Miért kell A-n a top30%?
Egy egyszerű kérdésem lenne. Az nyilvánvaló, hogy az 1/A egy egészen más szint mint bármelyik másik, de nekem pl nagyon nem tetszik. Emlékszem még régebben felléptünk, és alulról figyeltük ahogy a nagyok csépelik egymást, néha minket is, de csak meg kellett várni az 1k kört, és fordulhattam. De ez mára nagyon el van rontva. A jó játékosoknak mindnek van fönt egy orija, brutális szövik vannak mindenhol, és az átlagos játékosok, akik csak simán szeretnek hódítózni, és nem ez a napi 25 órás elfoglaltságuk, azok szívnak. Miért kell bekerülni a top30%-ba, ha abszolút nem tetszik, és nem is fekszik az a szint! Nem mindenkinek van arra ideje, hogy egy éheztetős bivaly erős orit tartson! Lehet, hogy ez csak engem zavar, meg tudom, az ilyen minek játszik, de megszerettem a hódítót már jópár éve, de 1/A-n nem tudom magam átverekedni! Anno még tolisként hasítottam itt fönt is, de mára már hiába van több íjam, mint varim meg tolim együttvéve, valaki mindig be tud ütni, és egyhelyben toporgok. Mire följebbjutok 150-200 hekit, leütnek 300-at. Szóval ez az egyszerű kérdésem lenne, hogy nem lehetne ezt az 1/A-s top30%-at kikerülni valahogy? Elég nehezítés a top15% is minenhol.
kiepland (#147523)
II. kiepland (#429776)
|