|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-17-2007, 19:03
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
P.sz. 3737, Kyel 1. havának 18. napja, a Vöröslunír órája
Viszonylag nehéz dolgotok van, mikor ki akarjátok verekedni magatokat a tömegből. Némi lökdösődés árán kíjebb juttok. Megvárjátok, míg a karaván elhalad, és tolongás alább hagy. Körülbelül másfél órányi várakozás után rendben kijuttok a városból. Már jó ideje elhagytátok a várost, mikor Farkasnak feltűnik, hogy Vylia nem követ titeket. Arra emlékszel, hogy a tömegben még ott volt, legalább is egy ideig biztosan, de abban már nem vagy biztos, hogy mikor elindultatok kifelé, akkor ott volt-e.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 06-17-2007 at 19:05..
|

06-18-2007, 07:28
|
Member
|
|
|
|
A félrehúzódás, lökdösődés alatt kizárólag a magam és a Nagyúr-ék környezetére figyelek. Igyekszem feltűnésmentesen de az egész környezetünket figyelni, hogy bármi gyanúsra azonnal üthessek.
Ha Farkas szól, hogy eltünt Vylia körbenézek, próbálom a közelünkben lévő idegeneket megnézni, de Farkas felé csak annyit mondok:
-Én nem figyeltem rá. De tud magára vigyázni nem? Ha már téged kísérni-őrizni küldték.
A karaván valamivel előtetek halad, mögöttetek pár utazó halad csak, a legtöbben a kapun kívül az ellenkező irányba fordultak, mint ti. Elég sokan vannak a karavánban, de igazán feltűnő alakot nem látsz köztük.
Last edited by Chris; 06-18-2007 at 07:33..
|

06-18-2007, 16:29
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
A kapunál történő tülekedésnél figyelek értéktárgyáimra, és igyekszem a Nagyúr oldalán haladni, hogyha esetleg valami probléma lene, át keljen "mászni" rajtam a Nagyúr eléréséhez.
Vylia eltünése nem foglalkoztat.
|

06-18-2007, 20:11
|
Member
|
|
|
|
A közelben ( a karavánban és a többi utazó közt) igyekszem felbecsülni hány gorviki lehet. A puccos ruháikat nem hinném, hogy levetették és a bogokkal díszített selyemkendőket, fényes csizmáikat elég messziről fel lehet ismerni.
Körülbelül az utazók fele lehet gorviki, akik láthatóan elkülönülnek a töbiektől.
Igyekszem mindig szemmel tartani a gorvikiakat. Nem akarom őket túl közel látni magamhoz.
Last edited by Chris; 06-18-2007 at 20:29..
|

06-18-2007, 20:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Mintha észre sem vettem volna folytatom az utamat.
És születnek emberek.
|

06-19-2007, 06:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Vylia eltünését eltekintve nyugalmasan telik a nap. Estére egy nagyobb útmenti fogadónál álltok meg, ahol sajnálattal látjátok, hogy a fogadó tele van a karaván utasaival, sőt az udvaron is táboroznak páran.
Hol éjszakáztok?
Farkas: a nap előrehaladtával egyre fáradtabbank és gyengébbnek érzed magad, estére már mindennél jobban szeretnél egy ágyat, hogy végre alhass. Általában nem szoktál ennyire erőtlen lenni, furcsálod is a dolgot.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

06-19-2007, 09:30
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Vylia eltűnése egyenlőre nem zavar (sejtettem, hogy előbb utóbb ezt teszi, de azért bízom benne, hogy még látjuk egymást, ha más nem Ifinben).
Amennyire lehet, próbálom nem mutatni fáradságomat a többiek előtt, de erősen kampányolok majd egy reggeli őrségért, hogy elsőként alhassak el.
Nehezen megy. Ennyire még nem érezted magadat fáradtnak és elrőtlennek.
Minden társhoz:
- Mönjünk vagy fílórát, aztat táboruzzunk a szabadba. Nincsen mustan hangulatum ezökhez a kendűs barmukhoz.
Menet egy zöld.
Last edited by Chris; 06-19-2007 at 09:45..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|