Quote:
Originally Posted by monro
De egyszerűbb lenne, de kevésbé tetszene. Nem a piac nyereségtermelő képességét akarom korlátok közé szorítani hanem azt szeretném, h ne nagyon érje meg egy "baráti" folyósítás... Persze a fogótételek is adóznak picit, de azért nem viszi el a hasznot! Átszámoltam a javaslatom számait és a következő módosításokkal azt hiszem jó lehetne a rendszer. (egyszer majd  ) Az átlagár fölött 600%-al jön be a maximális 50% adó.. ez példával:
07.08. átlagár 1000 arany
|
Ingoványos talajon vagyunk ám!
Mi az átlagár?
Erre még könnyű válaszolni.
De a mikori átlagárhoz viszonyítanánk???
Na itt van a gond. Amikor megveszem, akkor az átlagás tök más, mint mikor mondjuk kiér a piacra.
Sokszor Nepperkedtem az A ban
Volt 25 millió agyagom, kitettem 180 ért, és napokon át soha nem szedtem vissza.
Aztán láttam a listából, hogy kláncsata készül, és tudtam, hogy a bontások után 3000 ért is lesz kereslet a cuccomra. És volt is rendesen.
Szal Monro a módszered sajnos gátolja a szabad piaci kereskedést ami haszonszerzésre irányul.
Ha a csopi törpéi szabira mennek ,és pl egy szemfüles gamer ezt észreveszi, akkor hadd keressen hatalmasat, ha ügyes, és befektet.
Én nem az utalások megakadályozása ellen küzdök, hisz Mo rendszerében is lehet utalni, ha uralom valamely piacot, csak kisebb árréssel kell, és talán nem egyszer, hanem több alkalommal.