Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-02-2007, 12:13
kg-- kg-- is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Toti View Post
Miért nem elég elfogadni a játékszabályokat? miért kellene ilyen változtatásokat behozni, hogyha nincs meg a lehetőséged, valamint az időd a játékra?
Azt hittem, képesek vagyunk elvonatkoztatni a személyes vonaltól, de legyen.
Tehát leírtam a témaindítóban, én mit láttam problémának a játékmenetben. Nem egyszemélyes tapasztalatról van szó, igen sokan célozgattak rá korábban is, hogy nehéz idegileg bírni a játékot, ha huzamosabb ideig küzdelem van. Már pedig, ha eredményt akarsz elérni, akkor küzdelem lesz .
Most gyakorlatilag azt írtad, hogy legyek online napi 24 órában (vagy oldjam meg legálisan, hogy az országom napi 24 órában felügyelet alatt van), ha a sikeres játékosok között szeretnék lenni. De idézek a címlapról:
"Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb... Melyik stratégia lesz a nyerő? Harcos? Kereskedő? Varázsló? Ki tudod hozni a legtöbbet a fajodból? Tedd próbára Magad, és győzz le mindenkit!"
Nos, sajnos az kimaradt, hogy a mindenki legyőzéséhez _mindig_ játékban kell lenni. Kisebb célt meg hagy ne tűzzön már ki senki magának.
Szomorú azt látni, hogy játékosok azért vesztik el a kedvüket, mert belátják: nem tudnak mindig on-line lenni, és aki tud, az "túl nagy" előnyhöz jut pusztán ezzel. (Talán nem véletlen, hogy Ati is kitért a függőséggel kapcsolatos problémákra levelében.)
Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules