|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-30-2007, 07:51
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Fenéket. Ha lovat tartasz, akkor lazán bevernek, és marad védelmük téged is megfogni. Ha meg elitezel, akkor majdhogynem ugyanez a helyzet.
|
Ahha szóval ha felmegyek 50%elites barakkal az Aba (ne szójjábe az nemsok még Bben sem  ) akkor azt mondod hogy simán be tudnak úgy verni hogy keresztbe se tudok ütni. Értem. mégha 60%kal megyek akkorsem. értem. Háát nagy királyok ezek a srácok ott az Aban 
Steve`sfield (#324643)
|

06-07-2007, 16:50
|
Member
|
|
|
|
támogatom én is a kezdeti klánvédelmet.
lehet, hogy sokan nem fognak egyetérteni velem, de szerintem ha új klán alakul, akkor attól függetlenül, hogy a tagok védelem alatt állnak-e vagy sem, 24 körig klánilag ne legyen támadható, és az új klán se indíthasson támadást.
eléggé abszurdnak tűnik az a dolog, hogy az egyik körben ránézek a pontlistára, minden rendben, és másfél óra múlva beüt egy, addig teljesen ismeretlen klán... jelenleg rendesen meg tudja tervezni előre 1 'nagy' klán tagja, hogy kiépít egy lehetetlen orit, amivel bármelyik klánt meg tudja ütni, a társai teletápolják zsével, csinál egy egyszemélyest, majd szétcsap a mit sem sejtő kisklánok között... ezzel a klánvédelemmel a kisklánok is észrevehetik, hogy mi készülődik, és nekik is lenne idejük felkészülni a lehetőségekre.
a 24 körös kezdeti klánvédelem meg orvosolná az eredeti problémát is. így egyszerre fel tud lépni egy egész szövi a B-ből; nem kellene cselezni, és aggódni a kísérhetetlen klántámadások miatt.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

06-07-2007, 16:55
|
Member
|
|
|
|
egy órád volt, hogy a ráállást észre vedd ill. hogy egy új klán született. ezen nem hiszem h változtatni kéne. minden klánnak legalább egy teljes órája van, hogy felkészüljön a támadásra és esetleg szembe menjen. ha ezt nem akarja vagy nem tudja kihasználni az az ő baja.
teljesen másról szólt a topic. arról, hogy frissen feljött ország, aki a Bs viszonyokhoz szokott ne kerüljön hátrányba az A-ban játszo esetleg TF klánok ellen.
amit pedig te mesélsz, az már régen így megy az A-ban. fellép kap pénzt tápos klántól, kimegy egyfősbe és üt. lehet nem szeretni, de ez már bevett szokás
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

06-07-2007, 17:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
egy órád volt, hogy a ráállást észre vedd ill. hogy egy új klán született. ezen nem hiszem h változtatni kéne. minden klánnak legalább egy teljes órája van, hogy felkészüljön a támadásra és esetleg szembe menjen. ha ezt nem akarja vagy nem tudja kihasználni az az ő baja.
teljesen másról szólt a topic. arról, hogy frissen feljött ország, aki a Bs viszonyokhoz szokott ne kerüljön hátrányba az A-ban játszo esetleg TF klánok ellen.
amit pedig te mesélsz, az már régen így megy az A-ban. fellép kap pénzt tápos klántól, kimegy egyfősbe és üt. lehet nem szeretni, de ez már bevett szokás
|
váh, gondoltam, hogy lesz ilyen reakció. 1 kemény óra. o yeah. sajnos nem mindenki insomniás minden nap, és nem mindenki van a gép előtt a nap 24 órájában. mi pl nem tudunk a nap 24 körében 2* távolba nézni. és szerintem nem mi vagyunk az egyetlen ilyen klán.
ha 1 nagy ori veszi az áldozatot, hogy csinál egy egyszemélyest, akkor vállalja azt is, hogy 24 körig ne tudjon klánilag támadni... nagyon igazságtalan ez a része jelenleg ebben a formában.
és ha jól tudom, a topic címe: 1A kezdeti klánvédelem. és igen, átolvastam a hozzászólásokat, támogattam a javaslatot, egy kibővítéssel.
and conscience
you fool."
|

06-07-2007, 17:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Ahha szóval ha felmegyek 50%elites barakkal az Aba (ne szójjábe az nemsok még Bben sem  ) akkor azt mondod hogy simán be tudnak úgy verni hogy keresztbe se tudok ütni. Értem. mégha 60%kal megyek akkorsem. értem. Háát nagy királyok ezek a srácok ott az Aban 
|
A B-ben egy ÁTLAGOS hadis nem tart többet 45 % barakknál. A-ban könnyedén ki lehet hozni a 65 %-ot. Ha full elittel mész fel és pacikkal nekedjönnek az még 20% előny a támadónál mert te cserélni se tudsz. Simán marad annyi védelmük, hogy nem tudsz visszaütni. Nem értem miért ne kapják meg a frissen fellépők az egyenlő feltételeket? Miért kelljen beállniuk egy már meglévő klánba kényszerből ha mások a terveik?
|

06-07-2007, 17:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Az eredeti javaslatot támogattam, ezt a kiegészítést viszont nem. Mi többször játszottuk el ezt a kisklánt-témát, holott nem voltunk mi se nagyok, se gazdagok. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy kimegyek kis klánba, és szétverem a nálam kisebbeket... Rengeteg pénz, föld, szervezés és aktivitás kell hozzá. Ha én merem vállalni az ezzel járó kockázatot, akkor legalább annyit kapjak cserébe, hogy amikor a klánom megalakul mehessek támadni, ne lilán villogjak a pontlistán hirdetve, hogy akcióba kezdtem, figyeljetek rám, nemsokára beverhettek!
Egy órád van észrevenni, hogy rádálltak, ha nem elég, akkor tarts benn védelmet. Ha feltöltött barakkokkal se fogod meg, akkor miből gondolod, hogy 24 kör múlva megállítanád?
|

06-07-2007, 17:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az eredeti javaslatot támogattam, ezt a kiegészítést viszont nem. Mi többször játszottuk el ezt a kisklánt-témát, holott nem voltunk mi se nagyok, se gazdagok. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy kimegyek kis klánba, és szétverem a nálam kisebbeket... Rengeteg pénz, föld, szervezés és aktivitás kell hozzá. Ha én merem vállalni az ezzel járó kockázatot, akkor legalább annyit kapjak cserébe, hogy amikor a klánom megalakul mehessek támadni, ne lilán villogjak a pontlistán hirdetve, hogy akcióba kezdtem, figyeljetek rám, nemsokára beverhettek!
Egy órád van észrevenni, hogy rádálltak, ha nem elég, akkor tarts benn védelmet. Ha feltöltött barakkokkal se fogod meg, akkor miből gondolod, hogy 24 kör múlva megállítanád?
|
24 kör elég idő ahhoz, hogy a tagok észrevegyék az új klánt, és átépítsék az országokat. de sok más lehetőség is van, hadd ne kelljen felsoroljam egy nálam tapasztaltabb A-s játékosnak. tudom, hogy a támadónak nem egyszerű kidolgozni a tervet, de a védekezőnek esélye sincs. valamiért elég nagy különbséget érzek én a nehéz és a lehetetlen között...
and conscience
you fool."
|

06-07-2007, 17:57
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Miért nem lehet piacolási lehetőséget adni a frissen fellépett országoknak? Evvel meg lenne oldva a probléma...
|

06-07-2007, 20:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by rexa
Miért nem lehet piacolási lehetőséget adni a frissen fellépett országoknak? Evvel meg lenne oldva a probléma...
|
Mert akkor korlátlan mennyiségű árut hozhatna fel.
Egér a sajton... (#3744)
|

06-07-2007, 20:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
De akkor az elsö kv után lehessen piacolni
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|