|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

06-04-2007, 16:49
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Említettem, hogy vannak tervek a Queosia tagságának felduzzasztására, ezek egyike kezdődött ma el: elindult a Hódító német nyelvű változata.
Mivel eddig a német nyelvterületről szinte nulla játékosunk volt a Queosiában, ezért bízunk benne, hogy a németek egy része nemcsak abban a verzióban, hanem a nemzetköziben is indít magának országot, ezáltal a Queosia látogatottságát is növelve.
|

06-04-2007, 18:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Gondoltam reggelek egy Legendär topikot de aztán meggondoltam magam, majd valaki indít aki tud németül. 
Inkább itt kérdezek boccs az offért.
A németben van terv arra, hogy miután az elején reggelt (profi magyar) játékosok feltöltik az 5-ös csopit utána indul egy másik csopi a kevésbé profiknak? Queosia kapcsán volt erre valami ötletféle talán épp Atitól, a hiénázás ellen. Jó lenne.
Talán jót fog tenni a Queosiának is, bár lehet, praktikusabb lett volna egy kapcsoló ahol a felhasználói felület nyelvét lehet állítani.  Akkor nem oszlana többfelé a nemzetözi verziók közönsége.
Németben amúgy 5/V-ben vagyok de sajna későn érkeztem csak háromjegyű regszám jutott. 
Last edited by Artúr; 06-04-2007 at 18:54..
|

06-08-2007, 13:06
|
Banned
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Említettem, hogy vannak tervek a Queosia tagságának felduzzasztására, ezek egyike kezdődött ma el: elindult a Hódító német nyelvű változata.
Mivel eddig a német nyelvterületről szinte nulla játékosunk volt a Queosiában, ezért bízunk benne, hogy a németek egy része nemcsak abban a verzióban, hanem a nemzetköziben is indít magának országot, ezáltal a Queosia látogatottságát is növelve.
|
Sokkal inkább az fog történni, hogy akinek eddig angolon orija volt, de már unta, az szépen elkezd játszani legendaeren, és az angolt meg hagyja. Ergo csak kevesebben lesznek, és nem többen.
|

06-08-2007, 13:19
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pea
Sokkal inkább az fog történni, hogy akinek eddig angolon orija volt, de már unta, az szépen elkezd játszani legendaeren, és az angolt meg hagyja. Ergo csak kevesebben lesznek, és nem többen.
|
Azon kívül, hogy folyamatosan sipákolsz, és "jajj mi lesz most" felkiáltásokat teszel, szoktál néha mást is csinálni?
Én már kezdem ezt egy "kicsit" unni ám. 
|

06-11-2007, 15:05
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Azon kívül, hogy folyamatosan sipákolsz, és "jajj mi lesz most" felkiáltásokat teszel, szoktál néha mást is csinálni?
Én már kezdem ezt egy "kicsit" unni ám. 
|
Fizetem az angol vipet. Ergo minden jogom megvan, hogy sipákoljak.
Ha lenne valami játéklehetőség angolban, elfoglalnám magam és nem lenne időm itt sipákolni. :-D
Sosem mondtam, hogy miattad nem lehet ott játszani, de hogy attól mert elindult a Legendaer, attól még nem fog több játékos játszani az angolban, az tuti.
pea
|

06-11-2007, 15:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pea
|
Amit köszönök is, hiszen így van arra lehetőség, hogy reklámokkal egyre több játékost szerezzünk. Ettől még ez a hozzáállás nagyon zavaró, ezért kérlek, hogy a jövőben ennek megfelelően nyilvánulj meg a fórumon.  Köszönöm megértésed. 
Last edited by Ati; 06-11-2007 at 21:25..
|

06-11-2007, 20:16
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by pea
Ha lenne valami játéklehetőség angolban, elfoglalnám magam és nem lenne időm itt sipákolni. :-D
Sosem mondtam, hogy miattad nem lehet ott játszani, de hogy attól mert elindult a Legendaer, attól még nem fog több játékos játszani az angolban, az tuti.
pea
|
Küldj Atinak prívét üzenetet 
|

06-11-2007, 21:22
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by pea
pea
|
Húú ez az hozzáállás nem semmi. Bár sajnos ez - úgy sejtem - a többséget jelenti.
Nincs játéklehetőséged? Te szegény, gondolom akkor topklán tag vagy. Ez esetben fordulj, más esetben irány a top1.
|

06-12-2007, 07:27
|
Banned
|
|
|
|
Ha az egy tagra jutó pontszámokat nézzük, akkor valóban a 3. klán a miénk, de közel sem vagyok a top klán tagja. És komoly meló előtt állunk. Sok a munka, de közel sem mozgalmas.
Viszont sok A-s orit látok a legendaerben. És egyre kevesebbet az angolban. Játszani kéne az embereknek, de hát mi a fenét csináljak, ha mindenki azonnali eredményt akar? Emberek! Gyertek már az angolba! Egyáltalán nem olyan irdatlan nehéz fordulni, csak játszani kéne, meg egy kis türelem, megvárni azokat, akik még nem értek fel az Aba.
pea
|

06-12-2007, 07:34
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
OFF: olvastam és jojózik a szemem!  Pea reagál Pepára, ő Penyára, aztán Pea... segítséééég!!! 
Steve`sfield (#324643)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|