|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: 6 vagy 12?
|
6
|

|
0 |
0% |
6 plusz torony bónusz
|

|
4 |
14.29% |
12
|

|
13 |
46.43% |
12 plusz torony bónusz
|

|
11 |
39.29% |

09-19-2007, 20:17
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nem szarunk a kútba, csak a szélére.
Aztán beletoljuk egy bottal ...

09-19-2007, 20:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
off
Most tényleg offolni fogok, ha egyáltalán lehet még jobban ezt a témát.
Kicsit több, mint tíz hónapja regeltem a fórumra. Akkor nagyon kellemes időtöltés volt olvasgatni a hozzászólásokat, beszélgetni a többiekkel, Veletek. Sokat tanultam itt a játékról, apró trükköket, stratégiákat, taktikákat, de a Hódítós témákon kívül is jókat lehetett fórumozni.
Mostanra, viszont sokat romlott a fórumon a hangnem. Egyetlen vélt, vagy valós rossz szóra, sérelemre képesek emberek egymásnak esni, minősíthetetlen stílusban. Ennek nem tudom mi értelme van. Már véget ért a nyár (Ati leveléből kiindulva ez kritikus időszak), úgyhogy lehet, érdemes lenne kicsit visszavenni. (Kérlek ezt ne vedd magadra Gee, nem csak erről a témáról van szó.) Jó lenne, ha a mostanság ide regisztrálók is olyan jó hangulatú környezetbe kerülnének, mint én tavaly ősszel.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

09-19-2007, 21:48
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Most tényleg offolni fogok, ha egyáltalán lehet még jobban ezt a témát.
Kicsit több, mint tíz hónapja regeltem a fórumra. Akkor nagyon kellemes időtöltés volt olvasgatni a hozzászólásokat, beszélgetni a többiekkel, Veletek. Sokat tanultam itt a játékról, apró trükköket, stratégiákat, taktikákat, de a Hódítós témákon kívül is jókat lehetett fórumozni.
Mostanra, viszont sokat romlott a fórumon a hangnem. Egyetlen vélt, vagy valós rossz szóra, sérelemre képesek emberek egymásnak esni, minősíthetetlen stílusban. Ennek nem tudom mi értelme van. Már véget ért a nyár (Ati leveléből kiindulva ez kritikus időszak), úgyhogy lehet, érdemes lenne kicsit visszavenni. (Kérlek ezt ne vedd magadra Gee, nem csak erről a témáról van szó.) Jó lenne, ha a mostanság ide regisztrálók is olyan jó hangulatú környezetbe kerülnének, mint én tavaly ősszel.
|
Az első értelmes hozzászólás a topicban.  Megmondom őszintén, én is ezt érzem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|