|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

06-28-2007, 10:41
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Szintén bocs az offért, de sztem ez pontosan azt jelenti, és nem kiforgatott szavak...
|
Nem vitatkozom olyanon, és nem szándékozom győzködni senkit olyanon, amin tudom, hogy úgy van ahogy állítom ... mégegyszer bocs az offért.
|

06-28-2007, 10:42
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
[quote=laziga;105838]
Tulajdon képpen nekem csak azzal van bajom hogy a teki lopásnál aránytalanul nagy kárt tud okozni az egyéb tevékenysége nem olyan zavaró. Viszont ha elviszi a tekim 80%-át egy éjszaka alatt akkor azzal tönkre is vágta az orim reggelre, na ezért szerintem inkább csak a tekire vonatkoztava kellene módosítani.
Egyetértek azzal, hogy a teki lopásnál aránytalanul nagy kárt tud okozni, de nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő megoldás erre a problémára.
|

06-28-2007, 10:48
|
Senior Member
|
|
|
|
[quote=BigPi;105845]
Quote:
Originally Posted by laziga
Tulajdon képpen nekem csak azzal van bajom hogy a teki lopásnál aránytalanul nagy kárt tud okozni az egyéb tevékenysége nem olyan zavaró. Viszont ha elviszi a tekim 80%-át egy éjszaka alatt akkor azzal tönkre is vágta az orim reggelre, na ezért szerintem inkább csak a tekire vonatkoztava kellene módosítani.
Egyetértek azzal, hogy a teki lopásnál aránytalanul nagy kárt tud okozni, de nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő megoldás erre a problémára.
|
Engem nem zavar a tekilopás, sőt az egyéb lopás se. Az nagyon jól működik. Az viszont zavar, hogy a tolis 6-7 kör( megfelelő mezőnyben 20 kör is lehet) távolságból elérhetetlenül lopkodhat. Ha már üthetetlen pozícióból akar valaki tolizni, akkor vonatkozzon rá ugyanaz a malus ami varisokat is érinti. A helyzet igazságtalansága ami zavar, nem a kár amit a tolis okoz.
|

06-28-2007, 11:09
|
Member
|
|
|
|
Ha elérnéd mire ütnédbe?
|

06-28-2007, 11:15
|
Member
|
|
|
|
nem tudom tőlem kérdezted e, de egyértelműen mészire 
|

06-28-2007, 11:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
nem tudom tőlem kérdezted e, de egyértelműen mészire 
|
Szerintem tőlem kérdezte, a válasz attól még helytálló 
Mészárolnám.
|

06-28-2007, 11:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem tőlem kérdezte, a válasz attól még helytálló 
Mészárolnám.
|
akkor bocs 
|

06-28-2007, 11:32
|
Senior Member
|
|
|
|
Semmi gond, csak nem értem, miért számít, mire ütném be? Az tuti, hogy nem ajándékcsomagot fogok neki lovasokkal küldözgetni, azaz bármit teszek vele, az nem lesz pozitív. Mármint neki. Nekem lényegesen nyugodtabb lesz a lelkem tőle 
|

06-28-2007, 12:00
|
Member
|
|
|
|
[quote=Synkel;105848][quote=BigPi;105845]
Engem nem zavar a tekilopás, sőt az egyéb lopás se.
Egyszerűen hihetetlenek gondoltam, hogy valakit ne zavarjon a lopás.
Én biztos vissza akarnám szerezni azt amit elloptak tőlem.
Meglátásom szerint tudatos tolvaj védelem folyik a rendszeren belül, ezért egyetértek a módosítási javaslatoddal.
Találni kellene mégis valami megoldást teki lopások ellen, hogy rövid idő alatt ne lehesen ellehtetleniteni egy országot se, mert hiába pótolom a hiányzó tekercseket két-három körmúlva addigra az emberek nagy része rég elment.
|

06-28-2007, 12:04
|
Member
|
|
|
|
Nem kell sok tekit benn tartani, ha csak kevéske jön lopásonként ritka az a tolis aki rád pazarolja a készülijét a szinte semmiért.
Egyetértek Synkellel, szereintem sincs semmi baj a lopásokkal, legalább nem kell keresgélni ellenfelet 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|