|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

03-08-2006, 19:29
|
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Cimbi
Én mondjuk nem a nagy lóvék behúzása miatt játszok tolist, inkább ártok az ellennek, meg persze ahogy mondtad a nyersanyaggyűjtésre jó. Szóval a tekilopás nem annyira okoz gondot.
|
Amúgy azért tekit is lehet lopni. Pont olyan ori kell hozzá, mint amilyen neked van. Ha találsz egy hadis gnómot, begyújtasz neki, majd ha már nem tudod tovább gyújtani, a tűzgolyóval, viharral, és ember lopással gyorsan el lehet érni, hogy a csak az épületei fele működjön. Így ha a hadis gnóm elég kiélezett, tehát a legtöbb épülete barakk(és elől van priorításban), akkor van esély, hogy a temlomok nem fognak működni, és a varázslók dezertálnak. Ezután pedig a könyvtárkulcs könnyen lehullik, és el lehet lopni a nem kevés tekercsét.
Persze ilyet nem lehet bárki ellen megcsinálni. Akármilyen ügyes is vagy, bőven van ideje kitenni piacra a tekercseit, vagy megcserélni a priorítást, esetleg szabira megy, de azért van aki ellen meg lehet tenni. Ja, és ez a módszer a katmorálját is erősen leviszi, ha közben nem támad, mert a katonák éhezni fognak(nem működnek a tanyái), ezért az akció után alacsony katmorállal, és kevés tekivel nem tudja kivédeni a támadásodat, még ha a serege több, mint kétszer akkora, akkor sem.
|

03-08-2006, 20:21
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
jó szöviben és kiélezett orikkal érdemes játszani szerintem. szöviben a társaság kedvéért 
ha nem élezed ki és szöviben vagy, akkor a szövinek annyi, amint szembekerülsz egy kiélezettel. mf-ként meg mindegy milyen vagy egy jó szövi kicsinál nagyon hamar.
szal gnómként az a 20% barakk , meg templom dolog, elég gyengusnak tűnik, de nem értek hozzá 
|

03-08-2006, 20:51
|
|
Member
|
|
|
|
Nem tudom, a többi csopiban mi a helyzet, de Pl: az S-ben annyira kevés ori van és azoknak is a nagy része szabin, hogy szinte csak szövetségben, kiélezett országgal tudom elképzelni az "életben" maradást, lehet, hogy tévedek, de eddig úgy fest igazán csak ez műkodik...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

03-08-2006, 20:56
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Cassandra
Nem tudom, a többi csopiban mi a helyzet, de Pl: az S-ben annyira kevés ori van és azoknak is a nagy része szabin, hogy szinte csak szövetségben, kiélezett országgal tudom elképzelni az "életben" maradást, lehet, hogy tévedek, de eddig úgy fest igazán csak ez műkodik...
|
Én X-ben vagyok, itt van varis törpe, tolvaj élőhalott, meg vándor félelf is  Szóval vegyes a csopi, az éleződés meg elég ritka, nem bánnám ha ez így is maradna 1/A-ig 
|

03-08-2006, 21:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Én X-ben vagyok, itt van varis törpe, tolvaj élőhalott, meg vándor félelf is  Szóval vegyes a csopi, az éleződés meg elég ritka, nem bánnám ha ez így is maradna 1/A-ig 
|
Őőőő...fél-elf, vándor, ez ismerős...ja én is az vagyok(nem röhög első orim az 5.szinten)
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

03-08-2006, 21:05
|
|
Guest
|
|
|
|
Igazodni kell a csopihoz, óriás fajjal  ott aztán tolizhatnak, főleg alacsony szinten, szinte értelmetlen dolog 
Nem röhögtem a félelf vándoron, az én 1.orim ork varázsló volt és védőket képeztem az elején 
|

03-08-2006, 21:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Igazodni kell a csopihoz, óriás fajjal  ott aztán tolizhatnak, főleg alacsony szinten, szinte értelmetlen dolog 
Nem röhögtem a félelf vándoron, az én 1.orim ork varázsló volt és védőket képeztem az elején 
|
Na ez is jól hangzik
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

03-09-2006, 09:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Cassandra
Őőőő...fél-elf, vándor, ez ismerős...ja én is az vagyok(nem röhög első orim az 5.szinten)
|
Én láttam már 3G-ben is félelf vándort, 3 óriás vándorral szöviben. Úgy már nem olyan rossz.
Bár sztem alap, a tudóst első személyiségnek választani.
|

03-09-2006, 13:23
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Arwen
Én láttam már 3G-ben is félelf vándort, 3 óriás vándorral szöviben. Úgy már nem olyan rossz.
|
igen, bizonyos helyzetekben lehet az jó.. de azért nem egy tipikus félelfnek való személyiség:)
|

03-09-2006, 15:37
|
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
|
Originally Posted by Arwen
|
hat igen... ha ezt tudtam volna mikor inditottam az orit, nem lennek kereskedo 
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules