|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

08-27-2007, 18:45
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Én megértem a te esetedet az nem túl nagy különbség, de csináltam épületlistákat, összeadogattam, és a legnagyobb 2000 heki felett volt, ez szerintem kicsit sok egy 600 as fellépöjü csoportban, ráadásul minden nagyon drága a piacon szerintem ök vesznek meg minden olcsón és teszik vissza drágán, ezt sem tartom fair dolognak. Mindenesetre kibirom valahogy a fellépésemig, beleszámolom az onnan jövő ütéseket, de csak a környékemre koncentrálok.
|

08-27-2007, 22:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Te is nyugodtan felmehetsz 2000 hekire és ott játszhatsz velük  , az a 600 heki csak annyit jelent hogy köv szintre annyit vihetsz fel, semmi többet mikor kezdtem én is baromira furcsáltam mit keresnek 5ös szinten 150k ponton a top 1-4, de azóta már tudom 
Amúgy az ilyen elhúzott orik védelmére: ők termelik a kp 70% át min a csoportnak úgyhogy lehet őket szídni  , és ahogy mondod hogy magasan tarják az árakat, ezzel nemigazán értem mi a bajod ragd ki a sajátod az övék alá pár arannyal és úgyis megveszik tőled, te meg szépen keresel rajta :P
|

08-28-2007, 00:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szajonara: az, hogy te tolis vagy az nem jelenti azt, hogy amennyiben a környék úgy kívánja, nem épülhetsz át. Bonts kocsmát, helyére íjat + barakkot és a csúnya gonosz hadisok nem ütnek át. Nagyoin fontos dolog a hódítóban az alkalmazkodóképesség, mindig a környék orijaihoz, a csoport piacához. Ha ezt valaki jól csinálja általában nagy játékos lesz belőle. Sok sikert a fejlődéshez! 
Steve`sfield (#324643)
|

08-28-2007, 02:03
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Látod pont ez a gond, a környékemhez vagyok alkalmazkodva -8 körig ami még belefér a 10k pontkülönbsébe van 12 tolis rajtam kívül. ha átépítek ezek szétszednek engem, sokra nem mennék a barakokkal ha közben teki ugrik pénz ugrik, varikat leölik, gyúlytogatnak,stb. darabokban hevernék, annyit meg nem ér az a pár ori ami 1000k felett van hogy hadjam szétszedni magam. A környéken pont ezért jó a szövink én vagyok a legerösebb toli,nálunk van a 2.legjobb vari akinek besegítek az 1. varijainak a legyilkolásával és a két legerősebb hadis. Ha azt nézzük ők max egy nap egyszer tudnak ütni, mert 20 kör nekik az út, míg itt közel vagyok mindenkihez.
Last edited by szajonara; 08-28-2007 at 02:09..
|

08-28-2007, 05:39
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szajonara
Látod pont ez a gond, a környékemhez vagyok alkalmazkodva -8 körig ami még belefér a 10k pontkülönbsébe van 12 tolis rajtam kívül. ha átépítek ezek szétszednek engem, sokra nem mennék a barakokkal ha közben teki ugrik pénz ugrik, varikat leölik, gyúlytogatnak,stb. darabokban hevernék, annyit meg nem ér az a pár ori ami 1000k felett van hogy hadjam szétszedni magam. A környéken pont ezért jó a szövink én vagyok a legerösebb toli,nálunk van a 2.legjobb vari akinek besegítek az 1. varijainak a legyilkolásával és a két legerősebb hadis. Ha azt nézzük ők max egy nap egyszer tudnak ütni, mert 20 kör nekik az út, míg itt közel vagyok mindenkihez.
|
Akkor meg minek a sírás, ha minden király? Már bocs...
|

08-28-2007, 08:05
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Tied a legerősebb szövi de kéne egy kis hendicap? Akkor te most sírsz, hencegsz, vagy mindkettő? 
Steve`sfield (#324643)
|

08-28-2007, 08:22
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Akkor meg minek a sírás, ha minden király? Már bocs...
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Tied a legerősebb szövi de kéne egy kis hendicap? Akkor te most sírsz, hencegsz, vagy mindkettő? 
|
Azt mondta, hogy a környéken a legerősebbek ("A környéken pont ezért jó a szövink"). Ez viszont nem jelenti azt, hogy náluk 3-4-szer nagyobb területű szövetségeknél is erősebbek.
|

08-28-2007, 14:17
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Azt mondta, hogy a környéken a legerősebbek ("A környéken pont ezért jó a szövink"). Ez viszont nem jelenti azt, hogy náluk 3-4-szer nagyobb területű szövetségeknél is erősebbek.
|
Eddig minden tanácsot azzal ütött el, hogy ők azt nem csinálják, mert annál jobbat tudnak, és tulajdonképpen nincs semmi bajuk, mert ők a legerősebbek. Tanácsot arra fel kért, hogy mit tud tenni a nagyobb országok ellen. Nos, aki nem hajlandó se átépülni, se sereget a szöviben átszervezni- mellesleg nem tudom mitől erős egy szövi ahol a tolis és a varis eliteket, míg a hadisok lovakat tartanak-, az mit várt el? Cheat kódot, amitől az íjai 15 pontot védenek torony nélkül is?
|

08-28-2007, 23:16
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Szia, nem akarok okoskodni, de ki mondta neked, hogy a szövijeid ijjászainak max az 50 százalékával rendelkezel?
Vagy a gyors csopiban mások a szabályok?
Te bekéred az 50-t, ők meg küldenek 5 ször segítséget 
|

09-06-2007, 10:00
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Nogixer
Szia, nem akarok okoskodni, de ki mondta neked, hogy a szövijeid ijjászainak max az 50 százalékával rendelkezel?
Vagy a gyors csopiban mások a szabályok?
Te bekéred az 50-t, ők meg küldenek 5 ször segítséget 
|
megelöztél akartam ezt irni hogy akár az összes sereget át lehet hivni akár 50x is.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules