Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
el kell fogadni? hm, a top klan orijai 1mast huztak fel, nem onmaguktol kerultek oda. a szakadek folott levo orik elfoglaljak az egesz topot kilatastalanna teve az osszes tobbi ori jatekat. ok maguk hoztak letre a szakadekot is, hogy eselye ne legyen vkinek a kornyekre feljutni. vagy ha felfedezi magat vki odaig, vagy a kozelbe, akkor kap nehany sereget amivel szepen megint hatraeseik. meg a top klan orijai sincsenek mind a top30%-ban, hat akkor a tobbinek mi jusson? es ezen mit fogadjunk el? illetve elfogadjuk = torles. aztan torles az alsobb csopikban is, mert azoknak se lesz eselye az a-ban ugyanugy. ekkor mar nemcsak az a-ban csokken a jatekosok szama, hanem lentebb is.
amugy meg el tudtak huzni? letre tudtak hozni a megkozelithetetlen fenti vilagot? igen, termeszetesen jo jatekosok. de akkor is ok maguk generaljak azt, hogy erdektelensegbe fullad az egesz. es ugye a masik ut is zarva van mar, nem lehet a b-bol fordulni, csak ha az a-ban van olyan ori, ami... bezarult a kor. a szakadek csak melyulni fog sztem.
en azt hiszem, hogy a queosiaval nem fognak aranyosan 1re tobben jatszani. hanem szep lassan inkabb csokkenni fog a jatekosletszam. ugyanis velemenyem szerint a queosiaban is a korabbi hoditosok adjak a jelentos tobbseget. es ok meg sztem hamar visszafordulnak majd a hoditohoz a tagabb lehetosegek miatt.
|
Ez meg milyen hulyeseg mar megint? Mi az, hogy egymast huztak fel? Mi az, hogy mi hoztuk letre a szakadekot?
Szemely szerint es pl felleptem, beleptem egy klanba, nem ment, csinaltam sajatot. Utottem szepen egyeniben. Aztan utottunk klanban is. Aztan moonek elkezdtek lefele utni egyeniben. Aztan abbahagytakaz en utesem, es felmentunk mellejuk. Aztan rengeteget termeltunk es igy mentuk egyre feljebb. Jottek hadiorik hozzank, vegigutottek a csopit, es a vegen fedeztek csak picit.
A mi klanunk segitett legalabb 3-4 orinak fordulni is.....
Ezutan olyan orikat kerestunk, akik mar maradni akartak. Ebbol 1, azaz 1 valakit fedeztunk fel, ugy, hogy kozbejott a felfedezesi valtoztatas, igy meg is rekedt egyelore. Plusz nagyon jon fel a szkarabeusz is. Ok latod nem sirnak, klant utnek, egyeniben utnek, es jonnek szepen fel. Jatszanak. En elhiszem hogy csak szenvedesnek tunik, de ismetlem, ennek nem a top orik az okai, hanem a keves jatekos. Gondolom nem varjatok el, hogy 8000 kor munkajat egy gombnyomassal a sutba dobjam, csak hogy masik 5-6 ember forduljon?