Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 09-07-2007, 01:32
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Itt viszont én nem értem a kérdésedet. Vagy még is?
Most azt mondjátok sokan hogy ha a nagyok olcsóbban csinálnának egy fős klánt hogy üssék a kicsiket, régen ugyan ezen az áron csinálták meg az egy fős klánt, és Wandék klánjábol kilépve egy oriba akkor ténylegesen bele tettek 80% feletti barakkot (nem az itt sokat emlegetett 95-98% -ot) és a klánban vele azonos értékü 8-10fös kis oriktol elvite a 14% földet minden esetben.

Most nem érdemes akármiylen kis országot ütni, mégha egy pont értéken van a két klán akkor sem.

Mert 10 100k pontos ori, a sürü mezőnyben sosem lesz oylan erős mint egy darab 1milla pontos ori egy viszonylag ritka és nyugodt mezőnyben.

Ezért jó az egy harmados szabály. Töben ezért gondoljuk úgy hogy akár olcsóbb is lehetne egy klánbol ki be lépés, mert lehetne ütni olcsóbban mindnekinek, nagyoknak és kicsiknek is és nem a sokkal gyengébbeket.
ö lehet hülye vok, de sztem ez ellen megvéd részben a ki-be lépős földleadásos büntetéses rendszer is, nem-e?
Vagy lehet én nagyobb kedvezményt adnék ezáltal mint amiért épp megy a harc
Szal ezért gondoltam h inkább az nem hiányzik, minthogy ujra köökért ccserébe lehessen igyen ki-be ugrálni...
Old 09-07-2007, 01:39
LotR LotR is offline
Member

inkább a ki-be lpéses mint az alklán bonyolítás...
pláne h akkor szinte senki se járna ki-be.. és semmi értelme nem lenne a büntetésnek... vagy ha már alklán rendszer akkor még szigorubb %-os bünti a ki -be lépésekért....

Nem tuom mért lett bevezetve ez a fdezési szabály? nem emléxem, aszem nem is értettem naon mikor olvastam nem értintett, nem szoktam fedezni se...

Nade a lényeg: az olvasottak alapján lehet tul erősre sikeredet, ahogy Fegya is írta, most sokkal többen osztoznak ugyanazon a földön és távolodik a felső top...
Tehát enyhítani kéne a fedszabályt persze lehetőleg jobban belőni, nehogy a ló tuloldalára essünk....
Old 09-07-2007, 12:57
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

szerintem azok a számok teljesen korrektek amiket írtam, azért kicsit erős volt hogy 25k hekin 8500 kati/ heki volt a fedezésem 40k/20kör katiképzésnél
(Magyarul 25k hekis ori fogjuk rá hogy 5 hekit fedezhet naponta (illetve egy képzésből, de így egyszerűbb írni.) Amit én mondok terület 10%a/ heki is csak 16 heki/naponta, de még mindig 3szorosa az eredetinek...

de ezt majd leírom a megfelelő helyre is, itt most csak annyi belőle a lényeg, hogy semmiféle módosítást nem támogatok (ötletem sincs az igaz), foltozgatásnak vélem őket, inkább pöccenjünk rá a fedezés módosítására irtózatos sebességgel!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules