Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-16-2006, 18:56
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nos az univerzalitásnak az a köze hozzá hogy vegyük alapul azt hogy egy gnóm és egy óriás mf szembe kerül Míg ugye mindkettő nagyon jó hadis ill. varis a Gnóm lazán elkezdheti nyírbálni az óriás varázslóit szieszta ide szieszta oda! az óriás meg mondjuk a fele raktárt kirabolja mert mást nem tud!!!!!!

Itt most nem a fajjal van bajom mert ha nem lennének az óriások én se lennék itt! (nem azért mert olyan jók hanem mert sok a tekijük)

De ez részlet kérdés!!! Ki gondolja még azt hogy az óriás valójában nem a legjobb! én jelentkezem
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 03-16-2006, 19:00
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Csak az óriás mf valamivel jobban birja ha rászáll egy szövi, a gnóm meg legfelejbb szabizhat. Ha a gnóm annyi tolit tart amennyi kb egyenlő védelmet nyújt az óriás sziesztájához képest más külső támadás ellen, akkor az óriás vagy seregben, vagy varázslók terén de erősebb lesz. bármilyen szomorú is ez az igazság...
Reply With Quote
Old 03-16-2006, 19:22
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Hmm köszönöm ezekre vagyok kiváncsi amikor valaki meg is tudja magyarázni!
Reply With Quote
Old 03-16-2006, 19:23
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Hát tudod van egy közös óriás ismerősünk hát ő is beugrott már na jó őt nem loptam le de nagyon sok másikat húztam már le de nagyon
És nem csak kezdők voltak köztük!!!!!!!!!
Reply With Quote
Old 03-16-2006, 19:33
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Óriást nem lehet nagyon lehúzni ez csak valami vicc lehet
Reply With Quote
Old 03-16-2006, 19:44
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Hát pedig nem szoktam viccelni főleg ilyesmikben!
Reply With Quote
Old 03-16-2006, 19:47
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Láma
Óriást nem lehet nagyon lehúzni ez csak valami vicc lehet:D
azért lehet azt zúzni.. nagyon, nagyon:D csak kicsit nehezebb mint az átlagot...
Reply With Quote
Old 03-16-2006, 20:00
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Talking Ki mondta hogy az óriás a legjobb?

Ha nem tetszik az óriás, válassz másik fajt Én személy szerint varis szeretek lenni, és eddig tökéletesen bevált az óriás. De tulajdonképp minden faj játszható, csak ki kell használni az előnyeit. Szerintem nincs olyan hogy legjobb faj. Egyik faj sincs cél nélkül a hódítóban(bár az élőhalott közel van hozzá ) Azt meg hogy miért jobb az óriás varisnak nem fejtem ki, egy másik topicban már megy erről a vita.
Reply With Quote
Old 03-16-2006, 20:00
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

úgy van, úgy van csak jó szövi kell pl. egy tolis szövi nagyon le tudja húzni sztem vagy már egy két hadi két tolis felállás is gyilkos lehet egy óriás ellen
Reply With Quote
Old 05-17-2006, 18:32
ThUnd3R ThUnd3R is offline
Junior Member

Latom nem volt meg igazan utos orias hadisod, ha neked faj, .h nem tudsz varit gyilkolni:P [azzal nem is kell] 4L-ig siman elvagy 56, v. esetelg 112 tolival[utobbi azert hasznos mert ha egy szovi haboruban vagy, ahol a varis naphosszat renget, es melle 36/36-ot is rak rad megeshet h. lerengeti az 1 szal kocsmadat, es ne keljen mar 9 kort varni arra, h. embert tudjal lopni egy hulla baratodtol - v. esetleg nyerset ha szernecses vagy - ha meg a masodik kocsmat is leszedi a fiu, akkor mehet lottozni] Ha pedig ilyen keves tolvajt tartasz nincs az a gnom aki lepest tud tartani veled hadi szinten [mert neki egy picit fajobb ha nincs tolvaja mert felgyujtjak a hatosjat] Tehat hiaba a lakashelyzeti hatrany tobb egyseged lesz [ami gyak. ugyanolyan eros mint a gnome - a kozhiedelemmel ellenteben:P egy gnomnak 50/55, mig egy oriasnak 49.5/55.25 a hadero bonusza, mert hat a bonuszkat ossze kell am szorozni:P] Az orias vari meg erosabb is mint a gnome [az elobb mar emiltett okokbol..] Aki meg egy szovi haboruban tekit lop tollem mig orias vagyok, nos egezsegere, lopasonkent elvisz 50-et, tyuuu jol megjartam:P Az egyetlen aki ezt tenne az a varis... [mert ha a tolis lopkod azt nagyon megkoszonjuk neki)), gnom bacsinak meg picit neheszkes, ha meg ork attol nem sajnaljuk ugy is vissza hozza a mi tolisunk ]

Persze azt nem mondom, .h a legjobb faj, mert olyan nincs. Mindegyik jo csak kell tudni jatszani vele. De az teny, h. nagyon utos tud lenni.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules