Quote:
Originally Posted by Szyriusz
Azt hiszem nem ártana a programot ezen a téren átírni, hogy csak a már aktívált országok esetében helyezze át az országokat az anarchiába, mulasztás esetén.
Továbbá javaslom, hogy az 5. szinten is legyen lehetőség újraindulni és ennek linkjét az adatok vagy beállítások menübe helyezni.
|
Nagyon sokan értelmezik rosszul a pirossal kiírt szöveget, hogy: "
FONTOS! Ha már van országod a játékban, akkor az előző oldalon elfogadott szabályok értelmében köteles vagy a most létrehozott országot azzal összekapcsolni. ..."
Hogy ez miért van így, mi az oka, nem tudom. Túl gyakran fordul ez elő ahhoz, hogy ennyi embert én hanyagnak, nemtörődömnek, vagy tudomisén minek véljek.
Ha egy szövim bejelenti boldogan, hogy új orit alapít mert nagyon tetszik neki a játék stb, miért kell nekem fogvacogva várni a holnapot, és idegbajosként kérni/figyelmeztetni, hogy de ugye összekapcsolod a mostanival?!
Valóban üdvözítő lenne, ha az első azonosításig nem volna ez kötelező; a supportnak is kevesebb lenne a dolga így.
Ha a beszélgetés alapján ez életképes javaslatnak tűnik, sztm jó lenne felvetni a megbeszéléseknél.
Az újrázási lehetőséget én mindig egyfajta jutalomnak éreztem, hogy bravo, sikerült ezt a szintet is teljesíteni. Akkor ez a regisztrálásnál kapott újrázás lefordítható úgy, hogy bravo, eddig sikerült betartani a szabályokat.

Egyébként a plusz újrázással növekedne a pénzt ilyen módon szaporítók száma..