|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

06-28-2007, 19:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nem szeretném ha a tolisnak nőnének a maluszai, had szemétkedjenek, ne tegyünk unalmasabbá a játékot ....
míg a templomokban 100 vari elfér, addig a kocsmákban csak 40 toli ... átvitt értelemben a varishoz képest ez is malusza a tolisnak...
|

06-28-2007, 19:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Nem szeretném ha a tolisnak nőnének a maluszai, had szemétkedjenek, ne tegyünk unalmasabbá a játékot ....
míg a templomokban 100 vari elfér, addig a kocsmákban csak 40 toli ... átvitt értelemben a varishoz képest ez is malusza a tolisnak...
|
hívjuk inkább előnynek... kevesebb pusztul és olcsóbb pótolni 
|

06-28-2007, 20:01
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
|
miért, a hadisnak nem?? 
csakhogy a vari és toliszám egymással nincs összefüggésben, mert ha toli is 100 hely lenne/ kocsma, akkor mindenkinek 2,5 arányban nőne a toliszáma, tehát mindenkinek nőne, tehát elvileg nem változik semmi...na, de ez nem így van, mert ha most pont nem lopsz át valakit, mert alig 1k ponton múlik, akkor ez 2,5*-ére nőne, tehát lehet most már átlopnád. de szerintem jól van ez így 
|

06-28-2007, 20:19
|
Member
|
|
|
|
nekem is úgy tetszik, ahogy most van, és a legtöbb esetben a tolis 10 körről már olyan távol kerül tőlem, hogy ártani nem tud, míg a varis azért odadörgölhet, igaz utána nem marad készülije semmire
|

06-29-2007, 00:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
nekem is úgy tetszik, ahogy most van, és a legtöbb esetben a tolis 10 körről már olyan távol kerül tőlem, hogy ártani nem tud, míg a varis azért odadörgölhet, igaz utána nem marad készülije semmire
|
X-ben 200 hekin 18 körről vígan lopott a félelf...
|

06-29-2007, 06:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Ne bántsuk a tolit jó az ahogy van mert végül is az egy hülye toli aki 2-3 körröl akar lopni ahonnan egyből szét kapjuk és rengeteget kell lopnia hogy haladjon mert drága a fedezés tehát ne lehetetlenítsük el föleg ha szegény mf. Vari mindig kell egy normális szövibe a tolikat nem erőltetik mostanába mert már szinte csak hadi vari szövik vannak. Ne őljük ki az összes tolit a játékból. Nem malnusz hanem valamicske plusz kellene a tolisoknak mert 1/a -ra már teljesen elkopnak.
|

06-29-2007, 09:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
200 heki épp a kivételt képezi, de ott azért akkora kárt nem tud okozni egy tolis, pláne olyan távolságból nem nagyon visz a lopás sokat, abból a kevésből amit egy kezdőtől tudna vinni főleg nem. ( azt nem is feltételezem, hogy aki nem kezdő ezt ne tudná megelőzéssel kezelni ) Szerintem inkább okozhat bosszúságot, mint egetrengető veszteséget... de ha ott is tartasz egy picivel több tolit, simán bebukja és keres mást. Nem tartom ezt akkora tragédiának és nem is kivédhetelenek az ilyen tolis akciók.
|

06-29-2007, 09:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
nem tudom, a 18 kör már tán soknak tűnik, mert eléggé elenyésző, amit tudsz hozni vagy ártani
viszont ez igaz visszafele is 
|

06-29-2007, 09:51
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
nem tudom, a 18 kör már tán soknak tűnik, mert eléggé elenyésző, amit tudsz hozni vagy ártani
viszont ez igaz visszafele is 
|
nem arról van szó hogy olyan sokat árt csak éppen az hogy marha nehéz a megtorlás mert hadi orival nem egyszerű akkorát bontani mellé hogy még be is tud ütni
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

06-29-2007, 09:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
nem arról van szó hogy olyan sokat árt csak éppen az hogy marha nehéz a megtorlás mert hadi orival nem egyszerű akkorát bontani mellé hogy még be is tud ütni
|
na, de szerintem arra a 8-10 kör is megfelel, mert többet hoz az is messze van és max párhuzamosan bont a hadikkal, ha már annyira gáz lenne 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|