|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-31-2007, 19:36
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ja és még mielött jönne a magyarázat az inaktív klántagok miatti érdektelenségre ... Az a véleményem, hogy NEMCSAK 10 fős klánban lehet játszani az 1A-ban! És nemcsak a topklánban lehet játszani és fejlődni. Ha valaki akart volna egy picit játszani akkor tudott volna. De nem akartak, mert kényelmetlenné vált volna, hogy elérhetővé teszik magukat! Ugyhogy senki ne érveljen azzal, hogy a társai így, meg úgy, mert ez csak kifogás. Amikor harci helyzet alakult ki mindenki hirtelen megúnta a dolgot ez sajnos tény bárhogy is szépítjük.
|
Most nem azert, de en mar tobbezer kor ota unom, es mar akkor kileptem volna, amikor meg a fasorban sem voltatok, ha a klantagok nem beszelnek ra, hogy maradjak... Kicsit el vagy tevedve monro, ha azt hiszed, hogy mindent tudsz 

07-31-2007, 19:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Most nem azert, de en mar tobbezer kor ota unom, es mar akkor kileptem volna, amikor meg a fasorban sem voltatok, ha a klantagok nem beszelnek ra, hogy maradjak... Kicsit el vagy tevedve monro, ha azt hiszed, hogy mindent tudsz 
|
ehhez hozzátenném, hogy a másik klán, amit ti madzin klánjának hisztek, az meg már akkor elvesztette minden motiváltságát, mikor én másodszor voltam az A-ban. Moon és Karesz akkor már régen szabin volt, a többiek már kezdték akkor felejteni az utolsó csatájukat, Kisbér nem sokkal később fordult le és ment szabira... az a klán ekkor már halott volt, csak még úgy látszott, mintha élne, mert az élen állt
az az igazság monro, hogy kicsit korábban kellett volna jönnötök 
|

07-31-2007, 19:46
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
ehhez hozzátenném, hogy a másik klán, amit ti madzin klánjának hisztek, az meg már akkor elvesztette minden motiváltságát, mikor én másodszor voltam az A-ban. Moon és Karesz akkor már régen szabin volt, a többiek már kezdték akkor felejteni az utolsó csatájukat, Kisbér nem sokkal később fordult le és ment szabira... az a klán ekkor már halott volt, csak még úgy látszott, mintha élne, mert az élen állt
az az igazság monro, hogy kicsit korábban kellett volna jönnötök 
|
Lacqa énis benne voltam abba a klánba és énis untam éppen azért álltam át a Monroékhoz mert azt untam meg hogy termelni katit +kaját.
Ha Emléxel.
És miattatok ujráztam le hogy akadék mentessen végyem a seggeteket 
Csak felnyomták az agyam és kiléptem akkor szkra 
|

07-31-2007, 20:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
Lacqa énis benne voltam abba a klánba és énis untam éppen azért álltam át a Monroékhoz mert azt untam meg hogy termelni katit +kaját.
Ha Emléxel.
És miattatok ujráztam le hogy akadék mentessen végyem a seggeteket 
Csak felnyomták az agyam és kiléptem akkor szkra 
|
hogyne emlékeznék
de akkor te is meg tudod erősíteni, hogy akkora az a klán motiválatlan (és széthúzó) volt, árnyéka annak a klánnak, aki uralta a csoportot, és az összes többit a feljutás során... mire az ellenfelek felfejlődtek, addigra magától széthullott.
kár, mert voltak ott olyan fanatikus és jó játékosok, akik felvehették volna a versenyt monroékkal, sajnos sosem tudjuk már meg milyen eredménnyel végződött volna egy ilyen csata.
|

07-31-2007, 20:42
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
hogyne emlékeznék
de akkor te is meg tudod erősíteni, hogy akkora az a klán motiválatlan (és széthúzó) volt, árnyéka annak a klánnak, aki uralta a csoportot, és az összes többit a feljutás során... mire az ellenfelek felfejlődtek, addigra magától széthullott.
kár, mert voltak ott olyan fanatikus és jó játékosok, akik felvehették volna a versenyt monroékkal, sajnos sosem tudjuk már meg milyen eredménnyel végződött volna egy ilyen csata.
|
Mert ugy gondolod, hogy pl egy Ildi, Judit, Zoli, Gyula, Remy klan nem tudta volna felvenni?
Hupsz a Lalit kihagytam, de csak azert, mert mar 2 hete szinte alig latom, nagyon sok idejet elveszi a munka es a kigyermeke 
Last edited by Remedy; 07-31-2007 at 20:50..
|

07-31-2007, 20:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Mert ugy gondolod, hogy pl egy Ildi, Judit, Zoli, Gyula, Remy klan nem tudta volna felvenni? 
|
Remy, ennél eddig azért jobban ment a logika 
|

08-01-2007, 00:20
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
öööö
hát nem jártam erre fele 1-2 hónapja.
először is kösz mindenkinek, hogy nem támadjátok az orimat, heti 2-3x lépek bele csak, de szépen halad

A-ban vártam hogy felhívjon Monró mikor kellek a klánba, aztán a fenti aktivitással inkább nem jelentkeztem...
Az első klán felbomlását ne varrjűátok szerencsétlen megkeseredett Madzin nyakába, inkább az én kilépésem volt a lavina indítója...
De jeleztem többször is hogy nem kívánol olyan klánba játszani, ahol 2-3 ember létezik csak...
nincs értelme.
Volt egy mondat, érdemes volt ellolvasnom egy felsorolásban szerepeltem, nem nagyon tudopm miről van szó, Remyvel jóban vagyok, nem emlékszem hogy mondtam róla és a barátairól bármit is...
de mint később írtátok tőlem kéne hallani, én tuti megmodnanám ha gondolnék valamit , de tényleg nem gondolok semmit...
annyira közömbös ez az egész, hogy magam is megrettenek...
Ati is milyen türelmes volt a topiccal kapcsolatban, le a kalappal.
jó volt be nézni hozzátok...
azt ne szidjatok jobban

|

08-01-2007, 05:32
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Hupsz a Lalit kihagytam, de csak azert, mert mar 2 hete szinte alig latom, nagyon sok idejet elveszi a munka es a kigyermeke 
|
Remy:
az az igazság hogy 5 elf-hez ha klántámadás lett volna nehezen jöttök be esetleg ugy ahogy a Kriszta és az Arwyl csinálta hogy 1 esével szedtek le de 5 elf volt és akkor ha ment volna az első támadás az elfek átalakultak volna szerintem.

|

08-01-2007, 09:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
|
Mindkét akkori topklán bevárta amíg 2 millió pontosak lettünk. Felőlem lehet bárhogy formázni a szavakat, a tény attól tény marad: amint lőtávolba értünk felszívódott mindenki.
Egyébként pedig tényleg sosem fogjuk megtudni sajnos...
|

08-01-2007, 14:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mindkét akkori topklán bevárta amíg 2 millió pontosak lettünk. Felőlem lehet bárhogy formázni a szavakat, a tény attól tény marad: amint lőtávolba értünk felszívódott mindenki.
Egyébként pedig tényleg sosem fogjuk megtudni sajnos...
|
Nos hat akkor a cel adott. Probald 7000 korig most osszetartani a klanod, a halalunalomban, es akkor best player lehetsz. Menni fog? Ugye hogy nem konnyu.... Szerintem a fele ido se menne, plane hogy mar most hallom, hogy fordulni akar par tagotok.... 
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|