Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-01-2007, 21:35
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Sikoly View Post
Sztem részigazság.Nem kerül ki a sérthetetlenség tábla rájuk de,kiválnak és monjuk így van a célpont és köztük 20 kör.Felfokoznak leütik.De a kisklánnak csak abban az 1 körben van esélye esetleg visszamenni.Másik hogy persze ugyanannyi pénz fér egy kisebb meg egy nagyobb oriba.csakhogy aki nem félév tekiírással kezdte valamelyik 5-ös csopiban vagy nem termelt párezer kört valamelyik másik csoport tetején annak nincs sok pénze nemhogy 4.2 de lehet 1 mrd sem.Szóval a pénz miatt sztem már itt a nagy orik felé billen a mérleg.
engem nagyon zavar, hogy olyan dolgokat fogtok a nagy országokra, amiket a kicsik is simán megtudnak csinálni.. nem csak a nagyok klántámadásának észrevételére van 1 köröd (ha konkrétan a ráállásra gondolunk),hanem az összes klántámadásra ez vonatkozik, tehát ennyi erővel a klántámadás gonosz, vuduzzuk meg
mert mondjuk van egy kis klán, ami nincs sehol körülötted, aztán vkit bevesznek a pont miatt és máris ott vannak melletted, aztán ha még észre sem veszed, akkor hopp sokkal többet vitt tőled, mint a nagyok..
tehát véleményem szerint kicsit eltúlozzátok ezt a "gonosz mumus nagyorik megeszik vacsira a szegény kicsi kisorikat" dolgot..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules