Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

View Poll Results: Földleadás gátlása (részleteket találsz a 19. oldalon, lap alján)
Minimum föld 5 5.00%
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld 5 5.00%
Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz 51 51.00%
Anarchista csoportba áthelyezés 22 22.00%
J.K.SZ. bejelentő 26 26.00%
Újrázási lehetőségek lekorlátozása 14 14.00%
Földvesztés 20 20.00%
Katonai morál romlása 16 16.00%
Gyújtogatás erősödése 20 20.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 100. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-03-2007, 17:32
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
uhh...
Mert... az ilyen topok 99.9%a, ha nem 100, jksszel jutott fel, és elérhetetlen magasságban van.
Te kit ütnél magadhoz?
Ha a köv ori, akit üthetnél 150kra van? bár egyszer már megkérdeztem Tőled, arra sem válaszoltál..
Nevezzük nevén bárki fel tud jönni és hogy hogy?
nem tudom elég sürün jönnek fel az emberek termelgetnek majd fordulgatnak akikkel én feljöttem már rég másik csopikba vannak. Akik a topba készülnek tudják hogy mit miért kell csinálni. Nekem is egy rég szövitárs magyarázta el hogy ha bizonyos határon felül vagyok ott már mindenki csak fel akkar jutni termelni. semmi dolgom csak ütni és után hagyni hogy mások fedezzenek meg hogy ha be ütnek várjam meg hogy nem-e lesz alakalmam fedezni mielőtt forró fejjel neki megyek, és érdekes mód müködött sőt mikor elég magasan voltunk és írtam az akkori topnak hogy békésen termelgetnénk annyi volt a reakció hogy mnt kérnek. Majd később mikor a volt szövim fordult velük léptem szövetségbe. Sőt az akkori magasságba még szövibe jöttem fel. Majd elég sokáig mfként kínlódtam. Volt hogy nem mindenki így gondolkodott no ott néha voltak csetepaték. Az össz időből az volt a legtöbb még 800párhekin lett annyi ember aki felvágyot a nagyokhoz és tudta is hogy mit hogyan. Aki márazzal az üzenettel nyitott hogy ti is a csucsra tartotok már sejthető volt hogy nem most jött a falvédőröl és ha jól emlékszem a szövin kívül még vagy 6 ori ütött fedezet .De érdekes mód ment jksz nélkül is. Szerintem már senkinek nem kell megbeszélni semmit hogy mit miért annyira nyilván való.
De annó aki kitalálta az biztos jksz volt szerintem ez mára tudás és nem jksz.

Last edited by laziga; 06-03-2007 at 17:49..
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules