|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

09-02-2007, 18:57
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Egyébként mindannyian félreértettetek:
Jön be 20 barakk, kint 500 lovas és képzésből is jön 500 kati. Kv van, bejön a 20 barakk, bejön az 500 kati, bejön egy puszti és elvisz 10 barakkot, megjönnek a hazaérkező seregek és el is mennem, mert nem tudnak hova hazajönni, tehát már utközben elmennek, ami éppen a hazaérkezés köre volt.
|
tudtommal nem 
csata után nincs seregelmenetel, csak a következő körváltáskor
vagyis, ha van mondjuk 1k helyed, jön be még 20 barakk mondjuk, meg 500 kati beléjük. és kint van mondjuk 500pacid meg otthon 500 ijjad. akkor
-jön be 20barakk
-jön bele 500kati
-csata, mondjuk elpusztul 10barakk
-hazaér az 500lovad
-így van 250katid aminek nincs helye, de az csak a következő körváltáskor fog elmenni
Ráadásul azt már nem is részletezem, hogy a hazaérkező sereged haza is jön mindenkép, mert elösször otthonról mennek el a katik, és csak a legvégén kintről 
Last edited by Kutyuleee; 09-02-2007 at 19:01..
|

09-02-2007, 19:00
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
tudtommal nem 
csata után nincs seregelmenetel, csak a következő körváltáskor
vagyis, ha van mondjuk 1k helyed, jön be még 20 barakk mondjuk, meg 500 kati beléjük. és kint van mondjuk 500pacid meg otthon 500 ijjad. akkor
-jön be 20barakk
-jön bele 500kati
-csata, mondjuk elpusztul 10barakk
-hazaér az 500lovad, mert már nincs
-így van 250katid aminek nincs helye, de az csak a következő körváltáskor fog elmenni
Ráadásul azt már nem is részletezem, hogy a hazaérkező sereged haza is jön mindenkép, mert elösször otthonról mennek el a katik, és csak a legvégén kintről 
|
Igazából nem is ott a lényeg, hogy honnan megy el, hanem, hogy elmegy. Ha egyszer nincs elég hely hazajönni akkor a rendszer csinál, mert akkor az túltöltés lenne. Én úgy tudom, hogyha minden egységed otthon van és úgy kapsz pusztit akkor maradnak 1 körig.
|

09-02-2007, 19:03
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Igazából nem is ott a lényeg, hogy honnan megy el, hanem, hogy elmegy. Ha egyszer nincs elég hely hazajönni akkor a rendszer csinál, mert akkor az túltöltés lenne. Én úgy tudom, hogyha minden egységed otthon van és úgy kapsz pusztit akkor maradnak 1 körig.
|
DE AZ ELMENETELKOR MÉG VAN HELY!!!
a hely ellenörzés a csata elött van, vagyis a csata után hiába nincs hely és kint van 500pacid, hazafognak jönni, és otthonról sem megy el 1 kattancs se. csak 1 kör múlva.

09-02-2007, 19:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
DE AZ ELMENETELKOR MÉG VAN HELY!!!
a hely ellenörzés a csata elött van, vagyis a csata után hiába nincs hely és kint van 500pacid, hazafognak jönni, és otthonról sem megy el 1 kattancs se. csak 1 kör múlva.
|
Nem kell idegeskedni. Meg ha van hely, akkor nem megy el. De amikor hazaérnek akkor már nincs hely. Most nem tudok példát hozni, de én így tudom és tapasztalom.
|

09-02-2007, 19:09
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Nem kell idegeskedni. Meg ha van hely, akkor nem megy el. De amikor hazaérnek akkor már nincs hely. Most nem tudok példát hozni, de én így tudom és tapasztalom.
|
Akkor nálad valami bug van 
|

09-02-2007, 19:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Akkor nálad valami bug van 
|
Nem hiszem, hogy csak nálam lenne rendszerhiba.
|

09-02-2007, 20:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Nem hiszem, hogy csak nálam lenne rendszerhiba.
|
Nem vagyok képes elhinni, hogy neked elmennek az egységeid egy pusztítás után, mert ez nem így történik.
És ha jól emlékszem, amikor végrehajtottunk egy nagyobb pusztítást, akkor mind a csata előtti, mind a csat utáni gömbön ugyanannyi ember volt. Pedig abban a körben értek haza az egységei is. (tehát kísérés volt)
Szóval ameddig rajtad kívül nem tapasztalta ezt senki, akkor inkább azt feltételezem, hogy te tévedsz.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|