|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-31-2007, 16:43
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Azt kérded Smooth-tól, hogy akart-e valaha első lenni. És te akartál? Ha igen, miért a kicsiktől akarsz földet hozni, mikor ott van előttetek a Pannon, az egyetlen, aki akadályoz abban, hogy első legyél?
|
Jottok mindig ezzel a Pannonos demagog dumaval. Elarulnad, kedves Synkel, hogy Zoli mit kezdjen a Pannonnal a 680ks orszagaval? Melyik Pannonos tagot usse szerinted? Forgasson a szerencsekerekben egy duplazot? Gondolkodj mar egy kicsit, mielott ilyeneket irsz...
Amugy pedig ez eppen elosegitene a Te bator "taktikadat" is, hiszen 4k koronkent buntetlenul rugdoshatnad ki a fel klanodat, ha veletlen ratok all vki.... :P
Last edited by Remedy; 08-31-2007 at 16:48..
|

08-31-2007, 16:45
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Jottok mindig ezzel a Pannonos demagog dumaval. Elarulnad, kedves Synkel, hogy Zoli mit kezdjen a Pannonnal a 680ks orszagaval? Melyik Pannonos tagot usse szerinted? Forgasson a szerencsekerekben egy duplazot? Gondolkodj mar egy kicsit, mielott ilyeneket irsz...
|
Ramy most te nem offolod a topikot....
De ott van még jópár ori.
nem kell válaszolnod nem kell 
|

08-31-2007, 16:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
Ramy most te nem offolod a topikot....
De ott van még jópár ori.
nem kell válaszolnod nem kell 
|
Jahh, van 2 ori a Big gunban, ami elérhet 7et -merész 

08-31-2007, 16:55
|
Member
|
|
|
|
Xepi:
legalább lenne ott fent is adok kapok.
és legalább felmenne a kati piac ára is.
és meglátnánk ki a jobb azon kellene gondolkodni.
Vagy ti is ugy gondolkoztok hogy ismeröst barátot soha.
nekem is van akiket nem ütnék be soha de ott fent lehet hogy beütnétek 1 orit és lehet menne a TGLand után azaz törölne mivel a min heki alá ütnék és akkor lehet hirtelen lehiénáznák rola a többit.
Gondolkodjatok már el 1 kicsit.
Nektek kurvára jó lenne de mivan a többi 400-500 orival.
Vagy mondok 1 et
akkor ezzel azt is be lehetne hozni hogy
a legnagyobb ori a klánba és a leg kisebb ori az ellen klánba 3 x nem lehet kisebb és akkor azt üssétek.
Kb ez is olyan hüeség mint ez a topik.
|

08-31-2007, 17:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Attól függetlenül,h Sati kicsit heves vérmérsékletű,teljesen igazat mond és nem kell elküldeni!
Ne a 50ed akkora költségvetésü klánnal vegyétek fle a vrsenyt hanem a veletek egyköltségvetésűvel és lesz célpont....
|

08-31-2007, 17:06
|
Member
|
|
|
|
most hogy a Szkara feloszlott nagyon gyorsan be jött ez az ötlet.
a 3 klánnak nincs kivel jáccani.
Értem.
|

08-31-2007, 18:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Üdv! Érdekes egy téma az biztos. Gondolkodtam is, hogy érdemes-e állást foglalni, de megtettem. Ki bánatára ki örömére 
Az hogy 2000 kör után menjen 1%-ot lejjebb a földleadás végülis hosszas gondolkodás után támogatom, mert belegondolva az én helyzetembe, hogy nem 1* hülyeségekért adtam le a %-okat, amiket így utólag sajnálok, és ezért is akarok most ellépni, mert már annyi %-ot kellene leadnom ami hosszútávon csak veszteség lenne.
Viszont azt ki kellene küszöbölni, egy számlálóval ami mostantól méri a köröket, mert az nem túl kóser, hogy a fenti orik ott vannak 15-20k kör óta azok jó párszor eljátszhatják a ki-belépősdit, ami nekik csak haszon, a kisebb éppen 2000 kört megélt orikkal szemben.
Az meg hogy a nagy orik nem ütik egymást mert van 10-20 mnt a felettük lévő vagy környező orikkal, hát...sztem eza csopi nem arról szól, hogy barátokat szerezzünk vagy ha már lejjebb haverok vagyunk akkor itt se üssük egymást. Ez nem erről szól. Ez már nem az 5-ös ovicsopi. Nem tudom miért van az, hogy nem ütöm mert haver, nyomott pár éplistát msn-en és muszáj barátként kezelnem...érdekes.
Na kb ennyit szerettem volna hozzáfűzni, elég sok ez ígyis.
|

08-31-2007, 17:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
Xepi:
legalább lenne ott fent is adok kapok.
és legalább felmenne a kati piac ára is.
és meglátnánk ki a jobb azon kellene gondolkodni.
Vagy ti is ugy gondolkoztok hogy ismeröst barátot soha.
nekem is van akiket nem ütnék be soha de ott fent lehet hogy beütnétek 1 orit és lehet menne a TGLand után azaz törölne mivel a min heki alá ütnék és akkor lehet hirtelen lehiénáznák rola a többit.
Gondolkodjatok már el 1 kicsit.
Nektek kurvára jó lenne de mivan a többi 400-500 orival.
Vagy mondok 1 et
akkor ezzel azt is be lehetne hozni hogy
a legnagyobb ori a klánba és a leg kisebb ori az ellen klánba 3 x nem lehet kisebb és akkor azt üssétek.
Kb ez is olyan hüeség mint ez a topik.
|
Neked 2vs 7 csata eldnti hogy ki a jobb? Nézd már meg hogy lehetetlen egyéniben szintrehozni a többi orit a jövőbeni adok-kapok érdekében!
Miért is lenne rossza többi 400 orinak? Mindnekinek olcsóbb lenne a klánbalépés hosszú távon, aki marad az Aban. Ez mindenképpen elősegíti a kláncsaták felpörgését, és semmivel nem ad nagyobb előnyt egy nagy orinak mint a kicsiknek.
A jelenlegi helyzet picit erős: épp Sínkel említi, hogy úgy van jól ahogyan történt -a mi kánunk egy halom pénzt felélve teljes sereggel kimoccant egy tudtunkkal nem gyenge klánra, akik -bár mi voltunk a jobbak- úgy 'büntettek' minket, hogy annyi ordzágot kitettek a sereg érkezése előtt, hogy a ráállás miatt kitett országok több földet adjanak le mint amit foglaltunk. Kihangsúlyoznám, hogy máshogy egyszerűen nem tudunk haladni, mégis a közvélemény szerint így a helyes. De mindekni mondja, hogy csatázzunk a toppal. HOGYAN, ha nem tudjuk megközelíteni, mert a klánok egy bizonyos méretet elérve egyszerűen megmerevednek?

08-31-2007, 17:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Smouth Scroller, Sikoly!!!! Mielőtt ide irtok olvassátok már el az 1/A súgót légyszives!!! Gondolok itt arra hogy egy nagy ori ha kilép klánbol hibá üt be egy olyan "kisklánt" akiben 5ország van, 0hektárt fog foglani a klán legnagyobb országának terület különbsége miatt.
Gyulaword (#79796)
|

08-31-2007, 18:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Smouth Scroller, Sikoly!!!! Mielőtt ide irtok olvassátok már el az 1/A súgót légyszives!!! Gondolok itt arra hogy egy nagy ori ha kilép klánbol hibá üt be egy olyan "kisklánt" akiben 5ország van, 0hektárt fog foglani a klán legnagyobb országának terület különbsége miatt.
|
gyula, ha nem haragszol 3 ev massziv hodozas utan, ami alatt napi minimum 10-20 belepest takar, talan mar nem kene sugot olvasgatnom. nagyon jol tudom, hogy mikor lesz 0 heki a klanutes vegeredmenye. viszont hadd kerdezzem meg, hogy ha ugyis 0 lenne az eredmeny, akkor vajon remedy miert akarna kilepni az 1ik topklanbol, hogy usson nehanyat? hogy megmutathassa milyen az amikor ut 3-4szer 0-t? ugyan mar... termeszetesen azert, hogy beverjen egy 2-3 oris klant, akik osszerteke annyi mint az o orija. tehat a celpont a 1ertelmuen kisebb klanok. es nem kene hulyenek nezni az embert, amikor ezt kifogasolja. nem csak az a csoport 20-30 felso orija ismeri a sugot.
az a csoport nemcsak a tobb tizezer hekis orszagoke. es ez igy van jol.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|