Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Tábornok VS Tudós ?
Szerintem a tudós hulla a jobb! 14 50.00%
Szerintem a tábornok hulla a jobb! 2 7.14%
Szerintem egyáltalán nem jó a hulla! 9 32.14%
Szerintem engem állatira nem érdekel melyik a jobb! 3 10.71%
Voters: 28. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-12-2007, 11:26
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
[...] Az biztos, hogy azon tudományokban, ahol értelme van a tekercseknek a hullánál is, sokat jelenthet a plussz 5%, talán többet, mint a tábornokkal járó bónusz.

Én még egyik személyiséggel sem próbáltam, de aki a gyakorlatban már játszott ilyen személyiségekkel az biztosan többet tud nálam. [...]

Viszont most jön az a rész, hogy én elhagyom ezt a topicot, csináljatok vele amit akartok, én teszek rá....

Én azt nem értem, hogy olyanok miért írnak ide, akik NEM olvasták el a hódító súgót, akik NEM is láttak még ilyen országokat, és akik NEM olvasták el magát az alap témát sem a topicban, kifejezetten hangsúlyozva itt konkrétan a LEGELSŐ hozzászólásra, amivel megnyitottam ezt a topicot.

Ez a topic szánt szándékú tönkretétele!

Mivel úgy kezdtem az egészet, hogy a hullánál sokat jelent az az 5%, és konkrétan számokban kifejezve leírtam, hogy többet ér, mint a tábornok bónusza.

Erre idejön a következő nap is, miután előző nap agyonOFFolta az egész értelmesnek indult topicot, és elkezd filozofálni, hogy "talán többet jelenthet... esetleg.. netalántán... véletlenül... még talán a tábornok bónusznál is esetleg talán talán többet jelenthet..."

Kérdem én. Mi a rákról beszél? Ki van írva, konkrét számokkal, hogy mennyit ér a tudós bónusz 10.000 elit esetén, és mennyit ér ugyanannyi elit tábornok bónusszal...

Mit kell ezen elgondolkodni? Mit kell ezen filozofálni, és elmerengeni? Ez nem egy talány-verseny, hogy "mi lenne, ha kipróbálnánk, hogy...". Nincs mi 'lenne'. Itt 2 dolog van. Az, ami van, meg az ami nincs. Nem létezik ebben a topicban a 'lehet' szó.

És méghogy ne legyek idegroncs... Valójában, ha én csinálnék ilyet egy másik értelmes topicban, letépnétek a ruhámat, pucéran behajítanátok egy hatalmas gödörbe, hoznátok 5 tucat kosrányi szikladarabot, és véres húspogácsává köveznétek, meg kapnék 90 pirospontot miután a csontjaimat is ledaráltátok. Nem beszélve arról, hogy az OFF-ért még ki is lennék tiltva, mert mindenki engem szapulna. Erre a végén még én lettem az aljas szemét, hogy hogy merem felemelni a hangom. Igaza van mindenkinek, biztos túllőttem a célon, biztos egy bunkó vagyok. Ennyi.

El kéne olvasni a nyitó hozzászólást, hogy miről szól ez a topic, mielőtt beleír az ember. Különben hogy alkot véleményt? A jelek szerint így. Fantáziából.
Azt hittem, ezt mások is így szokták, nem csak én. Elolvasom, mit akar a megnyitója, és ha tudok valamit a témáról, beleírok. Ha nem tudok, akkor meg kussban maradok, hogy ha már segíteni nem tudok, legalább ne ártsak.
Tévedtem.
Biztos az én hibám, hogy azt a gakorlatot folytatom, amit.

És most sziasztok. Jó csevegést, én ide többet nem írok.

Bye!

Last edited by Pax Hungaricum; 09-12-2007 at 11:34..
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules