|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Milyen az 5let?
|
Támogatod
|

|
55 |
88.71% |
Nem támogatod
|

|
7 |
11.29% |

05-31-2007, 13:34
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by rexa
Felesleges
Erre van a szövifórum...
Sokkal tovább tart kiböngészni az események közül mint beírni a fórumra...
|
Persze, sokkal nehezebb rámenni a karavánok menüpontra ahol a karavánokkal kapcsolatos eseményeket kiírná, és mielött elindítanád a karavánt a szövi felé, kiböki a szemedet, hogy már 3 küldenek neki. Könyebb a szövifórumra beírni, mert olyan sokszor irogatjátok a karavánjaitokat a szövifórumra  és lehet vki azt csak karavánozás után olvassa. 
|

05-31-2007, 13:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Véleményem szerint ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy kár rá energiát pazarolni, és a fejlesztők idejét elvenni sokkal fontosabb ötletek megvalósításától, amiknek ténylegesen van hatása a játékra ... én tuti csak akkor csinálnám meg Ati helyében, ha más péppé untam magam és nincs mivel foglalkozzak ...
|

05-31-2007, 13:41
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Véleményem szerint ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy kár rá energiát pazarolni, és a fejlesztők idejét elvenni sokkal fontosabb ötletek megvalósításától, amiknek ténylegesen van hatása a játékra ... én tuti csak akkor csinálnám meg Ati helyében, ha más péppé untam magam és nincs mivel foglalkozzak ...
|
Akkor nyissál jelentékes topicot:P
Meg az hülyeség, hogy a kistopicokra nem kell adni! Mert ezek is javítják a játékot!
Last edited by Hunor a sirály; 05-31-2007 at 13:43..
|

05-31-2007, 15:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Akkor nyissál jelentékes topicot:P
Meg az hülyeség, hogy a kistopicokra nem kell adni! Mert ezek is javítják a játékot!
|
Ez csak az én véleményem, és semmi baj a kistopikokkal, mert vannak benne nagyon jó, és hasznos apró szépíteni való ötletek is, amik nagy valószínűséggel meg is lesznek valósítva egyszer. Én ezzel nem értek egyet, leírtam miért nem, és amiért nem értek egyet még teljesen felesleges új topikot nyitni.
Ennyi erővel az is legyen jelezve a fontos eseményekben, ha a szövimnek már valaki küldött segítséget, mert akkor az enyém felesleges ... vagy írja ki, az eseményeimbe hogy kitámadott egyedül, nehogy ha én akarok kimenni és nem nézem meg a tanácsadói oldalát ne tudjam tőle vinni az 50%-ot.
tudom durva példák de extrém esetek kivételével szövifórum mindezekre megoldást nyújt ... tessék kommunikálni 
|

05-31-2007, 18:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Reni nem szeretné, ha a többiek látnák, hogy kit töm karavánnal :PP

05-31-2007, 18:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Reni nem szeretné, ha a többiek látnák, hogy kit töm karavánnal :PP
|
Magánügy, hogy kit pénzelsz ne kukkolja az egész szövi 
|

05-31-2007, 18:56
|
Member
|
|
|
|
persze majd az egész szövi azt fogja kukkolni kitől hány drágakövet kaptam  :P
|

05-31-2007, 19:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Reni miért fájna ennyire ha megvalósulna, mert értelmes ellenvetésed nem született még, csak az eddigi gyakorlatott irtad le legalább 80milliószor amire 80millióan leirták hogy így is történtek már "balesetek"...

05-31-2007, 19:40
|
Member
|
|
|
|
Nekem sosem jelentett gondot bemásolni a karavánt szövifórumra, hogy a többiek tudjanak róla...mennyi esélye van, hogy a többi szövid is ugyanbban a 3 másodpercben küldi el a karavánt, mint te? Szerintem nem egy általánosan előforduló dolog, ha megvan a kommunikáció egymás közt.
ha azt kitudod írni szövifórumra, hogy támadsz xy-ra és viszem a te seregedet is Jancsi, akkor ez miért gond?
vagy azt sem beszélitek meg, hanem egymás orra elől elráncigájátok a seregeket?
Nem ellenzem, a felvetést, de különösebb szükségét nem látom.
|

05-31-2007, 19:47
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Ne legyünk már ennyire lusták... A szövi kommunikációról és összjátékról szól. Ha már egy karavánt se tudunk egyeztetni minek?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|