Nos hellósztok,nekem elég bonyolult problémám lenne...vagy csak én nemértem...szoval 1-2 napja volt egy ori aki küldött egy nemtul kedves levelet nekem

ezt jelentetem az adminisztrátornak,de még ezelött támadást is inditottam felé+lopás miegymás,levelet én visza nemirtam neki,és erre késöbb pár körrel,mikor beléptem ujra a játékba,kicsit megváltoztak a dolgaim,pl egy két épület másvolt vagyis nem annyi volt mint ezelött mintha párnappal elötte jártam volna,a seregem megérkezett meg is nyertem a csatát,akkor megnéztem a szégyentáblát h törölték-e az orit,látom hogy igen,de fellette ottvolt az én nevem is,nagyon meglepödtem mivel,betudtam lépni elötte is meg utána is és még mindig,jött email is hogy töröltek,de mégse,szovala kérdés hogy miért töröltek volna,ja az indoklás szerint nem elfogadhato stilus forumba vagy levélbe,de én se levelet nemirtam se nem forumoztam,nagyon érdekes szitu,ja és a legjobb még hogy a szövetségeseim is eltüntek,vagyis MF lettem,meg még egykét kisebb változás,na szoval remélem tudtok vmit mondani erre vagy ha nem akkor ez hol jelezzem...remélem elég részletesen érthetöen leirtam

Olyan mintha véletlen törölve lettem volna,de viszzaálitotak,vagy nemtom, HELP please!!!!!!!!
köszi elöre is
üdv
zolee