|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-29-2007, 21:06
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Nezzetek engem nem tudtok hulyere venni. Szamomra egyertelmu hogy mi tortenik ebben a jatekban.
Ha sokan vagytok egy ellen nagy a szatok. De miert van az hogy mihelyt meglatjatok az orimat szabiztok? (monro te is pedig te elvileg de franko jatekos vagy.) Remyek meg egyszeruen hizelegtek hogy ne bantsam mar oket.
Ezek utan gondolom rajotettek hogy tisztesegessen nem tudtok legyozni igy aktivizalodott a kapcsolati halo. (mikor soroztettek utoljara egyutt? 2 hete)
Tudjatok erdekes volt latni ahogy az egesz alakul. Egy percig se merult fel egy esetleges haboru gondolata. Ja persze peace for ever.....
|

07-29-2007, 21:10
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Madzin
Remyek meg egyszeruen hizelegtek hogy ne bantsam mar oket.
|
Ez a hazugsag mi is mar megint? 

07-29-2007, 21:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Nezzetek engem nem tudtok hulyere venni. Szamomra egyertelmu hogy mi tortenik ebben a jatekban.
Ha sokan vagytok egy ellen nagy a szatok. De miert van az hogy mihelyt meglatjatok az orimat szabiztok? (monro te is pedig te elvileg de franko jatekos vagy.) Remyek meg egyszeruen hizelegtek hogy ne bantsam mar oket.
Ezek utan gondolom rajotettek hogy tisztesegessen nem tudtok legyozni igy aktivizalodott a kapcsolati halo. (mikor soroztettek utoljara egyutt? 2 hete)
Tudjatok erdekes volt latni ahogy az egesz alakul. Egy percig se merult fel egy esetleges haboru gondolata. Ja persze peace for ever.....
|
Te most komolyan azt hiszed, hogy annyira nagy játékos vagy, hogy egy egész játékos közeg kell hogy összefogjon ellened? orvos látott már?
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

07-29-2007, 21:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Ha sokan vagytok egy ellen nagy a szatok. De miert van az hogy mihelyt meglatjatok az orimat szabiztok? (monro te is pedig te elvileg de franko jatekos vagy.)
|
Na ez asszem egy kommentárt megérne 
Lehethogy számomra ciki de azt sem tudtam az angol 1A-ba lépésem elött, hogy létezel  Hogy szabira menekültem volna előled???? Na aki ismer az nyilván tudja, hogy életemben egyetlen egy alkalommal sem mentem senki miatt szabira! Pedig általában termelőorit viszek, de Csempi a megmondhatója, hogy egy termelő törpével is tudok ugy játszani,hogy egy tudós tábornok ork földet veszítsen a végén. Erről ennyit. Tudtommal eddig sosem játszottam ellened, de ha mégis akkor egészen biztosan nem mentem szabira! És megkérlek szépen, hogy a fantazmagóriáidat ne terjeszd a nagyközönségnek, mert elég kellemetlen "nemlereagálni" az ilyen buta vádaskodásokat.
|

07-29-2007, 21:59
|
|
Member
|
|
|
|
Azannya, hogy itt mindenki mekkora király... 
|

07-29-2007, 22:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Azannya, hogy itt mindenki mekkora király... 
|
Tényleg ciki bocsi a többiektől 
Engem is vertek le páran, deazért ügyi vagyok 
|

07-29-2007, 22:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Na aki ismer az nyilván tudja, hogy életemben egyetlen egy alkalommal sem mentem senki miatt szabira!
|
héhéhééé
ez azért nem teljessen igaz ha jól rémlik.. 
|

07-29-2007, 22:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
héhéhééé
ez azért nem teljessen igaz ha jól rémlik.. 
|
NA halljuk 
|

07-29-2007, 22:05
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
NA halljuk 
|
még wandererrel mendegéltem felfelé..
bankos oritok valamelyik csopi 2. helyén jó messze a 3-tól (tőlem) pár hét gyűjtögetés után egy éjjel odafokoztam, bevertem 5 serggel, sajnos Te közben beléptél és mielőtt mehettt volna a második 5 sereg eltetted szabira.
az ori névre nem emléxem, pár nap múlva visszahoztátok, de fél nap múlva megint szabin volt
ezt aláírom, igaz 
|

07-29-2007, 22:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
még wandererrel mendegéltem felfelé..
bankos oritok valamelyik csopi 2. helyén jó messze a 3-tól (tőlem) pár hét gyűjtögetés után egy éjjel odafokoztam, bevertem 5 serggel, sajnos Te közben beléptél és mielőtt mehettt volna a második 5 sereg eltetted szabira.
az ori névre nem emléxem, pár nap múlva visszahoztátok, de fél nap múlva megint szabin volt 
|
Valakivel keversz valószínűleg.
Karcsi barátomnak esetleg voltak régen ilyen orijai, de nekem ami veled kapcsolatos az 1 ori volt a 4L-ben. És nem ment szabira hanem bevert 2x földre amikor kifosztottad.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules