Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-01-2007, 09:42
Brown Brown is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

[quote=Synkel;106634]
Quote:
Originally Posted by BigPi View Post
[i]

Kezdésnek: a támadó akciókhoz sorold hozzá a pénz, tekercs, rúna és emberlopást is, lévén azok is támadók.
Másrészt én a köröket támogatom jobban, de ezen az oldalon nincs konkrét ötletem
A pénz, tekercs, rúna és a plittyplötty, mittudomé' minek az ellopása az haszonszerző akció!!! Az elfek kapcsán pedig meg lett már vitatva, hogy az emberrablás is az.

A köröknek meg még mindig nem értem mi köze egy tolvajakcióhoz
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 07-01-2007, 10:00
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

[quote=Brown;106692]
Quote:
Originally Posted by Synkel View Post

A pénz, tekercs, rúna és a plittyplötty, mittudomé' minek az ellopása az haszonszerző akció!!! Az elfek kapcsán pedig meg lett már vitatva, hogy az emberrablás is az.

A köröknek meg még mindig nem értem mi köze egy tolvajakcióhoz

A köröknek pillanatnyilag semmi, épp ezt sérelmezem, ha nem tűnt volna fel...

Ez így kicsit hülyén hangzik, nem tudom miért az én nevem írta be, holott nem is magam idéztem
Reply With Quote
Old 07-01-2007, 10:10
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post

Ez így kicsit hülyén hangzik, nem tudom miért az én nevem írta be, holott nem is magam idéztem
Azert, mert sokan ugy rontjak el az idezest, hogy az adott szoveg elejebol ideznek vmit, kitorlik a veget, es kapasbol kitorlik a vegen levo
[/quote]-t is, es igy elrontjak az egeszet, a tobbiek meg csak folytatjak a lancreakciot egy sima idezessel is, egy quote mindig lezaratlan marad

ps: vedd ki az irasodbol a [quote=Synkel]-t, es jo lesz

Last edited by Remedy; 07-01-2007 at 10:12..
Reply With Quote
Old 07-01-2007, 10:25
Brown Brown is offline
Member

[quote=Synkel;106694]
Quote:
Originally Posted by Brown View Post

A köröknek pillanatnyilag semmi, épp ezt sérelmezem, ha nem tűnt volna fel...

Akkor itt asszem egy skizofrén alkattal állunk szembe.

Komolyra fordítva feltünt... Csak eddig még nem hallottam elfogadható indokot.

Csak azt ne találjátok ki, hogy a toli banda is úgy kelljen útra mint a hadsereg.
Reply With Quote
Old 07-01-2007, 10:35
-Ede- -Ede- is offline
Member

hát én még mindig nem tudom h mi ez a 3-4körre nem lehet lopni mert szétütnek
egy jó toli mindig be van védve annyira h ne lehessen könnyedén átgyalogolni rajta, aki meg nem ne erre hivatkozva lopjon 3kpont távból
másrészt aki tényleg jó toli az haszonszerzésnél úgy lop valakit h megnyitja a kaput és a 10.kör uccsó percében lop, szerintem kevés az olyan hadis aki 1percen belül észreveszi és már deríti is fel
másrészt nem is azokkal van a nagy gond akik haszonszerzést akarnak 10körről, mert azokank úgy kell(hisz 3 körről 2*annyit hozhatna, hanem azokkal akiket egy szövi beüt, a tolis és a szövi között lesz 5k pont kül. majd a tolis a szövi egyik tagját addig égeti amíg za fel nem adja(v mivel már ezt be lehet jelenteni max 2 napon át folyamatosan)és akkor a hadis próbál visszaépülni, hisz 5k pontot senki sem bont be, de a tolis 2* annyit legyújt mint amennyit a hadis vissza bír építeni
ez a probléma!!
Reply With Quote
Old 07-01-2007, 10:50
Brown Brown is offline
Member

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
hát én még mindig nem tudom h mi ez a 3-4körre nem lehet lopni mert szétütnek
egy jó toli mindig be van védve annyira h ne lehessen könnyedén átgyalogolni rajta, aki meg nem ne erre hivatkozva lopjon 3kpont távból
másrészt aki tényleg jó toli az haszonszerzésnél úgy lop valakit h megnyitja a kaput és a 10.kör uccsó percében lop, szerintem kevés az olyan hadis aki 1percen belül észreveszi és már deríti is fel
És mi a garancia arra, hogy nem dob felderítést magára a páciens ezalatt az örökké valóságnak tartó 10 kör alatt? Biztos csak Te fogod lopni abban a 10 körben mi? Na Persze. És hányszor is lophatsz meg valakit így egy nap alatt? Egyszer? Mert utánna nem nyítsz többet, mert tuti nézni fogja néhány körönként. Szerintem ez rossz taktika. Egy jó toli akkor lop amikor csak tud és annyit, amíg bele nem zöldül. És lopás előtt mérlegel, hogy ezt kinél teheti meg.
Reply With Quote
Old 07-01-2007, 11:36
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
És mi a garancia arra, hogy nem dob felderítést magára a páciens ezalatt az örökké valóságnak tartó 10 kör alatt? Biztos csak Te fogod lopni abban a 10 körben mi? Na Persze. És hányszor is lophatsz meg valakit így egy nap alatt? Egyszer? Mert utánna nem nyítsz többet, mert tuti nézni fogja néhány körönként. Szerintem ez rossz taktika. Egy jó toli akkor lop amikor csak tud és annyit, amíg bele nem zöldül. És lopás előtt mérlegel, hogy ezt kinél teheti meg.
igy ahogy mondod szal ha valaki szerint annyira nagy az előnye és nem tudnak mit kezdeni az ilyen esetekkel akkor vagy tanuljanak meg játszani vagy legyenek tolik úgyis kevesen vannak. Nem kell mindjárt szabályt módosítani.
Reply With Quote
Old 07-01-2007, 16:06
-Ede- -Ede- is offline
Member

Quote:
teljesen igazad van. ott van a kockázat, ugyan úgy mint egy hadisnál is, hiszen mi van akkor ha kitámad és valaki pont akkor csinál róla gömböt?
minden felállásban kellene h legyen kockázat, és én úgy látom h jelenleg a tolival oldható csak meg h ne legyen kockázat
Reply With Quote
Old 07-02-2007, 00:24
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by -Ede- View Post
teljesen igazad van. ott van a kockázat, ugyan úgy mint egy hadisnál is, hiszen mi van akkor ha kitámad és valaki pont akkor csinál róla gömböt?
minden felállásban kellene h legyen kockázat, és én úgy látom h jelenleg a tolival oldható csak meg h ne legyen kockázat
erre nem is igazán irnék semmit, maximum annyit,hogy teljes egyetértek

Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:08
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
erre nem is igazán irnék semmit, maximum annyit,hogy teljes egyetértek
Értem szal ti mindig mesze vagytok a tolitól. A valóságba persze ugye ez hülyeség mert hol távol hol közel vagyunk a tolihoz. És ugye ha jó egy toli akkor hadival vígan üthető és variból se tul erős nyilván annyit tart hogy a hadiktól jobb legyen de egy varihoz képest 0-a. Na már most ha valaki menne felfele általában a vari kicsit megpiszkálja a tolit a hadik meg mennek rá mindeki 1-2 sereggel és máris olyan távolságba van hogy onnan már semmit nem tud csinálni.

"Valószínű nagyon könnyű tolit játszani és behozhatatlan előnye van mert ahogy haladunk felfele elöntik a tolik a csoportokon mert még 5-be még csak 20-25% tolivan mire feljutunk 1/a-ba addigra a csoport 90-95% toli mert hihetetlen stratégiai előnye van."
Ja persze ez is hülyeség csak hogy azért vagyok ilyen ironikus mert a fordítotja igaz és ha tovább gyengítjük a tolisokat elfognak tünni a lejebbi csopikból is.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules