|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Melyik a legjobb szövifelállás?
|
3 hadi, 1 vari
|

|
52 |
23.01% |
2 hadi, 1 vari, 1 toli
|

|
115 |
50.88% |
4 hadi (egyikük az átlagnál több varival)
|

|
35 |
15.49% |
4 hadi (egyikük az átlagnál több tolival)
|

|
2 |
0.88% |
3 hadi, 1 középarányos hadi-toli-vari
|

|
14 |
6.19% |
4 hulla
|

|
8 |
3.54% |

03-22-2006, 16:05
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
szerintem az egyik nagyon ütős szövetség az 4 óriásból állna. 2 hadis varis meg 1varis meg egy hadis. Akkor a két hadi vari is tud támadni,plusz még a hadisokat rengetni,a varis ott van a tolira,meg a másik varisra, a hadissal meg lehet mindenkit ütni a többiek segítségével.
|

03-22-2006, 16:07
|
Guest
|
|
|
|
de tényleg akármilyen szövetség lehet igazán ütős,ha a tagok jók abban amire szakosodtak. 
|

03-22-2006, 16:10
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by spirit..
szerintem az egyik nagyon ütős szövetség az 4 óriásból állna. 2 hadis varis meg 1varis meg egy hadis. Akkor a két hadi vari is tud támadni,plusz még a hadisokat rengetni,a varis ott van a tolira,meg a másik varisra, a hadissal meg lehet mindenkit ütni a többiek segítségével.
|
igen, 4 óriás is ütős, úgy hogy ilyen szép lécsőzetesen csökkenőre vannak beállítva variszámban:)
|

03-22-2006, 16:16
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
igen, 4 óriás is ütős, úgy hogy ilyen szép lécsőzetesen csökkenőre vannak beállítva variszámban 
|
Már egy jó ideje ezt akarom megcsinálni,csak a 2.szinten kezdet el szervezgetni,de csak addig jutottam,hogy 2hadi egy hadi vari meg egy vari,mert nem volt még 1 hadi vari jelentkező. 
|

03-22-2006, 16:18
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kedvenc felállásom a 4 hadi. Ebből 1 kicsit több varival, 1 meg kicsit több tolival (értelemszerűen óriás és gnóm).

03-22-2006, 18:19
|
Guest
|
|
|
|
3toli, 1 vari?
3toli, 1 vari felállással próbálkozott már valaki? mondjuk a 3toli elf a varis meg óriás.... így mennyi esélyük van? selytem, hogy kábé 0, de ha monduk nem futnak gyakran össze 4óriással egy szöviben? 
magas hekin azért a gyujtogatás is hatásos, meg még rengetnek is, így szerintem el leeht érni, hogy koppanjon a támadó hadi, de a legjobb, hogy jó sok pénzt lehet vele keresni!!  tekizés 4 ever  mindenesetre egy próbát azért megér....
|

03-22-2006, 19:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by bumbi
3toli, 1 vari felállással próbálkozott már valaki? mondjuk a 3toli elf a varis meg óriás.... így mennyi esélyük van? selytem, hogy kábé 0, de ha monduk nem futnak gyakran össze 4óriással egy szöviben? 
magas hekin azért a gyujtogatás is hatásos, meg még rengetnek is, így szerintem el leeht érni, hogy koppanjon a támadó hadi, de a legjobb, hogy jó sok pénzt lehet vele keresni!!  tekizés 4 ever  mindenesetre egy próbát azért megér....
|
első 3 szint röhögve megvolt, 2/b be akadtak problémák 
|

03-23-2006, 02:11
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
"legjobb"
ha lenne olyan, hogy 4 hadi: 2óriás, 1ork, 1gnóm. (egyik óriás több varival, gnóm több tolival), akkor erre szavaznék most.. de lehet hogy holnap már másképp fogom gondolni 
|
Eleinte nem akartam beleszólni a témába, mivel még nem tapasztaltam ki minden lehetséges felállást.. De én hajszálpontosan ilyen szöviben vagyok. Szövisegítséggel még nem találtunk be nem vehető orit, a gömbök általában mennek, tolvajok ellen pedig legalább 2en tudunk készüt levinni, szóval egyenlőre én játszhatónak mondom a felállást.
|

03-23-2006, 06:39
|
Member
|
|
|
|
En ha komolyan jaccanek 4 főd szövis felállásban egyertelmuen a 3 varis 1 tolist jaccanam...
A renges marha eros lett.Es mire egyhadis rajon kik rengetik maris messze kerül a tobbi tagjuktol.Ha pedig sikerul szethuzni a szövit veguk is van...
Persze erre meg rajon hogy a szarazvihart rajtuk van vegig...
|

03-23-2006, 08:06
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
En ha komolyan jaccanek 4 főd szövis felállásban egyertelmuen a 3 varis 1 tolist jaccanam...
|
ha összejön és bejön szólj. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|