|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-01-2007, 13:11
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nem vagyok anarchos!
nem is jártam ott max más oriján keresztül:P
De nehogy már 1 percet is ilyen dolgokra pazaroljunk a fejlesztési időkből, mert rosszul alakultak ki a kereskedési szokások!
Már bocsi, de tanultam kereskedelmet és a megítélésem az, hogy sztem ilyen tranzakciónál a vevő van alku pozícióba ( nem részleteze mért), ergo diktálhatná a feltételeket.
Ami azt jelenti, hogy az adás-vételnél, elég lenne akkor teljesíteni mikor lejárt a 30 nap, persze addig is használhatná már a vevő...
Felmerül ahogy Steve említette az elállás joga, de szerintem ez megmaradhatna az eladó előnye 30 napig, cserébe az átvétel utáni fizetéssel, ahogy Remy is mondta...
Persze megértem én hogy leakarjátok rövidíteni a tranzakciot 30 nappal,
de miért? Mert mohó sz ember és türelmetlen?
Nem hinném h anarchba 30 nap oszt vagy szoroz.
Szerintem örülni kéne, hogy még e dolog felett is szemet huny a játék tulajdonosa, mert itt végülis egyfajta kereskedés zajlik le...
Egy tény, h a vevő is elálhat ha hozzájutott az országhoz, szal van érv a legalizálás mellett, deha eddig is megoldható volt, akkor mi a gond?
u.i.: respect minden anarchonak! elnézést ha kicsit támadóra sikeredet a hangnem.
Last edited by LotR; 08-01-2007 at 13:34..
|

08-01-2007, 13:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
Szerintem örülni kéne, hogy még e dolog felett is szemet huny a játék tulajdonosa, mert itt végülis egyfajta kereskedés zajlik le...
|
Persze,hogy szemet huny,amikor 1-2 oriért 10 vipeket adnak egyesek 
Amúgy gyanítom,hogy ha csak 30 nap után küldené a vevő a vipeket,akkor 1 orit sem adnának el.Nem mintha ez akkora gond lenne végülis 
|

08-01-2007, 13:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Persze,hogy szemet huny,amikor 1-2 oriért 10 vipeket adnak egyesek 
Amúgy gyanítom,hogy ha csak 30 nap után küldené a vevő a vipeket,akkor 1 orit sem adnának el.Nem mintha ez akkora gond lenne végülis 
|
szerintem meg igen, spec én elképzelem hogy átraknak, akkor tuti eladnám..
és 30 nap ide vagy oda, és tud a vevő diktálni, hisz aki oda kerül és el akarja adni annak igazából nem ér semmit!
Ha ezt szem előtt tartja a vevő és nem ugy áll hozzá, hogy uh nekem kell azaz ori, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne adja el az akinek semmit nem ér a 30 nap miatt..

08-01-2007, 13:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
és 30 nap ide vagy oda, és tud a vevő diktálni, hisz aki oda kerül és el akarja adni annak igazából nem ér semmit!
Ha ezt szem előtt tartja a vevő és nem ugy áll hozzá, hogy uh nekem kell azaz ori, akkor nem tudom elképzelni, hogy ne adja el az akinek semmit nem ér a 30 nap miatt..
|
Úgyis lesz legalább 1 olyan emberke,aki azonnal fizet,és ugye jobb az azonnali 5 vip mondjuk,mint 30 nap múlva 6 vip.
Amúgy az eladónak mi fogja garantálni,hogy 30 nap múlva,mikor már nem az övé az ori,megkapja a vipjeit?  És akkor ugyanitt vagyunk,csak fordítva.
Last edited by Never; 08-01-2007 at 13:29..
|

08-01-2007, 13:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
|
Azért vedd figyelembe,hogy 1 normálisan kiépitett orira, nem 1 v. 2 jelentkező van általában (ha emberi áron rakja ki valaki), és akkor az eladó is simán diktálhatja a feltételeket, aki elfogadja annak adja el. Amig nagyobb a kereslet mint a kínálat addig a "gyártó" van előnyösebb helyzetben 

08-01-2007, 13:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Azért vedd figyelembe,hogy 1 normálisan kiépitett orira, nem 1 v. 2 jelentkező van általában (ha emberi áron rakja ki valaki), és akkor az eladó is simán diktálhatja a feltételeket, aki elfogadja annak adja el. Amig nagyobb a kereslet mint a kínálat addig a "gyártó" van előnyösebb helyzetben 
|
elég szomorú ha a kereslet ekkora versenyt diktál, ahelyett, h kényelmesen kihasználná alapból meglévő előnyét...
MErt szerintem orikba nincs hiány anarchba...:P
ÉS ennyi erővel vipért fel is bérelhetne emberkéket h odaát építsenek ki jó orikat, és lehet még olcsóbban jön ki mint így.. 

08-01-2007, 13:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ÉS ennyi erővel vipért fel is bérelhetne emberkéket h odaát építsenek ki jó orikat, és lehet még olcsóbban jön ki mint így.. 
|
Lotr,általában nem az ori minősége számít vételnél,hanem a sorszám,vagy hogy kis kék számos.
Én pl. gyűjtöm a régi orikat anarchban.Vki bélyeget gyűjt,én régi orikat 
|

08-01-2007, 13:36
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Ti most itt végülis miről beszéltek?  A téma a megfontolás alatt álló témák között van, ami azt jelenti, hogy egy kis szerencsével ez a következő módosítások alkalmával valamilyen formában a játékon belüli "hivatalos" funkcióvá nőheti ki magát, megakadályozandó az eladott országok visszavételét.
|

08-01-2007, 13:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Lotr,általában nem az ori minősége számít vételnél,hanem a sorszám,vagy hogy kis kék számos.
Én pl. gyűjtöm a régi orikat anarchban.Vki bélyeget gyűjt,én régi orikat 
|
egy 180xxx mennyit ér a piacon???
eredeti, első tulajtól való 

08-01-2007, 13:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
egy 180xxx mennyit ér a piacon???
eredeti, első tulajtól való 
|
amúgy ez a fejlesztés topic, úgyhogy sztem máshova menjetek át...
(a kék 2est se hagyd ki róla  )
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|