|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

07-26-2007, 09:12
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
nem tom milyen színnel kéne írni 
MIÉRT NEM TETSZIK NEKTEK WAND ÖTLETE 
|
Mert félmegoldás, ami a rendes játékosokat idegesíti ugyan, de a scriptek idővel simán kijátsszák. Így ugyanott vagyunk, mint most, csak aki nem scriptezik, annak teljesen feleslegesen kell egy plusz lépést tennie.
|

07-26-2007, 09:12
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
azért annyit hozzá tennék, hogy itt sok emberről rengeteg féle hír kapott már fel.. mindenesetre Arwylt én már ismerem évek óta és játszottam is együtt Vele nem egyszer.. és ezekből kiindulva kb nem tudom róla elképzelni.. sőőőőt.. ha lett volna ilyen script nála és használta is volna, akkor nem tartom valószínűnek, hogy nagyon mentek volna szövin belül a harcok, hogy éjjel ki keljen fel távolozni 
|
Így legyen. 
|

07-26-2007, 09:16
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mert félmegoldás, ami a rendes játékosokat idegesíti ugyan, de a scriptek idővel simán kijátsszák. Így ugyanott vagyunk, mint most, csak aki nem scriptezik, annak teljesen feleslegesen kell egy plusz lépést tennie.
|
értem...de most végre valaki válaszolt 
hát akkor más kell 
|

07-26-2007, 09:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Hát nem tom mit írjak.  Lényeg az hogy nem használok és senki a klánból ilyen progit, és állok elébe mindenféle szűrésnek.
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

07-26-2007, 09:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Mi lennne, ha véletlenszerűen ugrana fel a vipeseknek a számos ablak?
Ekkor ha éppen abban akörben nincs távol, amikor kódot kell beírni, akkor az több, mint gyanús.
Ha meg egy héten feljön véletlenszerűen 4-5-ször, hogy írj be egy négybetűs számot, azt mindenki kibírja.
Annyi kérdést meg lehet generálni, hogy wapra kérdés kerüljhessen, ha ez technikailag megoldható.
|

07-26-2007, 09:27
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Mi lennne, ha véletlenszerűen ugrana fel a vipeseknek a számos ablak?
Ekkor ha éppen abban akörben nincs távol, amikor kódot kell beírni, akkor az több, mint gyanús.
Ha meg egy héten feljön véletlenszerűen 4-5-ször, hogy írj be egy négybetűs számot, azt mindenki kibírja.
|
A fő problémát eddig a véletlenszerűség jelentette: ha utolsó pillanatban akarsz egyet távolozni, és nem tudsz, mert épp akkor kell beírnod a számot, akkor nagyon mérges leszel.  Az ilyen helyzeteket azért mindenképp el kell kerülni. Akkor pedig nem lesz teljesen véletlenszerű.
Quote:
Annyi kérdést meg lehet generálni, hogy wapra kérdés kerüljhessen, ha ez technikailag megoldható.
|
Hirtelen az összes távolbanézés wapról történne.  De legalábbis wapos felületről. Egy scriptnek teljesen mindegy, hogy webes, vagy wapos felületet használ. Sőt, a wapos sokkal egyszerűbb neki.
|

07-26-2007, 09:29
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ati, valóban van másik ember is aki progit használ, tudom is hogy ki, de persze Őt sem adom ki, nem akarom hogy miattam menjen anarchba.
(persze maga a progi lehet hogy ugyanaz, ezt nem tudom, bár szerintem nem)
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

07-26-2007, 09:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A fő problémát eddig a véletlenszerűség jelentette: ha utolsó pillanatban akarsz egyet távolozni, és nem tudsz, mert épp akkor kell beírnod a számot, akkor nagyon mérges leszel.  Az ilyen helyzeteket azért mindenképp el kell kerülni. Akkor pedig nem lesz teljesen véletlenszerű.
Hirtelen az összes távolbanézés wapról történne.  De legalábbis wapos felületről. Egy scriptnek teljesen mindegy, hogy webes, vagy wapos felületet használ. Sőt, a wapos sokkal egyszerűbb neki.
|
A scriptes távolozás kör elején kell történnie, mert annak van a legtöbb értelme.
Mondjuk nyilván akkor lett volna ez igazán jó, ha felszólítás nélkül kerül be a rendszerbe
Hát ha hirtelen mindentávolbalátás wapról történik az is gyanús 
|

07-26-2007, 09:58
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Hát ha hirtelen mindentávolbalátás wapról történik az is gyanús 
|
Én éjjel simán nyomok wapról egy távolt, és nem kapcsolgatom be emiatt a gépet... Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.
|

07-26-2007, 10:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én éjjel simán nyomok wapról egy távolt, és nem kapcsolgatom be emiatt a gépet... Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.
|
De akkor te eddig is így csináltad nem változik semmi.
Viszont akik eddig naponta 2-szer néztek be wapról, és mostmár 10-szer, (persze nem egy nap alapján dőlhetne el a dolog) akkor már van egy gyanú, amihez márcsak bizonyítékot kell rendelni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|