|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

07-03-2007, 19:43
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Hogy miért? Vegyük sorba:Elsősorban a fiam, devan még pár dolog  Hóditó: magyar W-L-G-A, angol G-A, német V, Lemuria 2 ország, travian 2 ország, Bitefight 3 karakter, a könyvemet is fel kell hoznom gépre, csak du vagyok, meg ilyenek. Amíg egy A-ba sem voltam, addig Arénáztam, de mindig lejárt a vipem.
|

07-03-2007, 19:46
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Hogy érdemben én is hozzászóljak: nekem sose jött be, hogy amikor épp ráérnék, akkor esetleg egy hét, és vége a fordulónak. Akkor kár belekezdeni. Egy hét múlva meg lehet nem fogok ráérni, de hogy elfelejtem, az tuti.
Akkor akarok elkezdeni játszani, amikor én szeretném, és lehetőleg nem akarok mindent újrakezdeni 2 hónap után.
Azt hiszem ez az irányvonal a normál Hódítón is látszik. 
|

07-04-2007, 09:39
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
. . . Egy hét múlva meg lehet nem fogok ráérni, de hogy elfelejtem, az tuti. . . .
|
Most majdnem megkérdeztem, hogy akkor hogyhogy nem teszed be az arénába is a 'szabadság' lehetőségét, és akkor te is tudnál felhőtlenül játszani, de közben rájöttem, hogy ez éppen az egyik fő előnye az Arénának: végre egy hely, ahol _nincs_ szabis ori. Ilyen hely nincs mégegy (rövidebb fordulósakat kivéve), szvl mégse kérdezem meg. 
|

07-04-2007, 09:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Most majdnem megkérdeztem, hogy akkor hogyhogy nem teszed be az arénába is a 'szabadság' lehetőségét, és akkor te is tudnál felhőtlenül játszani, de közben rájöttem, hogy ez éppen az egyik fő előnye az Arénának: végre egy hely, ahol _nincs_ szabis ori. Ilyen hely nincs mégegy (rövidebb fordulósakat kivéve), szvl mégse kérdezem meg. 
|
Annak se lenne túl sok értelme, hogy 1 héttel a vége előtt belép valaki, szabizik, aztán új fordulóra pedig törlődik.
Nekem ezek a rövidfordulósak annyira nem jönnek be.
|

07-04-2007, 09:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Annak se lenne túl sok értelme, hogy 1 héttel a vége előtt belép valaki, szabizik, aztán új fordulóra pedig törlődik.
Nekem ezek a rövidfordulósak annyira nem jönnek be.
|
Tényleg nem lenne sok értelme. Akkor miért is tennék? 
Ja már emlékszem az érvre: aki súlyos küzdelmek után lett mondjuk utolsó előtti, annyit azért megérdemelne, hogy ne a belépők és egyből szabizók alatt legyen a rangsorban.
Hát vagy rosszul emlékszek erre az álláspontra, vagy ez egy rossz érv. 
|

07-04-2007, 10:01
|
Administrator
|
|
|
|
Hogy mi történt? Egy 2 hónapos játék alatt ne menj már el szabira.  Ha a játék negyedét nem fogod tudni úgyse lejátszani, akkor majd játszol a következő fordulóban, amikor itt leszel végig.
|

07-04-2007, 10:16
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Többnyire azért nem játszom, mert mindig van egy szövi, akik közül valamelyik tagot az élre tolják. Bár nem igazán értem mi haszna van ebből a többi szövitagnak, csak 1 első hely van.  Micsoda önfeláldozás.:P
|

07-04-2007, 10:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hogy mi történt? Egy 2 hónapos játék alatt ne menj már el szabira.  Ha a játék negyedét nem fogod tudni úgyse lejátszani, akkor majd játszol a következő fordulóban, amikor itt leszel végig.
|
Te se tudod előre a programod, tőlem ez miért elvárás? Indulás után jutott eszembe pl, hogy augusztus közepén nem is leszek netközelben. 
Last edited by Princ; 07-04-2007 at 11:02..
|

07-04-2007, 17:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ha szabizol akkor nem vagy célpont így azoknak az élete nehezedik akik játszanának... Úgy érzem kívülállóként, hogy ez eleve felveti az arénában való szabizás feleslegességét !?
|

07-04-2007, 08:14
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Hogy miért? Vegyük sorba:Elsősorban a fiam, devan még pár dolog  Hóditó: magyar W-L-G-A, angol G-A, német V, Lemuria 2 ország, travian 2 ország, Bitefight 3 karakter, a könyvemet is fel kell hoznom gépre, csak du vagyok, meg ilyenek. Amíg egy A-ba sem voltam, addig Arénáztam, de mindig lejárt a vipem.
|
Bocs ez totál off lesz
Quote:
A játékban mindenki egyetlen országot irányíthat.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|