|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
|
View Poll Results: a nektek tetsző ötleteket nyugodtan x-elhetitek, többet is lehet!!!
|
|
Újrázás után megmaradó minimum föld és baráti malusz
|

|
17 |
39.53% |
|
Fedezési határ a pontokban 4.helyezettig
|

|
10 |
23.26% |
|
Földvesztés bizonyos topkör után
|

|
20 |
46.51% |
|
Katonai morál romlása bizonyos topkör után
|

|
9 |
20.93% |
|
Gyújtogatás erősitése
|

|
7 |
16.28% |
|
Egyik sem tetszik
|

|
16 |
37.21% |

06-05-2007, 11:46
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Ez van jelenleg 
Kutyuleee gondolom arra gondolt, hogy a valós 4. legtöbb területtel rendelkező ország méretéig lehessen fedezni...
|
nem.....jelenleg az van, hogy hiába több pontja és hekije van a negyedik helyezettnek, még a következő kv.-ig ő a negyedik, és utána lehet abban a körben fedezni.
de gondolom te is erre gondoltál
|

06-05-2007, 11:48
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
nem.....jelenleg az van, hogy hiába több potja és hekije van a negyedik helyezettnek, még a következő kv.-ig ő a negyedik, és utána lehet abban a körben fedezni.
de gondolom te is erre gondoltál
|
khm... valóban részben igaz
De nem csak a rendezéssel van gond szerintem, a kijátszást az gátolná, ha hiába bontana akárki, ne lehessen utánamenni így.

06-05-2007, 11:51
|
|
Member
|
|
|
|
ennek van ám egy másik odala.
Mi anno A ban csinltuk ezt hogy ez elfeket felhozhassunk.Es egy sokfős klánban ez nem jksz.Csak a 10% os hatar kitolása.
|

06-05-2007, 11:54
|
|
Member
|
|
|
|
nekem tetszik az alapötlet, csak kikéne találni hogy lehetne megvalósítani
|

06-05-2007, 12:02
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
nekem tetszik az alapötlet, csak kikéne találni hogy lehetne megvalósítani
|
sztem nem nehéz, mert csak az elsőket kell figyelni, és 10országra csinálna a szerver egy valós helyezés listát magának, nem hiszem hogy nagy erőforrásokat igényelne... a 10% maradhatna az elfeknél így ahogy van, mert igazából nem okoznak problémát, mert nem húznak el csoporttól ezáltal.

06-05-2007, 12:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
sztem nem nehéz, mert csak az elsőket kell figyelni, és 10országra csinálna a szerver egy valós helyezés listát magának, nem hiszem hogy nagy erőforrásokat igényelne... a 10% maradhatna az elfeknél így ahogy van, mert igazából nem okoznak problémát, mert nem húznak el csoporttól ezáltal.
|
Ez kb megoldást is jelentene 

06-05-2007, 13:51
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Nem olvastam végig, hogy miről szól a téma, de nekem már a címe alapján sem tetszik: nem tartom jó ötletnek, hogy jksz-t akartok a topba, hiszen az szabályellenes, és mint ilyen, nincs is miről beszélni.
(Érthetőbben: kéretik olyan címet választani a témának, amiről a felvetett javaslat szól. Ha nincs javaslat, csak beszélgetés, azt pedig ne itt. Köszönöm.)
|

06-05-2007, 17:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem olvastam végig, hogy miről szól a téma, de nekem már a címe alapján sem tetszik: nem tartom jó ötletnek, hogy jksz-t akartok a topba, hiszen az szabályellenes, és mint ilyen, nincs is miről beszélni.
(Érthetőbben: kéretik olyan címet választani a témának, amiről a felvetett javaslat szól. Ha nincs javaslat, csak beszélgetés, azt pedig ne itt. Köszönöm.)
|
Bocsi hogy félreérthető címet adtam neki. nem tudom hogy tudom változtatni a címet, de vmi olyasmit szeretnék, hogy J.K.SZ. megszüntetése a topban (vagy vmi hasonló)

06-05-2007, 12:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Amúgy azért tartom jónak a pontlistás dolgot, mert nem lenne lehetetlen feljebb menni, ha van egy 5. ori, viszont a megbeszélt ütés könnyedén kiszurható. Erre meg Ati már igért jelentőt régebben...  Nem megakadályozni akarom a top fejlődését,csak kiszürni minnél inkább a jkszeket...
a topot se megszüntetni akarom azzal hogy támogatom a gyújtást, földvesztést hanem mozgolodásra késztetni, egy reális top megmaradhatna ezután is, de az irrálisan nagy jksz-es orik leesnének, illetve a nagyon régi toposokat játékra késztetné.
Egy reális magasságba könnyedén fenttartható lenn egy stagnáló esetleg minimálisan fejlödő top.
(amúgy meg röhögök azokon akik azzal védekeznek hogy ha nem lenne top nem lennének fogók az utalásoknak... ez inkább csak arra jó, hogy csak ők utalhassanak haveroknak...)

06-05-2007, 12:16
|
 |
Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Értem.
Ki határozná meg mi a jelentős magasság?
Másrészt oké hogy gyujtás föld vesztés stb bizonyos kőr után de ez csak több csalót hozna elő. Mert ha nem csalsz 2-3hét alatt nem vagy a topban vagy én vagyok mulya csak mert nekem ez a kis müvelet kb 8k körbe került.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
| Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
|
| Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules