Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-31-2007, 18:34
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Már meg ne haragudjatok, Smouth és Synkel, de úgy látom hogy ti nem láttok tovább az orrotoknál!

Ez nem csak az első három klánnak az érdeke!
Nekem 400k ponton elfként egy ütés miatt is érdemes kilépnem egy egy klánütésért, azért hogy akkora országot üssek mint én vagy két kisebbet, mert klánban elhozhatok 14% földet, egyéniben meg csak 7%-ot. Nektek, nekem ugyan úgy érdekem ez a szabály mint nektek. Nem csak vádaskodni kellene alaptalanul hogy azért van hogy Remy üthessen. Nem tartjátok unalmasnak ezt? Akármi változás történik vagy jelen esetben jön egy javaslat és már csak azzal tudtok jönni, hogy hogyan lehet csalni vele, vagy hogy ez csak a nagy topklánoknak jó.

Én úgy gondolom, hogy nektek, többet kellene játszani és súgót olvasni, és egy picit kevesebbet fórumozni.

Smouth, te is ha nem haragszol, én a 7. hódítós évben is bátran a súgóra kattintok ha valamivle nem vagyok tisztában.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 08-31-2007, 18:40
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Longevity: 96%

én a Synkel és a Bogárral egyetértek.
Gyula:
te lásd át a mert joba vagy a Biggel és ez révén majd mindenkivel joba vagy.
és szerintem nem fognak ütni a fentiek ha feljebb is mész.

ja és Ironnak is igaza van de akkor sem támogatom
mint már jópárszor beirtam
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 18:53
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Arwilnak igaza van abban, hogy ez csak toldozgatás lenne. A fő baj az, hogy kláncsatázni csak úgy lehet, hogy ki-be veszek tagokat, hogy mellémenjek az ellenfélnek.
Nem jó szabályozás az, hogy ha egy csapat csak úgy tud harcolni, ha kidobja saját tagjait, vagy felvesz új tagokat, vagy ha egy csapat több csapatra válik szét. Azt hiszem, ezt mindenki beláthatja.
Ezen változtatni viszont nagyon nehéz és kockázatos. Monronak és nekem is voltak javaslataim ennek megváltoztatására, de ezek a javaslatok túl nagy változást jelentenének.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 19:06
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Már meg ne haragudjatok, Smouth és Synkel, de úgy látom hogy ti nem láttok tovább az orrotoknál!
de igen, vkinek kepviselnie kell a masik oldalt is es orulok, hogy vannak ehhez partnerek.

Quote:
Nem csak vádaskodni kellene alaptalanul hogy azért van hogy Remy üthessen. Nem tartjátok unalmasnak ezt?
termeszetesen csak 1 pelda volt, nemcsak remedy valhat ki igy, majd varakozva letelne a foldleadasos bunti a csaszarnal, aztan uthetne megint 1parat. viszont ezt mindenkeppen a nagyobb klanok hadis orijai tennek meg elsosorban es nem a kisebb klanok tagjai.

Quote:
Akármi változás történik vagy jelen esetben jön egy javaslat és már csak azzal tudtok jönni, hogy hogyan lehet csalni vele, vagy hogy ez csak a nagy topklánoknak jó.
pedig ez igy van. nem 1mast utik, hanem a kisebbeket akarjak idorol idore leverni. es amig az 1ik ori pihenteti magat amig lemegy a foldleadasos tema 0-ra, addig ut a masik. igy a kisebb klanok orijai eleg nagy gyakorisaggal hatrebb lennenek verve csak azert hogy tovabb hizhassanak a nagy orik. hurra, de orul ennek mindenki, hiszen ez szted mindenki erdeke...

Quote:
Én úgy gondolom, hogy nektek, többet kellene játszani és súgót olvasni, és egy picit kevesebbet fórumozni.
napi 10-20 belepesnel tobbet jatszani eveken at? ez valami vicc? az pedig hogy mennyit forumozok, az csak ram tartozik. vagy van aki megszabja, hogy ki mennyit forumozhat? de a tovabiakban nem valaszolok ilyesmikre, csak arra ami erdemben felmerul. hanyagoljuk sztem az olvassal sugot es a lassal az orrodnal tovabb megjegyzeseket.
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 19:20
Tavacska Tavacska is offline
Member

Longevity: 92%

nekem tetszik a jelenleg működő rendszer, én nem változtatnék rajta...
igy legalább ez ember többször átszámolja, megéri-e kilépni és vissza...
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 19:25
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

vajon ha teszem azt fel ÉN, mint A-ban nem játszó emberke nyitom ezt a topicot akkor hány olyan jellegű hozzászólás érkezett volna, hogy csak azt akarom, hogy a nagyok tudjanak szórakozni egymással és jaj szegény kicsik ?

véleményem szerint próbáljon meg minden sípgyáros kicsit elgondolkodni és nem attól rettegni, hogy úristen Remy kisklánba megy és beveri.. lássatok már túl a saját orrotokon..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 08-31-2007, 19:38
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Longevity: 96%

Télleg te jáccol akkor az 1/A ba vagy nem
ha jáccol akkor szolj bele az 1/A kicsik dolgába
Szolj hozzá pl. tartozkodom.
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 19:44
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Télleg te jáccol akkor az 1/A ba vagy nem
ha jáccol akkor szolj bele az 1/A kicsik dolgába
Szolj hozzá pl. tartozkodom.
nem játszok A-ban, de majd szándékomban áll egyszercsak valamikor.. és én jó ötletnek tartom azt, amit Remy felvetett

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 08-31-2007, 19:53
Sikoly Sikoly is offline
Junior Member

Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
vajon ha teszem azt fel ÉN, mint A-ban nem játszó emberke nyitom ezt a topicot akkor hány olyan jellegű hozzászólás érkezett volna, hogy csak azt akarom, hogy a nagyok tudjanak szórakozni egymással és jaj szegény kicsik ?

véleményem szerint próbáljon meg minden sípgyáros kicsit elgondolkodni és nem attól rettegni, hogy úristen Remy kisklánba megy és beveri.. lássatok már túl a saját orrotokon..

Ezt a sípgyárost magamravettem csöppel.Szóval Deni magyarázd el nekem kérlek szted ez az egész mire lenne jó ha megvalósulna.Mert szerintem azért lépne ki egy vagy több nagy ori a nagy klánból hogy beverjen egy kisebbet( ezt hívod sípolásnak).Azt mondod ettől nem kell félni.Ezenkívül mirejó a kiválás?Mert én mást nem látok benne...
Reply With Quote
Old 08-31-2007, 20:00
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Tehát 2000 top kör. Akkor a kérdésem: miért lenne ez jó a top 30-on kívüli, úgynevezett kis országoknak? Úgy értem egy olyan változtatást szeretnétek eszközölni, ami a csoport 30%-ának nyújt némi(amúgy valóban nem vészes) előnyt, de adott esetben a többi 70%-ra is lehet káros hatással?

Javítsatok ki, ha tévedek, szoktam.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules