Quote:
Originally Posted by Dus
OFF:
A magyar nyelv gyönyörű ismerete  ...
ON:
namármost,sztem bőven elég lenne,hogyha x időkor belépett akkor a köv körváltásig ne támadhasson...de ez is egyéni vélemény...
egyébként nem hiszem,hogyha egy mélyzabis visszajön,még ha fullozva is van,akkor az lesz az első dolga ,hogy támad  ...ha mágis ezt teszi akkor megszívta akit támadott,de ez akkoris olyan ha valamikor leütnek egy embert föntről aki mondjuk nemvolt benne a pontlistában,ezért nincs róla infód,vagy nagyon kevés...ja és tök mindegy ,hogy van-e infód valakiről aki hirtelen visszakerült a pontlistába,ha egyszer így is úgyis akkora serege van,hogy beüt 
|
off Ezt a kifejezést sokan használják
On. hát nem tudom, többé kevésbé fellehet mérni az erőviszonyokat a pontlistádban legalább +-10körös környezetben. aki ennél nagyobbat zuhan az valamit nagyon elrontott, és általában az orija is picit megrokkan, de az ilyenek ritkán találnak be engem. Aki meg alulról jön fel ekkorát hát az meg egy elég nagy léggömb, mert min 10kör amire felépit és tölt. amivel megintcsak gyengébb... a 12kör minimum kell de sztem a 24 lenne idális. Az ember mikor is teszi mélyszabira az oriját?
1, ha hosszabb ideig nem jut géphez, ilyenkor nem gázos a helyzet,mert egy átlagos ori
2, kevesebb ideje van és nem tudna figyelni egy szanaszét élezett orijára, így hagyja pihenni míg lesz ideje ezzel is foglalkozni. itt a környezetnek lenne ideje felkészülni rá, ha megjelenik egy ilyen.
3, ha szétvertek és per pill, nincs energiád újjáépiteni a szétzuhant oridat. itt pedig a visszatérőt védené a környezettől.