Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-04-2007, 00:21
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Brown View Post
...Vagy Ti talán örülnétek ha olyan varázslatok, képességek lennének érvényben a jelenlegi hódítóban, aminek következtében minden hábórús akciótok csak 50% hatásfokú lenne? Tovább megyek, ha a mészárlással vagy földfoglalással bizonyos fajok esetén csak 20% hatásfokkal lehetne számolni vagy a nagy büdös semmivel? Szép világ lenne igaz? Ettől még nem lennél gyengéb igaz?...
ha ismernéd a játékot, és nem csak beszélnél össze-vissza, rájönnél, hogy van
idézem is
Quote:
A zsákmány mértéke természetesen függ attól, hogy a saját országodhoz képest mekkora országot támadsz. Ha Magadnál nagyobb országot támadsz, akkor kapásból dupla zsákmányra számíthatsz. Ezen kívül minél kisebb az értékkülönbség közted és a támadott ország között, annál nagyobb a nyereség.
ha ez még nem elég, hadizással gond nélkül összeszedhetsz egy kis betegséget is, ha kimész kockáztatod, hogy szembejöjjenek, kísérjenek
mindenkinek megvannak a maga hátránya
amikor tolis voltam, 3 körnél messzebre sosem loptam (igaz, hogy fölöttem lévőket, de volt esélyük a visszavágásra )
úgyhogy támogatom Synkel javaslatát

Last edited by Andrew; 07-04-2007 at 00:27..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-04-2007, 08:02
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Longevity: 99%
Talking

Figyeljetek légyszives. Varit minden szövi tart tehát tápolva van viszont tolit nagyon kevés szövi tart mert az egyik legnehezebb tolit játszani jól és most még a fedezés drágításával is tovább nehezedet. Ráadásul semivel nem csinál kisebb kárt egy vari mint egy toli sőt alsó szinteken talán a vari az erősebb. A varit nem kell túl élezni mert max ha valakit nem gömből be akkor lehet tudni hogy az vari.
Ha viszont a toli nem élezi ki magát akkor nem boldogul ha viszont kivan élezve mindenki átmegy rajta vari is kicsinálja a hadi is leverdesi.

Ráadásul amit akartok az benne van a játékba csak máskép ha vari felrak 36kör vihart az 10kör meszire is 36kör vihar viszont jobban csökken a készie. A toli is szankcionálva van
"Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)" Szal nem a készije csökken csak 5ször kell menni ugyan azért a zyákmányért.

AMi rosszabb tehát oké legyen hogy csökken neki is a készie de akkor meg ezt töröljük el.
Ja és még egy kis kedvenc hogy nem csak roszabb a tolik büntetése mint a variké de a tolik a hadik büntijét is meg kapták mint az auto védelmet a töbseregnél. Igy szól:

"Néhány akció (varázslók meggyilkolása, emberrablás, gyújtogatás, katonák gyilkolása, tűzgolyó, földrengés, tolvajok mérgezése) automatikus védelmet eredményez, ami annyit jelent, hogy minél több ilyen támadásnak van egy ország kitéve, annál kevésbé lesznek ezek eredményesek. A védelem mértéke minden támadáskor az okozott kár függvényében emelkedik, és körönként csökken. Erre a tényezőre nincsen rálátásod, így ezen akciók eredményességének számításakor ezt a bizonytalansági tényezőt is kalkuláld be."
Tudtok ti játszani? Sugót olvastok vagy csak utáljuk a tolit irtsuk ki a játékból szisztema vagy én majd megmondom milyen legyen a játék, stilus vagy mi vagy csak nem látjátok fától az erdőt?
Reply With Quote
Old 07-04-2007, 09:17
Brown Brown is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
ha ismernéd a játékot, és nem csak beszélnél össze-vissza, rájönnél, hogy van
idézem is

ha ez még nem elég, hadizással gond nélkül összeszedhetsz egy kis betegséget is, ha kimész kockáztatod, hogy szembejöjjenek, kísérjenek
mindenkinek megvannak a maga hátránya
amikor tolis voltam, 3 körnél messzebre sosem loptam (igaz, hogy fölöttem lévőket, de volt esélyük a visszavágásra )
úgyhogy támogatom Synkel javaslatát
Eddig az esetek 98%-ban 2 vagy 3 körre lopkodtam. És most megkérdezem. Szerinted volt esélyük visszavágni?

Marhára nem. Mert ha lett volna, talán nem őket lopkodom.

Eképzeltem azt is, hogy a Te alanyaidnak mennyire volt esélye visszavágásra, szóval ne kamuzz Ne akarj a nagy tolvaj hős színében tetszelegni, mert a tolvaj minden csak nem hős.
Reply With Quote
Old 07-04-2007, 09:35
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Eddig az esetek 98%-ban 2 vagy 3 körre lopkodtam. És most megkérdezem. Szerinted volt esélyük visszavágni?

Eképzeltem azt is, hogy a Te alanyaidnak mennyire volt esélye visszavágásra, szóval ne kamuzz Ne akarj a nagy tolvaj hős színében tetszelegni, mert a tolvaj minden csak nem hős.
őőő abba mi a poén ha nálad gyengébbeket lopsz ? A nagy pénz a másik tolisoknál van
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 07-04-2007, 11:43
-Ede- -Ede- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Varit minden szövi tart tehát tápolva van viszont tolit nagyon kevés szövi tart mert az egyik legnehezebb tolit játszani jól és most még a fedezés drágításával is tovább nehezedet. Ráadásul semivel nem csinál kisebb kárt egy vari mint egy toli sőt alsó szinteken talán a vari az erősebb.
nos erre annyit, h a legtöbb szövi csak akkor tud eredményes lenni h ha van tolijuk, mert ha 2szövi egymás ellen van, a tolival rendelkező nagy előnyben van
ebből az alsóbb szintesbe meg gondolj csak bele, melyik alsóbb szintre gondolsz?5.re?arra ahol 100aranynál ritkán megy fentebb a nyersi ára???ha leszedik a tekercseid akkor minden téren gyengülsz, de ha lerengetik 5%épületed??(amit 100k aranyért vissza is építesz?)

Quote:

én játszom ép tolival(még csak 4.szinten) de itt is észrevehető, h tekercs csak a felesektől, meg az emberektől jön(az lefek már bebetonozták magukat), azaz ha olyanoktól lopnék akik nálam gyengébbek, akkor építeni se lenne elég pénzem!

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
őőő abba mi a poén ha nálad gyengébbeket lopsz ? A nagy pénz a másik tolisoknál van
ez pedig pont így van, egy kezdőtöl lopni nem nagy öröm
Reply With Quote
Old 07-04-2007, 12:04
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Csak a körtávolságokat figyeljétek, ha ehhez bejön ez a malusz, az maga a halál lenne

1 396148 ezüst alkony 10.242 0 2
2 390185 Terra valezis 10.197 0 ---
3 349446 Ferrokov 10.182 0 2
4 387528 Chara`din 10.116 - 1 4
5 400840 Devaloka 10.072 0 6
6 33416 Pulland 9.993 0 7
7 345102 Gedran land 9.970 0 9
8 383580 Foggy silence 9.844 - 2 11
9 403276 Zm3o5k6 9.830 - 39 12
10 36544 Bubba-land 9.762 0 14
11 376419 Lovarda 9.673 0 16
12 16 Füleslandia 9.610 0 17
13 358838 ASYSTOLIA 9.498 0 19
14 360950 vadvirág 9.465 0 21
Old 07-04-2007, 10:35
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:

ha nagyon érdekel, én orkokat, félelfeket és elfeket loptam tekercsre
mindegyiknek lett volna módja a visszavágásra... talán az elf kivételével
mert akinek nincs esélye visszavágni, annál általában nincs is akkora zsákmány
az, hogy Te kifejezetten gyengéket lopsz, az a Te egyéni döntésed
Reply With Quote
Old 07-04-2007, 10:57
Lezúziusz Lezúziusz is offline
Junior Member

Na akkor többek szavaival élve: Mások is úgy jutottak fel, hogy tolik lopták őket x körökről...:P Tudjátok ez olyan mint a kezdeti klánvédelem, igasságtalan, de eddig is így volt, nem kell változtatni rajta.:P
Reply With Quote
Old 07-04-2007, 12:06
Brown Brown is offline
Member

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
ha nagyon érdekel, én orkokat, félelfeket és elfeket loptam tekercsre
mindegyiknek lett volna módja a visszavágásra... talán az elf kivételével
mert akinek nincs esélye visszavágni, annál általában nincs is akkora zsákmány
az, hogy Te kifejezetten gyengéket lopsz, az a Te egyéni döntésed
Áruljátok el mit értetek gyengék alatt? Remélem itt nem az ori pontszámára gondoltok.
Reply With Quote
Old 07-04-2007, 12:14
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Quote:
Áruljátok el mit értetek gyengék alatt? Remélem itt nem az ori pontszámára gondoltok.
kiépítettségre, feltöltöttségre és éplistára
az 5-ösön 10-20% bányát tartó ori már elég gyengusz
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules