Quote:
Originally Posted by Synkel
Az elfet max egy 40 fős csopiban fedezed fel a 4-dik helyig. Arra meg gondolom te se vállalsz garanciát, hogy nem fogtok kiütni, mégha ezzel 1700 heki fölé "kényszerültök" is 
Hasonló problémát az angol B-ből mondtak, és ahogy kifigyeltem, ott se nagyon tudnak mit kezdeni a messze fentről támadó szövik ellen...
Személyesen engem a probléma nem érint, csak érdeklődök 
|
Nemhinném hogy fogunk ütni a 10 heki miatt, ha mégis akkor csak az aki per pillanat a 4., a többiek pedig fedeznek.
Egyébként meg mi a gond az elfel? Ha jól tudom akkor a csoport 10%-án álló ország területéig tud fedezni, egy 40 fős csopiban az a 4. helyezett ország területét jelenti. Innentől azt hiszem egy elfet is fel lehet vinni max hekire szöviben.

A fentről jövő ütések ellen pedig egyértelműen egy taktika van ami szöviben működik, 4 hadis ori akik felütik magukat 10-12 körre úgy hogy a fentiektől is és az alattuklévőktől is nagyjából ilyen távolságra legyenek. Aztán tornyoznak és fedeznek, amikor pedig 6-7 körre vannak a fentiektől akkor pedig jöhetnek az előküszeletek a harcra