Quote:
Originally Posted by System
Sziasztok...törp vok és persze a szokásos a problémám.  Teljesen leirtják a tekercseim.Azt szeretném megtudni,van-e vmi tipp vagy módszer,hogy hogyan lehet ezt megakadályozni,vagy a már ellopott tekiket esetleg a legegyszerűbb és legygyorsabb módon pótolni.?Mi a véleményetek? 
|
Ebben a kérdésben eléggé tapasztalt vagyok

Néhány jótanács.
Átépülhetsz 30% kocsmára hogy ne nagyon férjenek be hozzád
ez esetben lefogják vinni a tolvajaid készültségét nullára és lopni fognak
védelmed gyenge lesz, kifosztanak és bevernek.
ha tartasz bányát is akkor marad vagy "§%-od arra hogy barakkot meg tornyot épits.
Előnye hogy szintlépés után ha átváltasz félelfre, elég csak a bányákat bontanod
Lehet sirni a toliknak hogy ne lopjanak.
Ez esetben a tolvajok 99%-a csak jobban fogja lopni a tekid, a maradék egy százalék a raktárad lopja ha nem sirsz akkor is.
Tartsd a tekid a piacon.
Igen ez jó ötlet

Nem is értem hogy Ati miért találta ki ezt a hüyle tekit? semmi szükség rá.
Hiszen épitesz még tanyát és már is annyi gabcsit termelsz, mint a tekivel, épitesz még pár barakkot és máris akkora védelmed van mintha bent lenen a tekid

bánya teki, erre végképp nicns szükség, teljesen felesleges egy törpének, fedezzfel még bányákat.
Szóval teki lopás ellen hasznosan védekezni a következő képp lehet, szint lépés után válts óriásra vagy gnómra. sokkal kevésbé lesz gondod a teki lopással.
Esetleg még az is jó lehet hogy belépsz egy jó szövibe, tanya free törpöt tartasz, és a szövijeid minden lopást szigorúan megbüntetnek.
-Nem találsz ilyen normális szöviket?
-Nincs időd öt hat körönként etetni?
Jah, akkor miért játszol ezzel a játékkal? Valamire való játékos a monitorral a fején éli az életét, nicsn magán élete, nem jár dolgozni, nem kell a családjával foglakozni, semmi dolga, csak egész nap a teki lopást figyelni és körönként kétszer távolt nézni.