hangulat megteremtésével ha genetikailag arra vagyunk kódolva, hogy imádjuk ha bizonygathatjuk az igazunkat.
|
A probléma az, hogy a fejlesztős témákból indul ez ki a legtöbb esetben. 
|

09-20-2007, 09:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A probléma az, hogy a fejlesztős témákból indul ez ki a legtöbb esetben. 
|
Persze ott többször ütköznek a nézetek, játékstílus vagy szimpátia alapján akár a lényeg, hogy ott vannak javaslatok amikkel lehet vitázni. Mondjuk jelenesetben pont nem ilyen topicban történt az "attack" mégis sokan lettünk.
Felesleges fogalom az OFF sztem olyan topicban ami nem fejlesztés a fejlesztésnél pedig nem szabadna eltűrni. Tudom, hogy pluszmeló de a fejlesztés topicokat jó lenne intenzívebben moderálni 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules