Quote:
Originally Posted by Arwen
51-es a katmoráljuk a termelőknek, de vannak ott hadis orik szabin, akik nem engednek a közelébe. Próbáld meg leszedni, ha mondjuk 20-an összejátszanak.
|
Sőt, monnyuk 100an, a fél csopi... vagy az egész?

Mindenki ellened

20 ori melyik topban van?

Ez már egy olyan szám, ami jóformán önmagát zárja ki, 20 ember hamarabb balhézik össze, s nyírja ki egymást, mint hogy ennyien lennének. Egy top létszáma ált 6 - 10 ori.
Ha szabin van a hadis ori, akkor az lenn van lépési határon, azt ne mond, hogy nem tudsz lépési határ felé kerülni bármelyik csopiban.. habár van aki nem tudna, mert nem képes rá, ez is tény
Arwen, az a baj Veled, hogy indulatból írsz átgondoltság nélkül, ez amit írtál pl egy nagy marhaság.
Ha oszt pénzt vki, akkor simán fenntartja a 90% feletti katmorált egy önmagát halomra gyújtó oriban is. De ha tapasztalatod nincs benne, akkor legalább elolvastad volna, h Grabi ezt már korábban leírta.
Arról meg ugyi ne is beszéljünk, hogy wben az utóbbi sztem 1 évben nem is jártál, de véleményed az van. Grat!
Én támogatom NorB ötletét, sztem nagyon is sok logika van benne. És tényleg gyógyír a problémára. Minden ilyen, és ehhez hasonló ötletet támogatok, ami nem elvitatja vkitől azt, hogy elért egy hekit, hanem max x körönkénti nehezítést ad számára. Aki tudja szedje le, ennyi.
Ebből kifolyólag Arwyl ötletét ellenzem.
Arwyl, most Te is a sírótáborhoz csatlakozol, a helyett, hogy játszani próbálnál, v harcolni? paff, nem gondoltam volna Rólad.
Most nem is tudom, a leüthetetlen orik mítoszát kergetitek, vagy mit is?
Olyan nincs! Én pl nem egy topért nem keveset harcoltam, más miért akar sültgalambot? Vadidegen csopiban, ahol 1 orit nem ismertem felmentem, volt összejátszás, és? Az ilyen nyavajgóktól a kedvem megy el a játéktól

Ha vki nem érez magában elhivatottságot arra, hogy leüssön orikat, akik nem szimpatikusak neki, akkor ne a száját kezdje el járatni, hogy jajj, de azok ott vannak. Hanem ez esetben ne várjon el semmit a játéktól. Gyerekek, nem lehet leütni őket? Most írtam, h le lehet, akkor most mi a probléma? Ja, hogy még nem próbáltátok meg.. furi h nem sikerült

Tényleg

EZ LOL!!
Általam értelmesnek tartott emberek tollából ennyi sületlenséget.. uhh.