Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-02-2007, 23:47
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Na most viszont rátapintottál
Ennek az egésznek nincs értelme
Csubakka vedelem?

Szerintem... nem is tudom mi kene... Egyetertes ugyse lesz
Old 09-02-2007, 23:58
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Írtam erre egy jó választ, de lefagyott a gépem mielőtt elküdhettem volna
A lényeg az lett volna, hogy ez marhaság.
Kezdésnek: Az Ovi alatt kényelmesen lehet csatározgatni most is, a probléma náluk kezdődik.
Nem az a gond, hogy egy 3k hekis ori most éri el a 10-dik klánbalépését, és le kell adjon 300 hekit, azt fillérekből vissza is lehet fedezni akár, hanem az, hogy egy 20k hekis ori több mint 1k hekit lead már 3-4 klánbalépésnél is, és könnyen lehet, hogy az ütéssel eleve nem is kap annyi földet.

A top bajban van, elismerem. Kiszorítottak maguk körül mindenkit, esélyük sincs a közeljövőben bárkit is megtámadni. A Pannont ez nyilván nem zavarja túlzottan, így az ő első helyük biztonságban van, a Big Gunnal más viszont a helyzet. Ott állnak elképesztő drága fedezéssel, és célpont nélkül. Ráadásul a jelenlegi helyzetben még jó darab ideig nem lesz célpontjuk.
Hát az Ovi alatt is lehet csatározgatni kellemesen, ha van miből...ami azért nem mindenhol adott, nem minden klánnak van több 10mrd-os tartaléka és minden orijában közel max kp. mert azért a klántámadáshoz a legtöbb esetben, nem elég csak a sereget bevenni, át is kell épülni a legtöbbször, ráadásul, ráfokozni, bontogatni... stb. egy csoróbb klánnak nem mind1, hogy bevesz egy 80k pontú orit, vagy ugyanezt fokozva kell leküzdeni. sztem gyakoribbak lennének a klán támadások, ami sztem nem lenne rossz.

Amúgy én az ötlet által reálisabbnak tartom azt, hogy könnyebben lesz behozható a top 2klán, mint hogy végképp elszeparálodjanak. azért sztem az Ovi és 1-2 környező klán rendelkezik akkora háttérrel,hogy megtudjanak szivatni 1-1 kiválló nagy orit, és ők nyerjenek.

Reply With Quote
Old 09-03-2007, 00:04
Grabi Grabi is offline
Member

azért szeretem ezt a témát, mert bár néha fogom a fejem, de annyiszor szerepel az óvoda klánnév, mintha hatalmas klánütést csináltunk volna és mindenki gratulál, köszönjük
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 00:10
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
azért szeretem ezt a témát, mert bár néha fogom a fejem, de annyiszor szerepel az óvoda klánnév, mintha hatalmas klánütést csináltunk volna és mindenki gratulál, köszönjük
Ti vagytok a kritikus pont. Titeket a Big is tud ütni, meg ti is ki tudnátok használni elég jól ezt a bulit mikor legközelebb ellenünk jöttök:P
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 00:12
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Ti vagytok a kritikus pont. Titeket a Big is tud ütni, meg ti is ki tudnátok használni elég jól ezt a bulit mikor legközelebb ellenünk jöttök:P
Bocs, de mi mindenkit tudunk utni, a kerdes csak az, hogy kitol jon fold

Na de ne offoljuk szet a temat!
Old 09-03-2007, 00:13
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Hát az Ovi alatt is lehet csatározgatni kellemesen, ha van miből...ami azért nem mindenhol adott, nem minden klánnak van több 10mrd-os tartaléka és minden orijában közel max kp. mert azért a klántámadáshoz a legtöbb esetben, nem elég csak a sereget bevenni, át is kell épülni a legtöbbször, ráadásul, ráfokozni, bontogatni... stb. egy csoróbb klánnak nem mind1, hogy bevesz egy 80k pontú orit, vagy ugyanezt fokozva kell leküzdeni. sztem gyakoribbak lennének a klán támadások, ami sztem nem lenne rossz.

Amúgy én az ötlet által reálisabbnak tartom azt, hogy könnyebben lesz behozható a top 2klán, mint hogy végképp elszeparálodjanak. azért sztem az Ovi és 1-2 környező klán rendelkezik akkora háttérrel,hogy megtudjanak szivatni 1-1 kiválló nagy orit, és ők nyerjenek.

Egy 80k pontos orit televenni sereggel mióta kell közel max kp? Mégha átépítést is ideszámítasz?
Ehh...
Most majd én is elkezdem fogni a fejem mint Grabi
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 00:19
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Egy 80k pontos orit televenni sereggel mióta kell közel max kp? Mégha átépítést is ideszámítasz?
Ehh...
Most majd én is elkezdem fogni a fejem mint Grabi
látom félre értettél elég szépen...
azt mondtam, hogy nem mind1 hogy 80k pontot fokozni kell, vagy bevenni 1 friss orit.

attól pedig hogy van közel klán még nem jelenti azt, hogy azt tudják/érdemes is ütni .

Reply With Quote
Old 09-03-2007, 01:26
Reaktor Reaktor is offline
Member

Quote:
Igenis kérdés, hogy mennyiért vernek le, mert a környezet miatt a nagy orik sokkal könnyebben tudnak termelni. Lent a kisebb termeléshez nagyobb fogyasztás párosul.

A támadni készülő klán beépíti a kirakandó országait akár 95% barakkra, azaz életképtelenre, belengeti a morálját, hogy a megfelelő időben 100% legyen két nyíllal felfele, sereggel, pénzzel, és tartalékvagyonnal ellátják nehezebb időkre. Ezekkel szemben áll az, hogy nincs tábornokbónusz, azaz csak 95% ork tudós barakk megy, nem kapnak +20%-ot. Azért én nem merném kijelenteni, hogy a védő előnyben van.
Na én nemhogy ilyen klánt, de ilyen országot sem láttam nálunk.
Mythnek volt egyszer 78% barakkja talán, amikor régen egy elf bunkert törtünk fel, de többre nem emlékszem.
Nem kell félni az ilyen országtól, mert nagyon szűk keretek között tud eredményes lenni.

Fokozás nélkül, azaz katonapiac nélkül mind támadásra, mind védelemre alkalmatlan.
Távolozni se nagyon tud.
Hadi akcióban nincs a listában lefelé mozdulási lehetősége, sőt felfelé kell mozdulnia.
Ezeket a lehetőségeket azonban ki kell tudni használni, de ez már játéktechnika.
Kérdezd Arwylt, neki sikerült annó az Ovoda ellen emiatt taktikai előnyt szereznie, ha jól emlékszem.

Pénz kell, de ennek megteremtése is a játék része.
Fent könnyebb ez tény. Lent se nehéz, de tovább tart.

Quote:
Viszont ti nálatok gyengébb képességű, rosszabb háttérrel rendelkező játékosokkal akartok hadakozni, amit azok (mi) talán nem kell feltétlen örömmel üdvözöljünk.
Szeretem az izgalmas csatákat, és nem szeretnék gyenge képességű ellenfelekkel hadakozni.
Old 09-03-2007, 07:52
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Nemigazán értem minek keverik ide a nagy orik a "tudásukat".Az hogy fennt senkitől sem zavartatva vagyon termelnek meg kockulnak ahogy a csövin kifér(körönként 2 távol) nem hívom tudásnak.Az a tudás ahogy oda felmentetek kláncsatákkal (kivétel aki anno felfedezett mert akkor még lehetett).Itt nem erről van szó és a sírás stb helyett bele lehet képzelni magatokat mások helyébe is!
Reply With Quote
Old 09-03-2007, 09:51
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

OFF
Quote:
Originally Posted by Sikoly View Post
Itt nem erről van szó és a sírás stb helyett bele lehet képzelni magatokat mások helyébe is!
Akárhogy is nézem ezt a topicot.. MI érvelünk és TI sírtok
OFFoff

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules