A tükörben, mikor újra magam látom, kicsit megkönnyebbülök, vagy Alysának, vagy másnak köszönhetem.
Mikor ébresztenek és elindulunk visszafelé, még halkan megjegyzem Alysának, hogy remélem találkozunk még.
- Holnap biztosan találkozunk még - feleli a megjegyzésedre.
A fogadóban furcsálom, hogy eddig követ az alak, sőt, hogy velünk marad azt is, hogy beköltözik. Azonban a nagyúr nem szól semmit, és úgy látom, hogy nem is zavarja, így nem akadékoskodom én sem, nem volna jó ötlet. Estére egy székkel kipeckelem az ajót, pontosabban eltorlaszolom, hogy ne tudjanak bejönni és ne lepjenek meg, bár amit láttam mostanában már kezdem azt hinni, hogy valószínűleg csak engem tudnának meglepni, mert itt mindenkinek van valami trükkje, képessége, adottsága, stb.
Az éjszaka hátralévő része, és a délelőtt nagyobb része nyugalmasan telik. Viszonylag kipihenten ébredsz. Mire felkelsz a nagyúr és a tegnap érkezett fickó már fenn van, és nagyban beszélgetnek valamiről.
Felkelek, de mivel a beszélgetést amúgy sem értem, így megpróbálom hasznossá tenni magam, hozok némi ennivalót és frissítőt. Ezután ellenőrzöm a felszerelésemet, fegyverek állapotát és Foltost is megetetem, egy kicsit megfuttatom, ha nincs egyenlőre semmi feladat kiszabva.
Last edited by Chris; 04-05-2007 at 12:08..
|