Quote:
Originally Posted by Valezius
Ezen nem csodálkozom  Elég nagy baj, hogy itt a legtöbb embert csak a saját magával szemben átélt igazságtalanságok érdeklik.
Szerinem a 100pontonként -1% eredményességet kéne átdolgozni, méghozzá %-os rendszerre.
Akkor fölfelé is tudnának lopni a tolvajok, és lent se lenne érdemes
Tehát ha a saját területemnél 1%-kal nagyobb országot lopok, akkor a malusz legyen 3%. Lefelé ugyanígy. Ez tűnik a legértelmesebb százalék értéknek, de lehet, hogy mégnagyobb malusz kéne, mert még mindig lehetne lopni 3-4körre. 
Egy 10K pontos 200hektáros ori 8840-11600 pontig tud 50% maluszig lopkodni.
Egy 50K pontos ori pedig 44200-58000.
|
Az igazságtalannal kapcsolatban: Nem tudom hány ori van most az Arénában, ha jól sejtem, nme túl sok. Miért lenne az Aréna, meg ennek a pár orinak az Arénabeli érdeke fontosabb, mint a normálban játszók ezreié?
A többi része tetszik a dolognak, bár mivel az egyszerűséget szeretem, nekm jobban bejönne a körökre vonatkoztatott malus, mégha az Arénát ez hátrányosabban érinti is. A Hód tele van, és egyre több benne a bonyolult képlet, egy kezdő tutira nem igazodik el rajtuk. Mellesleg én se, így beérem annyival, hogy nagyjából sejtem milyen következménye lesza cselekedeteimnek. Ez a te verziód egy újabb bonyolult képlet, holott variknál is igen szépen le lehetett írni a súgóba, hogy 3 körön túl plusz egy % készüli az akció, és mindenki érti elsőre is...