|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

07-11-2007, 18:26
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
A szabi átdolgozása kapcsán nézzük, hogy ennek a témának lehet-e valami létjogosultságot találni...
Először is a beállításoknál a 24 órát semmiképp nem támogatom, mert ez sokkal több véletlen szabihoz vezetne, mint ahány esetben tényleg szabadságra akart volna menni az illető.
Ha 3 napig nem tudsz belépni, mert véletlen szabira ment az országod, az hihetetlenül nagyobb károkat okozhat.
Rengetegen nem lépnek be naponta, csak otthagyják a gépet, és használják.
Ezért minimum 72 óra az, amit biztonságos időszaknak tartok alsó határnak. Ennyi időnként lépjen azért be mindenki, tehát ezzel a véletlen szabikat ki lehet küszöbölni, és feltételezhető, hogy tényleg valami baj van, amiért nem tudsz belépni.
Ennek fényében az ilyen esetek:
Quote:
Originally Posted by pepa
Nekem a munkám miatt ( pontosabban a főnököm miatt) lenne jó ez, mert sokszor van olyan, hogy jön a telefon, hogy öltözzek és megyünk Balatonra, vagy Pécsre és 2-3 nap munka lesz. Akkor nem az lesz az első, hogy leszabizzam és ott se lesz rá időm. A szövitársaknak, meg nem akarom kiadni az belépő adatokat, mert az tilos.
|
nem igazán férnek bele ebbe a lehetőségbe. Ide tényleg csak az fér így bele, ami komolyabb távolléttel jár.
|

07-12-2007, 02:08
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
A 72 óra korrekt alsó határnak.
Én tuti minden orimnál beállítanám.
|

07-12-2007, 15:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Én alsó határnak akkor is az 1 napot tartanám jónak, mert ez csak az alsó határt jelöli...ennél még feljebb is lehet rakni, országa, játékosa válogatja.
Annál idegesítőbb lenne a 3 nap...mondjuk, ha 4 napig nem vagyok gépnél, a fent említett indokok valamelyike miatt, akkor 3 nap után auto szabira megy, és aztán 3 napig megint nem tok belépni, ami 2 nap elvesztését jelentené.Remélem érthető... 
Én mindenképpen az egy napos alsó határt tartom célszerűnek.
|

07-12-2007, 15:28
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
Én alsó határnak akkor is az 1 napot tartanám jónak, mert ez csak az alsó határt jelöli...ennél még feljebb is lehet rakni, országa, játékosa válogatja.
Annál idegesítőbb lenne a 3 nap...mondjuk, ha 4 napig nem vagyok gépnél, a fent említett indokok valamelyike miatt, akkor 3 nap után auto szabira megy, és aztán 3 napig megint nem tok belépni, ami 2 nap elvesztését jelentené.Remélem érthető... 
|
Mint említettem, legkisebb alsó határ a 3 nap. Nem az a cél, hogy minél több országot megszivassunk ezzel, és növeljük az elégedetlenkedések számát.
Ha ez így értelmetlennek tűnik, akkor a javaslattal nincs mit tovább foglalkozni.
|

07-12-2007, 23:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mint említettem, legkisebb alsó határ a 3 nap. Nem az a cél, hogy minél több országot megszivassunk ezzel, és növeljük az elégedetlenkedések számát.
Ha ez így értelmetlennek tűnik, akkor a javaslattal nincs mit tovább foglalkozni.
|
kijelentesz valamit (3 nap az alsó határ), majd, miután ezt kijelentetted, erre hivatkozva lezárnád a témát, mondván, hogy értelmetlen, de azért, mert kijelentettél valamit (persze ezt nem mondod ki), aminél lehetne jobb, de te ezt nem fogadod el.
ennyi 
|

07-13-2007, 02:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
|
Akár lehetne 1 óra is az alsó határ,mert csak nincs olyan ember aki beállítja arra  
Ha például 1 napra állítanád és nem jutsz géphez 25 óráig aztán végre oda kerülsz várhatsz akkor is 3 napot,hogy újra játszhass!
|

07-13-2007, 02:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Fogadjuk el alsóhatárnak a 72 órát aztán jól van!
És,ha viphez kötött funció lenne akkor csökkenne a véletlen szabisok száma.
|

07-14-2007, 14:33
|
 |
Member
|
|
|
|
csak 1 nap alatt normál körülmények között ritkán megy tönkre egy ország, míg három nap alatt eléggé megsínyli,ha nem csinál vele senki semmit/ lemegy a morál, nem viszi fel senki, elkezdenek elmenni az emberek, kajahiány van, egyre több ember megy el, stb./ akkor is,és csak aztán megy szabira, amikor már lehet, hogy késő,míg ha 1 nap lenne az alsó határ, akkor csak egy támadássorozat hatására menne tönkre, ami akkor is tönkreteszi az orit, ha éppen gépközelben vagyunk, mert védekezni akkor se tudunk.Ha 3 nap az alsó határ, és valakinek gnóm, vagy óriás az orija, tehát olyan, aki nem számít jelentős teki veszteségre, 3 nap alatt 2* is lemegy a védővari, és akkor szív, mint a torkosborz,ha nincs vipje, (mert ez nem evidens, hogy van) egy nap esetében ez kevesebb eséllyel fordul elő.
és aki akarja, feljebb is tudja tenni ezt a határt, úgyhogy nem értem , mi itt a probléma...legyen az automatikus beállítás három nap, és kikapcsolva, és ha valakinek kell ez a szolgáltatás, akkor akár le tudja vinni egy napra is...miért kell ezen fennakadni?
|

07-14-2007, 14:43
|
 |
Member
|
|
|
|
vagy ha viphez kötnénk, akkor se biztos, hogy az adott ország fel tudja tenni a varázslatait, mert mi van, ha elmegy tegnap,ma pár toli leszedi a varijait (pl gnómnál), aztán már nem tud olyan tempóban gyártani a HT, hogy elég legyen a varik száma a sikeres varázslathoz...monnyuk..... csak hogy ne legyen az, hogy "dehát csak vipeseknek lenne" azért tettem hozzá, még ezt is...:P
Last edited by Zoli; 07-14-2007 at 14:46..
|

07-14-2007, 14:46
|
 |
Member
|
|
|
|
ráadásul a sikertelen próbálkozások is igényelnek némi készültséget tudomásom szerint, de ebben most nem vagyok biztos, tehát mindig a HT-nál megszabott határ alatt marad a készültsége is az adott, szerencsétlenül járt orinak
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|