Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
Old 05-28-2007, 18:26
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
bár ez csak helyesirási és korábban volt ilyen sugóprojekt is, de az tudtommal le lett zárva, ezért aztán ideirom, talán nem offolok vele nagyon.
ezt az alvilágnál találtam a tevékenységek felsorolásánál:

FONTOS! Csak olyan tekercset lophatsz, amilyennel Te magad is rendelkezel országodban. Az ellopott tekercsek típusának megoszlása megfelel annak az aránynak, ami a már országodbanban levő tekercsek között áll fenn.

országodbanban-ez pedig a konkrét hiba
Kössze, javítva.
Old 05-28-2007, 18:28
Steve Steve is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Kössze, javítva.
még mindig banban...
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 05-28-2007, 18:30
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
ha magamat akarom megtámadni () ezt írja ki:

Innen nem hiányzik az, hogy nincs szabin és nincs vele mnt-d sem? - ha már szőrszálat hasogatunk
Elkezdtem beleírni, de aztán rájöttem, hogy ez ránázásre igen rémisztő, ha pedig tudja, hogy mik ezek, akkor úgyis egyértelmű lesz. No meg akkor hibaüzenetként is azt kapja, hogy azért nem támadhatja, mert... Úgyhogy ezt nem bővítem.
Old 05-28-2007, 18:31
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
még mindig banban...
Nézd meg jobban.
Old 05-28-2007, 18:50
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Crushader View Post
Tegyük fel, hogy lopni akarok valakitől, de elfelejtem beírni az országának sorszámát. Ilyenkor nagy darabon nem csinál semmit a gép, én meg várok a sült galambra, míg rá nem jövök a hülyeségemre. Nem lehetne itt is egy "Célpont: NEM VÁLASZTOTTÁL! (#0) " oldalt belőni?
Köszi, lehetne. Már fel is tettem ezt a kis bővítést is. Kicsit más lett, mint a varázslók oldal, hiszen az többlépcsős, a lopás pedig egy.
Old 05-28-2007, 19:08
Ati Ati is offline
Administrator

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, azt hiszem jópár apró dolog javításra került, sok esetben igencsak szőrszálhasogatás jelleggel.

A téma elég sokáig volt nyitva, bízom benne, hogy ha valakinek tudomása volt olyan hibáról, ami a Hódítóban van, az ezt jelezte, és javításra került.

Következő lépésként megyünk tovább, és egy nagyobb adag csemegézés következik az eddig összegyűlt javaslatokból.

Lesz még egy (kettő?) bővítés a Hódítóban, mielőtt ezek bekerülnek a játékba, azonban a legutolsó bővítésekkel és javítgatásokkal ellentétben a most szemezgetésre kerülő bővítések mind egyszerre fognak bekerülni, valamikor, amikor mind elkészül.
Old 06-13-2007, 11:09
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Ezt most vettem észre picit furcsaság, csak eddig nem is nagyon figyeltem ilyenre: Ha felmérünk egy szövetséget és az egyik tag lép, akkor a neve eltünik és csak 1 sorszám marad a helyén illetve ,hogy - nemtudom mennyi kör..., Ezt nem lehetne úgy csinálni, hogy vagy tünjön el teljesen, vagy maradjon az egész, mert ez így kissé furán néz ki

Reply With Quote
Old 06-13-2007, 21:09
Robin Robin is offline
Member

Ati, ez a hiba az egyik klántársam szerint ma történt meg román A-ban. Kitette a klán fegyverkszletét a piacra kv után és elment a kocsijáért az autószerelőhöz. Mikor hazaért akkor látta hogy a fegyverek nincsenek a piacon viszont a helytartó azt írja ki hogy betette őket a klánrakiba. Ő azt mondja hogy biztosan megvárta a kv-t és utána vette vissza a fegyvereket mert nagy tételről van szó és biztosra ment. És látta hogy kitette őket a piacra.
Régebben nálam is volt ehhez hasonló de én úgy voltam vele hogy biztosan én rontottam el mert ilyen hiba nem valószínű.
Ha tudsz akkor légyszíves nézz ennek utána hogy mi is történhetett. Ha kell akkor priviben küldök orinevet hogy kivel történt meg.

Köszönöm előlre is.
Reply With Quote
Old 06-13-2007, 21:19
Robin Robin is offline
Member

És mégegy hiba. 1 perce mentem vissza romáb B-ben szabiról és azt láttam hogy minden nap elhagyta a seregemet 139 vari, ráadásul mindig tekikopáskor. Ez pedig nagyon arra mutat hogy a tekik szabi alatt is koptak...
Nem volt egységem a piacon, és minden nap elmentek a varik, nem pedig egyszerre.
Reply With Quote
Old 06-13-2007, 21:29
Ati Ati is offline
Administrator

Tessék megtanulni használni a fórumot.

1, Ez egy MÁR MEGVALÓSULT téma, így mint olyan, nem fog ismételten megvalósulni. Amíg nem volt a megvalósultak között, addig sem arról szólt, amire használod. Mindenesetre értelemszerűen nem fogsz érdemi választ kapni egy olyan témában, ami már egyszer megvalósult, és mint ilyen, további teendő nincs vele.

2, A román játék support címe: support@cuceritor.ro, ez a román játék címlapján megtalálható, ha nem tudnád fejből, vagy elfelejtetted volna, hogy hol kell keresni.

3, A Hódító support címe: support@hodito.hu, ez a Hódító címlapján megtalálható, ha nem tudnád fejből, vagy elfelejtetted volna, hogy hol kell keresni.

4, Ha egy adott téma érdekel, akkor célszerű használni a keresőt itt a fórumon, a 100ezer beírás között lehet, hogy már volt róla szó, és akkor nem kell újra és újra leírni azt, ami már terítékre került.

Kérlek, hogy ezeket a jövőben vedd figyelembe, hiszen csak így lehet a fórum mindenki hasznára. Köszönöm megértésed.

Last edited by Ati; 06-13-2007 at 21:32..
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules