Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-20-2007, 12:33
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Gren, Farkas: fáklyafénynél elég nehezen követitek a nyomokat, de most, hogy már Hyas jó van, a szán nem lassít titeket tovább. Pár óra és felkel a Nap.
Út közben tartotok-e pihenőt, ha igen milyen időközönként, és mennyi időre?

- Szörintem nö pihenjünk. Hátha űk pihennek így beírjük üket. Must úgysem tudník aludni, majd delelő után pihenünk. Vagy ha möghalunk, alhatunk öleget (farkasvigyor)

Farkas-nak:
-Kétóránként pihenjünk pár percet szerintem. Ha csak megyünk előre, jobban kifáradunk mint ők. Sokat érünk vele, ha utólérjük őket és ki vagyunk fáradva. Gond nélkül végeznek velünk és azt most nem engedhetem. - mondom kissé vonakodva.
A szememből hideg elszánás és alig visszafogott gyűlölet sugárzik. A vezetéklovak pányváját szorosan fogom és igyekszem a lehető legjobb iramban követni a nyomokat a lehető legkevesebb zajjal. 3-4 percenként megpróbálom átváltani a látásom, hogy ha közelebb érünk a nyomok melege előbb elárulja és ne fussunk bele az üldözöttekbe.
Eléggé le vagytok maradva tőlük, úgyhogy csak "hideg" nyomokat találsz.

Időben mennyit szántok az üldözésre (feltéve, ha egy nap nem elég)?

A pihenők alatt próbálom jobban elosztani a terhet a lovak között, hogy ne fáradjanak annyira, adok nekik vizet és zabot, ha kell, de nem engedem sokat enni-inni őket, hogy ne lustuljanak.
Az üldözésre annyi időt fordítunk amennyi kell. Nem úszhatják meg.
Ahogy követitek a nyomokat arra lesztek figyelmesek, hogy lassa változik körülöttetek a táj, a vidék dombossá válik, a távolban hegyeket is észrevesztek, a füves, bozótos területet először nagyobb ligetes facsoportok, majd erdő váltja fel. Pihentek időnként, de így is elég erős iramot diktáltok. Napnyugta előtt az egyik magaslatről, egy várost pillantotok meg.

A várost megpillantva visszafogom a lovakat és Hyas-hoz fordulok:
-Hol vagyunk most? Mi ez a város?
- Nem tudom, talán Keanor vagy Dsidon - vonja meg a vállát.

Ha a város és köztünk nem látni az üldözötteket és a nyomok elkanyarodását, akkor Hyas válasza után sebesen irány a városkapu.
Az üldözötteket nem látni, és a nyomokat sem, mert ahhoz túl magasan vagytok a városhoz, és a hozzá vezető úthoz képest.

A Keanor szóra felkapom kissé a fejem:
-Remélem az előbbi, bár ott sem jártam még sosem. Menjünk derítsük ki mielőbb!
Amennyire lehet tempóra ösztökélem a lovakat és elindulok az úton a város felé. próbálom közben a nyomokat is nézni a földön, nehogy hirtelen elkanyarodjanak.
Azt, hogy hányan lehetnek az üldözöttek meg tudom becsülni a nyomok alapján?
Nem tudod pontosan mennyien lehetnek, akiket követtek, de jóval többen vannak, mint ti.
Ahogy a város felé a nyomok rávezetnek egy kővezett útra, már nem látod a nyomokat tovább.

Hyas-t megkérem, hogy menjen a kövezett út bal oldalán, én megyek a jobbon és nézze az út szélét, hátha lekanyarodtak róla.
Nem találtok az útról levezető nyomokat.

Last edited by Chris; 02-22-2007 at 07:05..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules